- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
"60%-ban a nyelvtanra megy ra"
Én ebben inkább azt látom problémának, hogy bár ennyi időt és energiát fektetnek bele, valami miatt nem jól oktatják a nyelvtant, mert ennek ellenére a nyelvtani tudásuk a diákoknak - tisztelet a kivételnek - nem elégséges (egyes esetekben csapnivaló).
Én magam végeztem olyan felmérést még amikor a diplomamunkámat készítettem, amivel különféle középiskola típusokban azt vizsgáltam, mennyire vannak tisztában legalább azzal a nyelvtani anyaggal a diákok, ami az aktuális könyvükben szerepel, és az a szomorú eredmény született (nyelvi tagozatos osztályokban is), hogy bizony mindenkinek vannak - akár komoly - hiányosságaik.
Összességében úgy tudok ezzel a rosszallásoddal (ha jól értettem, amit írtál, akkor erről van szó) egyetérteni leginkább, hogy ha már ennyire hatástalanul tanítják a nyelvtant, akkor valóban hasznos lenne, ha ennek az időnek legalább egy részét hasznosabb oktatási területekre csoportosítanák át.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Értekezés arról, hogy mennyire (nem) beszélünk mi magyarok idegen nyelveket, és hogy ez miket vet fel.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest