- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
válasz #42431471 #40 üzenetére
"Nem kötözködésként, de ha elfogadod hogy a matematikai tudásod véges ("Azon a szinten ahol én tartok matekban"), akkor várhatóan a tudásod minden egyéb téren is véges, és behatárolt."
Igen. Nahát? Ki hitte volna, nem vagyok mindentudó, tévedhetetlen! Gratulálok eme konklúzió levonásához!"Egyébként meg a személyeskedés ("alacsonyabb/magasabbrendű") megöli a vitát..."
Ahogy az olyanok is megölik a vitát, hogy "ismerni kell a szellemvilág keletkezését, rendjét, törvényszerűségeit és játékszabályait".Mert ez most mi? Ő honnan ismeri? Csak ne isten vagy a biblia sugallja neki, mert akkor falnak megyek.
Én sem mondom hogy legyél vallásos, csak arra kérlek, hogy ne tegyél olyan kijelentéseket, amiket végig sem gondolsz, és még alá sem tudsz támasztani.
Mit nem tudok nem alátámasztani? Szerintem ezen a fórumon egyedül ti nem tudtoks emmit alátámasztani, legkevésbé isten létezését.i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- The Thing Remastered teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Politika
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...