Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus #108 üzenetére
Kicsit jobban körülnézek majd a piacon
.
-
válasz
Hieronymus #106 üzenetére
Lehet hogy selejt olasz terméket fogtam ki eddig, de közelébe se ért a szegedi cuccoknak. A franciák szalámiféleségei, amivel eddig találkoztam is tele voltak nyomva zselatinnal. Másik lehetőség, amikor annyira laza, hogy szinte szétesik ha fel van karikázva.
Tudom, a pickben is akad zselatin, de valahogy sokkal barátibb az állaga. -
Hieronymus
veterán
vagy konvertibilis valuta a pikk szalámi.
Nem igazán. Francia és olasz szalámik között is van finomabb.
Nekünk azért Pick, Herz a sorrend, mert hosszú ideig nem volt lehetőség szabadon vásárolni más országok termékeit. A bor esetében is hasonló a helyzet. Van néhány magyar bor, ami megállja a helyét a nemzetközi piacon. A többi csak drága.
Ma már jobb a helyzet, sokkal szélesebb a választék a boltokban. -
törölt tag
Akkor nem érted amit írok...Sajnálom... TE világod szent és sérthetetlen, vagyis amit mi írunk az nem létezik...
Nincs korrupció, nincsenek fenyegetett diákok/tanárok, nincsenek lopások, és MO.-t egy tökéletesen korrekt réteg reprezentálja, teljesen őszintén. Irigyellek, ilyen helyen élsz, ha én is ott laktam volna akkor most szomszédok lennénk, mert Te megvetted volna a fel falut a jó fizetésedből én meg a másik felét. The END. -
-
Tikakukac
titán
Akkor már ketten hajtjuk a magunkét
Én teljes egészében elfogadtam a te elképzeléseidet, a világlátásodat és minden mást is ami ezekkel jár. Csak merem mindig felhozni, hogy sajnos ezen kívül létezik más is. Ezt konzekvensen átléped, ignorálod, random jelzővel illetve semlegesíted.
Tényleg ezerszer boldogabb lehet így élni
OFF end részemről, többet itt nem is olvasok-írok.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kész, pár napra ugrok csak haza családlátogatni Magyarországra, gondoltam kérek egy belső autótisztítást - én kis naiv...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest