- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
válasz
#42431471 #77 üzenetére
Akkor átfogalmazom, mert igazad van: még nem választottam, de van egy esélyes
Nem vagyok ellenséges a hívőkkel szemben. Látom ennyire figyeltél a legelső HSZ-emre. Csupán megkérdőjelezek megkérdőjelezhető dolgokat. Tudod a fejlődés egyik alapköve, a kérdezés és a vita. Ha mindent elfogadnék egy mukkanás nélkül... Elémtolják a bibliliát meg higgyek, és akkor bekajálom. Bocs, de én már csak ilyen örök szkeptikus vagyok.Majd a pokolban jókat diskurálok Voltairrel. Meg elszolózgatok Jimmy Page-dzsel.
Gergő_: Szerintem én elég logikus voltam. Te állítod hogy van isten, neked kell bizonyítani a létét. értsd meg ezt az alapvető dolgot. Kijelentem, hogy 1+1=3. Akkor ezt nekem kell bizonyítani, nem neked, hogy ez csak kettő.
Másrészről, akkor a görög istenek helyesen görög Istenek lennének? Mindegyik Isten volt a családneve, vagy hogy? Én az isten alatt, min kollektív, ábrahám-vallás típusú isteneket értek, mert egy kaptafára készültek.
Azért megnézném egy fanatikus muszlim dzsihádistával hogy vitáznátok. Mert ő is kb ennyira meg van győződve a saját igazáról. Nézőpont kérdése, persze most jöhet, hogy tuti neked van igazad mert istenke személyes kapcsolatot ápol veled....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A képekre és a pirossal szedett szövegekre (linkekre) kattintva kiegészítő videókat láthattok.Egyik fiatal barátom kért...
- Fotók, videók mobillal
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Apple MacBook
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest