- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silburg
csendes tag
Csak most érzem elég erősnek magam arra, hogy erre a hozzászólásra is válaszoljak.
Először, amikor elolvastam, dühös voltam rád, másodszor, mikor végiggondoltam, törölni akartam az egész bejegyzést novellával, hozzászólásokkal, mindennel.
Igen, kellett ez a pofon, kicsit elszálltam magamtól a pozitívabbnál pozitívabb vélemények után. Köszönöm.
Igen, igazad van, nem elgondolkodtatom az olvasóimat. De nem játszok velük, inkább csak játékra csábítom őket. Homo ludens vagyok minden mennyiségben. Csak arra törekszek, hogy valamit, bármit kihozzak az olvasóból, akár felháborodást, akár valami pozitívvat, de ennek az árnyoldalára nem gondoltam még. Köszönöm, hogy felébresztettél, és a későbbiekben majd odafigyelek erre. Nem lehetek elég hálás ezért a post-ért. Kérem a többieket is, akik elolvassák (mert nem csak annyian olvasták, ahányan írtak, már több mint 1100 megjelenésnél tart a novella), és mégsem tetszik nekik, nyugodtan írják le. Nem azt várom, hogy az egekig felmagasztaljatok, hanem hogy a véleményeteket mondjátok el, akár pozitív, akár negatív. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest