Új hozzászólás Aktív témák

• Иван

őstag

válasz #42431471 #77 üzenetére

Akkor átfogalmazom, mert igazad van: még nem választottam, de van egy esélyes :P
    Nem vagyok ellenséges a hívőkkel szemben. Látom ennyire figyeltél a legelső HSZ-emre. Csupán megkérdőjelezek megkérdőjelezhető dolgokat. Tudod a fejlődés egyik alapköve, a kérdezés és a vita. Ha mindent elfogadnék egy mukkanás nélkül... Elémtolják a bibliliát meg higgyek, és akkor bekajálom. Bocs, de én már csak ilyen örök szkeptikus vagyok.

Majd a pokolban jókat diskurálok Voltairrel. Meg elszolózgatok Jimmy Page-dzsel.

Gergő_: Szerintem én elég logikus voltam. Te állítod hogy van isten, neked kell bizonyítani a létét. értsd meg ezt az alapvető dolgot. Kijelentem, hogy 1+1=3. Akkor ezt nekem kell bizonyítani, nem neked, hogy ez csak kettő.

Másrészről, akkor a görög istenek helyesen görög Istenek lennének? Mindegyik Isten volt a családneve, vagy hogy? Én az isten alatt, min kollektív, ábrahám-vallás típusú isteneket értek, mert egy kaptafára készültek.
    Azért megnézném egy fanatikus muszlim dzsihádistával hogy vitáznátok. Mert ő is kb ennyira meg van győződve a saját igazáról. Nézőpont kérdése, persze most jöhet, hogy tuti neked van igazad mert istenke személyes kapcsolatot ápol veled....

i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2

Új hozzászólás Aktív témák