Engem nem zavar, hogy nem fogod fel amiről szó van, csak hajtod a magadét.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Tudástár Szecsuáni csípős csirke n. változat
- Bemutató Lineage OS használat közben
- Bemutató Coleman MacKenzie cabin 6 blackout sátor teszt
- Bemutató Realme Pad tablet
- Tudástár Egy ZFS + LUKS sztori - játék a tűzzel
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [SirRasor:] Li-ion/pol akkumulátorok töltése a lehető legjobb élettartamért
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Jack Hunter:] Kell-egyáltalán nekem autó?
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [AuraSync:] Vettem egy 5000Ft-os "könnyű" egeret. Nézzük mit tud.
- [Re:] [chopin42:] Friss jogsi, első autó...de milyet? Kis pénz, kis foci, tudom...
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Tikakukac
titán
Akkor már ketten hajtjuk a magunkét Én teljes egészében elfogadtam a te elképzeléseidet, a világlátásodat és minden mást is ami ezekkel jár. Csak merem mindig felhozni, hogy sajnos ezen kívül létezik más is. Ezt konzekvensen átléped, ignorálod, random jelzővel illetve semlegesíted.
Tényleg ezerszer boldogabb lehet így élni OFF end részemről, többet itt nem is olvasok-írok.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

t72killer
titán
Ja, mindkettő lehetséges.
Mindíg meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

törölt tag
Akkor nem érted amit írok...Sajnálom... TE világod szent és sérthetetlen, vagyis amit mi írunk az nem létezik...
Nincs korrupció, nincsenek fenyegetett diákok/tanárok, nincsenek lopások, és MO.-t egy tökéletesen korrekt réteg reprezentálja, teljesen őszintén. Irigyellek, ilyen helyen élsz, ha én is ott laktam volna akkor most szomszédok lennénk, mert Te megvetted volna a fel falut a jó fizetésedből én meg a másik felét. The END.

Lauda
félisten
Nem tudom miről beszélsz, én sosem írtam ilyeneket. Persze nincs ezzel probléma.
vagy konvertibilis valuta a pikk szalámi.
Nem igazán. Francia és olasz szalámik között is van finomabb.
Nekünk azért Pick, Herz a sorrend, mert hosszú ideig nem volt lehetőség szabadon vásárolni más országok termékeit. A bor esetében is hasonló a helyzet. Van néhány magyar bor, ami megállja a helyét a nemzetközi piacon. A többi csak drága.
Ma már jobb a helyzet, sokkal szélesebb a választék a boltokban.
ruszkik, haza!

t72killer
titán
Lehet hogy selejt olasz terméket fogtam ki eddig, de közelébe se ért a szegedi cuccoknak. A franciák szalámiféleségei, amivel eddig találkoztam is tele voltak nyomva zselatinnal. Másik lehetőség, amikor annyira laza, hogy szinte szétesik ha fel van karikázva.
Tudom, a pickben is akad zselatin, de valahogy sokkal barátibb az állaga.
Mindíg meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
Érdemes kipróbálni az összes forgalomban lévő fajtát. Németországban is rengeteg fajta kapható.
Illetve az eredeti olasz vagy francia minőségi termékeket illik összehasonlítani a magyar minőségi szalámival.
ruszkik, haza!
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Fujitsu Lifebook E751, 15.6" HD+, i5-2520M, 6GB RAM, 128GB SSD, Új Gyári Akku!
- HIBÁTLAN - PHILIPS 32" ÍVELT FULLHD 75HZ MONITOR 328E9QJAB/75 FREESYNC
- Asus GT740 2GB DDR5 128 BIT + ASUS GTX 750 TI, Videokártyák
- HP ProBook 6550b, 15,6" HD, I5-540M CPU, 4-8GB RAM, 320GB HDD vagy SSD, WEBCAM, JÓ AKKU, WIN 10
- HIBÁTLAN - MSI B450 TOMAHAWK MAX - AM4 ALAPLAP AMD