- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
Nekem Sagemcom F@st 5670 MT van és ezzel sem tudom működésre bírni a TV adást wifi-n keresztül (YT/Play/stb szépen fut rajta).
Lehet hogy ezen sincs IGMP protokoll? Hol lehet megnézni a router menüjében?
Netán itt kellene lennie?
Vagy ha nem itt, akkor hol lehet megnézni, hogy a router alaklmas-e IGMP protokollra? -
zelos
aktív tag
Nálam nem megy a wifi egyáltalán. Hiába csatlakozok akkor is a kábel netet használja. Ha azt kihúzom akkor nem megy a tv és wifi akkor sincs. De ahogy olvastam itt a fórumon jártak így mások is. Gyári visszaállítás sem oldotta meg.
Ha lesz új box a telekomnál szóljatok, abban a pillanatban hazavágom ezt a szart és hívom is őket hogy csere..
-
zelos
aktív tag
Az új frissítés óta mindig elállítódik 4k felbontásról valami másra, mindig vissza kell állítani...
És tudják fokozni hogy még szarabb legyen ez a fosbox..
-
Osy13
csendes tag
Lehet olyat hogy a meglévő iptv-m mellé kérnék egy új fajta boxot és akkor nem kell kábelezni csak wifiről menne a box? Előre is köszi.
-
zelos
aktív tag
válasz
xcoreman97 #784 üzenetére
Ha lesz is nem hiszem hogy lecserélik mindenkinek az egész országban, max ha valami hibára hivatkozol..
-
bmt50
senior tag
válasz
xcoreman97 #782 üzenetére
Januárban jött az infó, hogy minden boxot automatikusan lefrissítenek. Nálunk még kettőn a régi van, egyet tavaly kívancsiságból frissítettem, és bár ne tettem volna. Lassabb a box vele, és a menürendszer kevésbé átlátható.
-
xcoreman97
csendes tag
Nincs annál jobb, amikor egyik boxon a régi rendszer van és egyszer csak úgy gondolta automatikusan lefrissíti az új rendszerre…
ez ma történt 00:00- kor..
-
dani999
csendes tag
sziasztok! nem tudjátok, hogy egy sima 2,4ghz-es wifi jelerősítővel rá lehet kapcsolódni a settop boxra és elég jó, erős a hálózat, hogy normálisan lehessen tvzni?
-
dani999
csendes tag
Sziasztok!
Samsung tv és androidos telekom set top box.
HDMI CEC-el összepárosítottam a távvezérlőket. A tv távvezérlőjével tudom be-kikapcsolni a tv-t, a boxot, a hangerőt szabályozni, az 123 gombbal csatornát váltani stb... Egyedül a csatorna léptető gomb nem működik. Ha léptetném a csatornát a tv-n látszik, hogy kapja a jelet (világít pirosan), de nem csinál semmit. Ha benyomom, ezzel a "műsorújságnak" kéne bejönni, de helyette a tv átvált az "antenna " portra és a tv-n a csatornakeresés opció jelenik meg. Ugyanez történik ha hosszan nyomom be a csatorna léptető gombot.
Be lehet valahol állítani, hogy a tv-n a main port amin a tv az adást kapja az a hdmi 1 legyen?
Vagy egyéb más ötlet?
Előre is köszi! -
Bembee12
aktív tag
válasz
somkrisz #769 üzenetére
Ha csak streaming appok miatt kéne valami okosító, inkább vegyél egy Google Chromecast + Google TV (HD) GA03131-t. (Jó hosszú a neve...) Azon megy minden, Netflix, Disney, HBO stb.
-
somkrisz
csendes tag
Sziasztok!
Iptv ről váltanék az új boxra, de eléggé lehangolóak a vélemények... Jelenlegi boxokkal nincs problémám, gyerekeknek szeretném "felokosítani" a tv-t, stream appok miatt. Érdemes megkockáztatni vagy ne erőltessem?
Köszönöm előre is! -
victorhun7
tag
Forrásoknál az univerzális távirányító beállításokat már próbáltad ?
-
dani999
csendes tag
viszont most annyi probléma van, hogy a samsung távirányítóval a csatorna léptető gomb nem működik, azzal még mindig nem tudok csatornákat váltani, és ha benyomom amivel a műsorújságnak kéne bejönnie, a képernyőn "Csatornakeresés" menü jön be.
van valami ötlet?
köszi előre is -
Zoshi85
aktív tag
válasz
Vicarious1 #758 üzenetére
Biztos lehet majd cserélni. Én ebben bízok. Fejlesztés, ha jobb lesz. Hülyeség lenne ha nem lehetne. Meglátjuk
-
dani999
csendes tag
Sziasztok! Be lehet állítani valahogy, hogy a tv távirányítója legyen a fő távvezérlő amiről a csatornákat tudom váltani? mert jelenleg csak a telekomos boxos távvezérlővel tudom ezt...
samsung tv-m van ha ez számít
köszi -
Zoshi85
aktív tag
-
doxa
tag
válasz
KerryVTR #753 üzenetére
az én 2db boxomból a frissített fw-s csak kábelen megy (a megy azért túlzás: lassú, akadozni is szokott, rakás kaki ...
) a régi fw-s wifin megy, gyorsabb, nincs akadozás: gyereknek jó így
kodi mindkettőn ok
elmegy trékom ahova gondolom, nem tudnak egy normális hardvert adni egy normális fw-vel
ha lesz kis időm sweet.tv felrakom, ez a frissített fw-s box meg megy oda ahova való: a fiókba
ezerpárszáz forintot megér nekem, hogy normálisan tudjak tv-t nézni -
KerryVTR
tag
Persze, én sem azt mondtam/írtam, hogy egy sem működik, hiszen van akinek igen, ahogy neked is. De sokaknak nem megy, ahogy mások is írják. Én egyszer kipróbáltam az enyémet, lassabban indult el, de ment két percig kb., mert tovább nem foglalkoztatott a dolog. De hosszútávon nem próbáltam (nem is fogom, mert nem nézek tv-t).
A szüleimnél bekábeleztem, mert az is csak 30Mbit a max sebességet tud, és csak a beltéri van rajta. -
Bembee12
aktív tag
IPTV-n simán működik wifi extenderrel (ap mode), hogy kábelen csatlakozik a boxhoz és az wifivel a routerre. A két eszköz (felvevős és sima) látja egymást, semmi gond sincs, HD adás sem akad. Szóval itt is működhetne, de tudjuk, hogy ez a smartbox nem ilyen egyszerű eset
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Jó látni, hogy a szolgáltatók is haladnak a korral, és a tévéadások megjelenítése mellett eszközeik másra is használhatóak.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest