Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
távcsőves
senior tag
Nem szakmám, csak hobbym.

@Monguz: Elsőnek egy kis távcső Alt/Az fa állványon. Ilyen pont. (rengeteg néven kapod meg ugyanezt, kicsit más színű állvány vagy tubus esetleg. Használtan 10ezer Ft kb. Sokszor van Vatera, Jófogás stb is. Ebayen is hemzseg.) A cél napfoltok bemutatása lenne elsősorban (TILOS DÍREKT A NAPRA ÍRÁNYÍTANI A TÁVCSŐVET ÉS BELENÉZNI! MEGVAKULSZ VÉDŐFÓLIA VAGY BÁRMI EGYÉBB SEGÉDESZKŐZ NÉLKÜL! TÁJÉKOZÓDJ ELÖBB!!!) , de Hold is nézegethető vele, esetleg Vizi Péter Csillagatlasz kistávcsővekhez könyvében felsorolt fényes kettős csillagok, vagy ezek alkotta érdekes alakzatok bemutatása. Az már kiderült, lehetséges lesz pl műholdak vagy az ISS átvonulás követése is. A távcsővet már régen megvettem, az akkor még nem létező gyerekemnek.
Most már van gyerek, érdekli is a maga szintjén, így itt az idő elkészíteni neki a saját kis GOTO vezérlésű távcsővét. Mondjuk a saját nagyobbacska tubusom saját állványának is alapja lesz a vezérlés. Gondoltam egy magán blogban megosztom, hogy haladok az építéssel. Nem villogni szeretnék egy netről összeollózott kóddal. Sőt! Csak érdekesség. -
gilfoyle
őstag
Meg szabad érdeklődni, milyen távcsöves projekthez kell?
-
Tessék használ a
programkódtaget.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VR topik
- Milyen routert?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- GL.iNet OFF topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)