Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Megértem az issue-t, van is benne igazság, viszont én személy szerint imádom az üveghátlapos iphone x emet. Imádom használni. Imádom a kezembefogni a telefont, és érezni a smooth üveget. Ha lenne üveg ipad azonnal venném. De igazad van, szívás hogy vigyázni kell rá, de ez sajnos ilyen.
Szerk.:
Valamint ha jól tudom akkor a wireless charging se működik fémhátlappal. Mondjuk azt sosem használtam, nem is fogom, sokkal gyorsabb a sima töltőt használni! -
t72killer
titán
zseniális ötlet pedig: így legalább 20%-al többen vesznek telefont,mert az eltört helyébe mégiscsak kéne egy normális. Ja, nem nekünk zseniális...
Az is "érdekes", hogy minden gyártó egy ütemben ugrott fel ezekre a baromságokra (pl nagy edge kijelző, törjön minél könnyebben).
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
- HP 65W töltő eladó
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest