Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Algieba

őstag

LOGOUT blog

Sose értettem, hogy egyesek miért tartják annyira fontosnak a folyton változó testük és szellemük lenyomatát valamiféle égi helyen megörökíteni.
    Elmúlunk, nincs égi biztonsági mentés.
    Aki még nem vette volna észre, a világ, mint a tenger hulláma, és benne az emberek is hullámok, folyton változnak, megfoghatatlanok.

Mindig viszolygást vált ki belőlem az ilyesféle édeskés lódítások terjesztése.
    Ama agyonreklámozott próféta csontjai pedig ott porladnak valahol Izrael földjében.
    Feltámadás... pokol... menny.... Ócska kitalációk.

Megnyugtat, hogy x idő múlva leáll a testem és anyagai visszakerülnek a körforgásba.
    Hogy mi lesz az agyvelőben futkosó idegi kisülésekkel, természetesen kihunynak az agyvelő pusztulása után. Lényegtelen információk sokasága semmisül meg a halálom pillanatában. Egyáltalán, senkitől, semmiféle elképzelt égi lénytől nem várom el, hogy eme kacathalmazra akár csak figyelmet vessen. És nem vagyok annyira önérzetes hazug, hogy a haláltól való félelmemben egy égi jó barátot fabrikáljak magamnak, aki majd biztonsági mentést készít az agyvelőm tartalmáról.

Szerk.: Tulajdonképpen szellemi megrontás, amit az ilyen tévhitek terjesztői művelnek. Lila ködöt fújnak az ember képébe.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés