- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy öreg tartalék vinyóm azon egy frissen telepített windows lefrissítve az összes elérhető frissítéssel + telepítve az általam használt programokkal böngészővel böngészési előzményekkel kiegészítőkkel stb. Néhanap rádugom a gépre bebootolok arról nézek rá frissítéseket vagy ha valamelyik programnak kijött egy újabb verziója azt rárakom és lehúzom a merevlemezt. Gépben elfér. Ha elszállna a vinyóm vagy beütne valami nagy gebasz ami miatt teljes reinstall kéne akkor a Macrium Reflect Free a barátom és ott a friss ropogós tiszta ám belakott rendszer programostól mindenestől negyed óra alatt a vinyón/új vinyón. Saját itthoni gépemen isten tudja mikor csináltam utoljára nulláról windows telepítést. Még a gondolatától is a hideg ráz, egyenként feltelepítgetni és beállítgatni mindent, grrhhhh...
-
V60
aktív tag
Sziasztok.
Én most váltok FM2+-ról 1150-re. Akkor elképzelhető, hogy nem lesz különösebb gond az átállásnál?
Üdv Zola
-
hNp88
aktív tag
most pedig megkövetem magam: alaplap és proci csere után bekapcsolásnál egy kicsit gondolkozott, azóta meg mint a jó pap, mintha mise történt volna
pedig nem kis váltás volt (Giga H81 --> MSI Z87; G3220 --> i5 4590)
na de puding próbája a hígfosás, majd meglátjuk mennyire stabil hosszú távon
-
Silεncε
őstag
válasz
mbalint987 #10 üzenetére
Én is így vagyok vele, pedig nekem nincs is olyan sok minden, ami kellene a programozáshoz. Most cseréltem videókártyát (iGP -> 1050), de valahogy nem akaródzik újrarakni (pedig ssd van alatta, de sok idő mire belakom újra)
-
kigyi_23
addikt
válasz
cskamacska #6 üzenetére
98SE-nél bizony már volt pendrive támogatás. Bár akinek kényelmes volt a floppy az használhatta azt is
(igen tudom kicsit elavult volt már amire lett pendrive-ja az embernek, de lehetett használni)
-
Zicokuka
senior tag
A Millenium meg rekord idő alatt volt képes leállni,talán az egyetlen előnye volt
Húú régi szép idők.
-
hNp88
aktív tag
válasz
cskamacska #6 üzenetére
XP-s időkre gondoltam
Ls120 és hasonló förmedvényekhez nem volt szerencsém, csak floppyhoz
-
Geri Bátyó
addikt
Nálam Win 7-nél volt gépcsere és simán ment a driverek telepítése után évekig (utána egy Win update vágta agyon a rendszert).
Nemrég egy félresikerült tuningkísérlet miatt viszont a Win 10-el teljes recovery-t kellett csinálnom, ami gyakorlatilag megegyezik egy újratelepítéssel. A tuning előtt felment a legfrissebb BIOS, szóval lehet, hogy azt nem szerette a Win.
Ebből a szempontból nálam a Win 7 jobban vizsgázott. -
mbalint987
aktív tag
Nálam pl. egy újratelepítés 1 hét. Mire minden fejlesztőkörnyezetet, szinkronizációs klienst, virtualizációs szoftvert illetve egyéb segédprogramot berugdosok, nos az nem kevés idő. Mostanra eljutottam idáig, hogy van egy image a friss rendszerről, ha bármi gáz lenne, ne kelljen szívni megint ennyit.
-
Tamás88
őstag
válasz
cskamacska #6 üzenetére
Volt már akkor is pendrive, csak 64MB körüliek, és használata előtt fel kellett tenni a drivert, mert különben nem működött.
-
snecy20
nagyúr
Windows telepítés megvan szinte negyed óra alatt, és onnan még belakni a rendszert további 2-3 óra. Ennyit megér x évente a dolog, komolyabb hardvercsere esetén meg pláne - szerintem erősen ajánlott is.
-
Zicokuka
senior tag
Mondjuk valóban kb 20 perc egy ssd-re felpakolni kb.Bár marhára utálom amikor minden szírt beállít az ember ami be volt
De kövezzenek meg ahogy a win fejlődött úgy lett biztosabb is.XP-s időkben azért fél évet ha bírt egy rendszer,ma meg azért jól bírják.Vagy W98 amikor egyik napról a másikra nem akart bootolni,bár az még XP-nél is volt hogy megsérült a boot fájl,vagy mi
-
hNp88
aktív tag
nemtom, én nem nagyon szaroznék ezzel, manapság már nem idő egy Windows reinstall, és mégiscsak az a legtisztább megoldás, a legkevesebb hibalehetőséggel/instabilitással
-
Zicokuka
senior tag
válasz
mbalint987 #1 üzenetére
Win10 nekem is gond nélkül túlélte a cserét.XP nem igazán szerette.
-
mbalint987
aktív tag
A Windows 10 nagyon rugalmas ebből a szempontból. Az XP-s (de a 7-eseknél is) időkben simán elszállt a rendszer betöltéskor, szóval csere előtt egyrészről mókolni kellett a registry-t, másrészt ajánlott volt egy Sysprep is.
Osztálytársam OS-e egyébként ugyanúgy elviselte a hardvercserét, annyi hogy kilökte az aktivációt, így újra kellett aktiválni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Már körülbelül 1 hónapja, hogy váltottam, nem is kicsit. Korábban egy AMD alaplapom volt, amin egy rejtélyes hiba miatt...
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest