- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt azért hozzá tenném, hogy nekem tele van verve a gépem kártyákkal, mégis bőven elég a két hosszú. Illetve a kompatibilitás is érdekes néha. Egyes lapokon nem működnek rendesen az x1 kártyák a hosszú foglalatokban.
Cikkhez: Biostar-éknál úgylátom valaki sokat volt a napon, és egy magnó beleolvadt a fejébe, hogy már szinte mindenre ráírják, hogy HiFi.
-
FatalEror
addikt
Nekem semmi,csak egy ilyen CPU-hoz kicsit túlzásnak érzem,szerintem bőven elég lenne kettő is,illetve egy 7770 CFX-nél nagyobbnak már nem látom az értelmét,de akkor is jelentősen kell húzni CPU-t.De amúgy azon kívül,hogy "összenyomjuk" a lapot más "értelmes" felhasználást nem tudok én sem az adott területre.Mondjuk egy-egy példánynál elviselném azt is ha gyárilag kapnánk egy WI-FI vevőt antennával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest