Hirdetés

2022. október 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#51) Redneck válasza t72killer (#49) üzenetére


Redneck
veterán

Most nem azért a húsz fillérért, de alap hogy a Magyar Postára semmit sem bízunk! :N

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#52) updog válasza t72killer (#49) üzenetére


updog
senior tag

"Ennyi erővel a nyögdíjat se bízzuk a postásra ugyebár."

Meglógott a postás táskájában az összes küldeménnyel ;]

ex: doeeg | "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." | "Play your war games with other people's lives - It should be you on the front line!" - 5FDP

(#53) #90088192


#90088192
törölt tag

Hányszor írtam mar, Emberben megbízni....Tiszta öngyilkosság, a legjobb ha van egy kutyád, meg egy Felfújható/leereszthető gumi nőd, és minden izgalom az életből ki van zárva :P

(#54) t72killer válasza Redneck (#51) üzenetére


t72killer
titán

Így van, ezt egyszer úgy szívtam be, hogy a német DHL-re bíztam, ami aztán átpasszolta a magyar postának a kézbesítést:W. Volt videokártya, nincs videokártya... Amúgy a német DHL is egy retkes intézmény, végül annyi levélfordulóban szivattak (első körben átadtam nekik a súlyhiány dokumentálását - a kedves partnerüktől, a magyar postától), hogy rájuk hagytam. Legközelebb személyesen viszem el a csomagot, ha 1000km-re kell akkor is...

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#55) Geri Bátyó


Geri Bátyó
őstag

Van egy ismerősöm, aki minden pénzét egzotikus nyaralásokra költi. Néhány éve Dominikán volt és mesélte, hogy amikor első nap kiment a strandra, leterítette a homokba a törölközőt, megfordult és mire leült, már nem volt ott a törölköző. :DDD

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#56) t72killer válasza Geri Bátyó (#55) üzenetére


t72killer
titán

Kemény;]. Dél-Afrikából hallottam hasonlókat, vonaton mesélte egy brit társaság, hogy sátraztak, és épp időben értek vissza, hogy rajtakapják az emberkét, ahogy pakolja fel a komplett sátrat a kocsija platójára. Megkérdezték, mégis hogyan, a válasz: "találtam" :DDD.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#57) Geri Bátyó válasza t72killer (#56) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Ráadásul Dominikán nem is tagadják, hogy lopnak. Ott a lakosság 90%-a szarka. Hiába túristaparadicsom, az emberek rohadtul szegények.

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#58) t72killer válasza Geri Bátyó (#57) üzenetére


t72killer
titán

Egyiptomban se krőzusok élnek, de soha semmim nem tűnt el, pedig nem 2 fillér értékű cuccokat vittem búvárkodáshoz. A közép-amerikai régió sajnos ilyen, a gyilkolás is gyorsan megy, ha rabláskor nem adod elég gyorsan az értékeket - ezekszerint Magyarország is arrafelé húz:(

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#59) Fred23


Fred23
nagyúr

Ha jól emlékszem, pár éve mintha hasonló esett volna meg Ausztráliából haza visszalátogató ismerőseinkkel, még a szalámi márkája is egyezik, csak a kocsi volt a szülőké. Csóróság van, no. :D

Neem, Ausztrália, nem Ausztria! De tény, hogy nem ehhez voltak már szokva. Nálunk szerintem a szakik voltak meglepődve, hogy ezek miért ilyen bőkezűek az "ajándékokkal". :)

[ Szerkesztve ]

(#60) t72killer válasza Fred23 (#59) üzenetére


t72killer
titán

Kemény:D Precíz fritzektől érkezve reklamálnék, hogy az árlistában miért nem tüntették fel, hogy 9eFt+egy rúd pick?! Felnyomom őket a NAV-nál, hogy vajon beküldték-e az EKHO-nak megfelelő szeletet...

Jól megmondta a főnök, shithole countries...

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#61) Lauda


Lauda
félisten

Mondjuk ezt a bejegyzést magyarország mocskolása nélkül is meg lehetett volna írni. Mert a hangvétele ilyen. Arról a többi magyar nem tehet, hogy van egy ilyen gyökér kocsitakarító.

Visszamentél, vagy felhívtad a főnököt egyébként?

(#62) t72killer válasza Lauda (#61) üzenetére


t72killer
titán

Az országimázs olyan, amilyenné a lakói teszik, mocskolni meg nem én mocskoltam, hanem az, akinek épp a takarítás lett volna a feladata.

És ahogy pár fentebbi HSZ-ben kibukott a szög a zsákból, egyáltalán nem egyedi eset - épp ahogy a ferihegyi csomaglopások sem.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#63) Tikakukac válasza Lauda (#61) üzenetére


Tikakukac
titán

Sose tehet senki semmiről :B

Arról nem tehet, hogy a takarító gyökér, arról tehet, hogy a fél országban ezen emberek meg is tudnak maradni és el tudnak helyezkedni. Ahogy kicsiben úgy nagyban is. Erről pont az ország illetve a lakosság tehet. Szegény anyám szokta mondogatni, hogy szép az elképzelésem a népnevelésről, de amíg 1 normálisra jut 3 hülye, addig sanszosabban az én arcom lesz leverve, nem azé. aki megérdemelné.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#64) Lauda válasza Tikakukac (#63) üzenetére


Lauda
félisten

Levezetnéd, hogy a lakosság hogy tehet arról, hogy az a nyomorék ellopta a szalámit? Mondjuk te miben tehetsz erről?

(#65) t72killer válasza Lauda (#64) üzenetére


t72killer
titán

Ha egyedi eset lenne, akkor aláírnám, hogy igazad van, de enyhén érdekes egybeesés, hogy a post 2 napnyi élete alatt kapásból idetalált több kolléga is hasonló tapasztalatokkal. Nyilván ráált a kolbász+memóriakártya-maffia a logout olvasókra :(((

Sehol se mondtam, hogy mindenki enyveskezű lenne, de egy random idelátogatónak épp elég az, hogy 50% eséllyel lopja meg az, akinek 5perccel azelőtt a szemébe nézett, illetve a munkát elvégezve még borravalót is hagyott. Ugyanez az arány az általam eddig látogatott német szervizeknél eddig 0%.

Ja, és ismerősi körben olyan is történt, hogy magyar szervizbe látogatás után 2 nappal lopták el a kocsiját. Micsoda véletlen... Japersze, nem fér bele a gonoszmigránsok jönnek megerőszakolni patyolatártatlan országunkat világképbe, de ez van, azoknak, akik első kézből tapasztalják, hiába próbálsz egy idealizált képet lenyomni a torkán, nem létezik. Mexikót, Puerto Ricót, stb se fényezném.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#66) Fred23 válasza Lauda (#64) üzenetére


Fred23
nagyúr

Részben úgy tehetünk róla, hogy szükséges önvédelemből gyakrabban általánosítunk és használunk előítéleteket, mint kéne, ezzel viszont az ördögi kört erősítjük. Vagy hülye vagy, és bízol, vagy rasszista, hazaáruló, gyűlölködő, stb. Bár ezt egy konzervatív nálam talán jobban tudja magától is. :D

(#67) Tikakukac válasza Lauda (#64) üzenetére


Tikakukac
titán

Persze. Első körben a kussolásról tehet. Ez egy rúd szalámi volt, egy kicsit fentebb egy komplett iparcsarnokot loptak el felénk, még fentebb lépve a létrán a teljes tokaji tanösvényt és panziót fullos régió átalakítással még fentebb pedig random lapozz bele a hírekbe vagy kerülj egy 50km-es karikát, tutira fogsz találni valamit, amiben elhullott 1-2 millárd a zsebbe. És kuss van és tűrés van.

Én pedig azért vagyok ebben is bűnös, mert nekem sem szokásom valamiért borongatni az asztalt, csak akkor, ha nem sodrok ezzel veszélybe másokat is. Tökéletes példa erre a mókás rendszerre, mikor 3 szemüveget készítettek el szülővárosomban, de sajnos a harmadik is pont ugyanolyan hulladék volt, mint az első. Mint kiderült egy egyszerű becsiszolást sem lehetett elvégezni normálisan, mert hát ki tudja. A negyediket már máshol készítették el, az elsőre jó lett. Alap, sima -0,3-as lencse. Na és szerinted ki kellett fizetnem az elsőt, kétszer is? Ki bizony. Mert úgy működnek a dolgok, hogy szeretnéd a muternak az állását megtartani és nem beindítani a pletykákat, hogy tudod az xy fia szétverte az asztalt és üvöltözött, mert alapvető munkára is képtelen az optikus, akkor kussolni kell, mosolyogni és távozni.

Az általad keresett szó: néplélek. Ennek a minősége miatt nem egy barátomat látom csak évente, mert nem bírták ezt a fostornádót ami itthon tombol.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#68) t72killer válasza Tikakukac (#67) üzenetére


t72killer
titán

Kb ahogy Ferihegyen is az kellett, hogy hírességek kiborítsák a bilit, itt is akkor történt volna valami, ha időben észreveszem és nekiállok balhézni a műhelyvezetővel, feljelentést teszek, stb. Mivel szakadt az eső, és fel sem tételeztem, hogy viszik a szajrét, nem álltam neki leltárazni.

"tudod az xy fia szétverte az asztalt és üvöltözött, mert alapvető munkára is képtelen az optikus, akkor kussolni kell, mosolyogni és távozni." - szép. Látod az "idegen" is elég gyorsan megkapja az országimázs-rontó címet, ha le meri írni hogy kleptokrácia van.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#69) Lauda válasza t72killer (#65) üzenetére


Lauda
félisten

Azért talált ide a többi, mert ez volt a téma. Az a pár eset nem jelent semmit, amit leírtak, kíváncsi lennék hány százalékban lopnak meg ügyfeleket az autótakarítók.

hogy 50% eséllyel lopja meg az, akinek 5perccel azelőtt a szemébe nézett, illetve a munkát elvégezve még borravalót is hagyott.

Húbaszki, hát persze, 50% hogy meglopnak. :W Borzasztóan elfogult vagy magyarországgal szemben hallod.
Talán kint kellene akkor takaríttatni a németeknél és nem lopnak meg+nem lopják el az autódat. A németeknél szerintem bűzözés sincs.

[ Szerkesztve ]

(#70) Lauda válasza Fred23 (#66) üzenetére


Lauda
félisten

Igazad van, sajnos ez a felfogás. :U

(#71) t72killer válasza Lauda (#69) üzenetére


t72killer
titán

"Talán kint kellene akkor takaríttatni a németeknél és nem lopnak meg+nem lopják el az autódat."

10éve évi 2x van szervizben az autó, eddig 0 probléma. Ez meg a legelső alkalmam Magyarországi szervizben. Jónagy pech? Napersze...

Oké, lemegyek és 500 műhelyben tisztíttatok, csalikat elrejtve a kocsiban, és publikálom a statisztikát. Fizeted a költségeket? Hiába fáj, addig se fogok a sarokban kussolni a saját káromról, hiába lóg ki a kormánypropagandából.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#72) Tikakukac válasza Lauda (#70) üzenetére


Tikakukac
titán

Sajnos ez a felfogás az, ami ki fogja húzni a seggedet a kakából. Az életösztön nem moralizál, az működik.

De mint n+1 alkalommal már leírtam: ha valaki megfelelő környezetben nőtt fel és nem szerzett elég élettapasztalatot minden téren a korától függetlenül, annak nyilván mindenki rasszista, lenéző, mocskolós, általánosító és -insert random fröcsögés- lesz. Mint akinek már párszor raktak kést a torkához akár ált. suli 1. osztály óra közben is, nem egyszer a hátához és bukott már be nem kevés pénzt ilyen-olyan cifra ügyek nyomán, öltöztették pucérra rendőrautó motorháztetején és hallott rendőrt eskü alatt hazudni, kérem hadd engedjem a szervezetem alapvető funkcióit működni és ne kelljen magyarázkodnom meg még nekem lesütni az arcomat, mert merek kimondani "csúnya" "rossz" "gonosz" dolgokat.
Akinek minden ilyesmi kimaradt, örüljön neki, legyen hosszú és tartósan ilyen világa. Csak ettől még azon a burkon kívül is van élet :K

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#73) Lauda válasza t72killer (#71) üzenetére


Lauda
félisten

Ez egy véletlen, hogy pont így jött ki. Ha először repülsz és műszaki hiba miatt le kell szállni a gépnek, akkor az egész légiközlekedést leszarozod? Pedig mellette napi több százezer km-t repülnek a gépek hibátlanul. Ahogy napi több ezer autótakarítás zajlik lopás nélkül az országban.

A politikát kár volt idekeverni.

----------------------

Persze ha neked ez így jól esik, lelked rajta. Csak egy észrevétel volt. Kint is híreszteld majd ám el, hogy itthon mindjárt megloptak!

[ Szerkesztve ]

(#74) t72killer válasza Lauda (#73) üzenetére


t72killer
titán

A "magyarország bemocskolásával" te hoztad fel a politikát, de egyetértek, jegeljük.

Ismét: mondanám, pechem volt, de mennyi logout olvasó is jár errefelé? Konkrétan <400 látogatásom volt. Ebből a kicsi mintából is több eset előkerült. Pech-pech...

Ferihegyen is többezer csomag átmegy lopás nélkül, mégis kitört a balhé - és kiderült, hogy többszáz nem. Nálam se vittek volna el semmit, ha üres lett volna a kocsi.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#75) Lauda válasza t72killer (#74) üzenetére


Lauda
félisten

Nem, nem hoztam fel a politikát ezzel.

(#76) nullpoint


nullpoint
senior tag

Teljesen kizártnak tartom hogy ellopjanak egy rúd szalámit a kocsitakarítás közben. Szőnyeg alá gurult gyűrűt még esetleg valósnak látok, de ez a történet így nem hihető.

(#77) Tikakukac válasza nullpoint (#76) üzenetére


Tikakukac
titán

Az én életem akkor neked kész mesekönyv lesz.

Pölö egyszer felhúztunk egy szakadékból egy srácot sima hosszabbítóval és 2 méter vontatókötéllel, amit magára tekert, mindezt az éjszaka közepén, miután esett 4,5-5m-t, hiszen a szalagkorlátok mögött a nagy semmi volt, nem a pössentésre alkalmas hely. Mindezt 2 országhatár között egy majdnem 40 éves lakóautóval, amiben közben stoppos lengyel csajok mulattak a többikkel. Ezután a határra a szembesávban mentünk padlógázon majd a teljes autót szétszedték, drog után kutatva, volt pucérra vetkőztetés is, ezután egy horvát kórházban rendbe hozták a srác karját, amire 3 hétre megint el kellett törni, mert elcseszték odakint.

No, ha nem lenne erre 5 tanúm ezt sem hinné el senki. Ehhez képest a kilopott szalámi az ingerküszöböm közelében sincs. :B

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#78) finest válasza t72killer (#74) üzenetére


finest
őstag

Nekem erről a meg kell védeni a becsületet dologról az Ötödik pecsét című film jut eszembe. A becsület a kisember egyetlen értéke egy becstelen világban. Jól ki is használják a becstelenek. Természetesen a politikusaink a legbecsületesebbek.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#79) nullpoint válasza Tikakukac (#77) üzenetére


nullpoint
senior tag

Ha nem úgy kezdődött volna a történet hogy külföldön él és "hazalátogat"., akkor talán, de csak talán elhiszem a sztorit. :D Mondom ezt úgy hogy igen sok barátom, ismerősöm ment el az országból dolgozni, és maradt is ott mert jobban megy soruk, de soha egyetlen szóval nem szídják az országot sem onnan, sem itthon.

A te sztoridat nem érzem kétségbe vonhatónak, pedig tényleg érdekes :D Velem is történtek már elég érdekes dolgok :D

[ Szerkesztve ]

(#80) Tikakukac válasza nullpoint (#79) üzenetére


Tikakukac
titán

Ki és hogyan. Jellemzően azok akik elpucoltak teljesen ignorálnak mindent. Ez egyfelől jó másfelől szomorka. Amíg van fapados, addig viszonylag olcsó marad a barátság.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#81) headhunter válasza Geri Bátyó (#55) üzenetére


headhunter
addikt

"...Néhány éve Dominikán volt és mesélte, hogy amikor első nap kiment a strandra, leterítette a homokba a törölközőt, megfordult és mire leült, már nem volt ott a törölköző..."

Megoldás csak "picit" drága... [link]

(#82) t72killer válasza nullpoint (#76) üzenetére


t72killer
titán

Tehát azt mondod, hogy hazudok? Szerinted mégis miafrászért állnék neki család, meló és mindenféle egyéb teendők mellett pont egy tisztítóműhelyre sztorit költeni???

Az országgal nincs bajom, hol látsz a postomban országszidást? Ja, hogy meg mertem említeni, hogy egy 3napos Mo.-i tartózkodás alatt történt? Én kérek elnézést...

Ez már komolyan kb olyan, mint amikor az elkövető rágalmazási pert indít, miután eltűnik a bizonyíték.

Amúgy nem értem, mi nehézség lenne egy szalámi eltulajdonításában:F? Nem álltam ott mögöttük nézni minden mozdulatukat - feltételezem senki se szokta végigvárni a műhelyben, amíg végeznek a szerelők. Egy órás volt a művelet komplett belső+klímatakarítással.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#83) nullpoint


nullpoint
senior tag

Közben privátban megkaptam hogy hol történt az eset, így már viszavonom a hitetlenkedést és elnézést kérek. Arról a helyről tudom hogy oda nem szabad menni.

[ Szerkesztve ]

(#84) DigitXT válasza Tikakukac (#77) üzenetére


DigitXT
félisten

Anyukám nagybátyja a barátjával autózott. Tetőn egy kanapé... Egyik kanyarban
valami furcsát észleltek, de azért átkeltek a következő viadukton majd megálltak:
hol a kanapé? A szakadékba esett. Kár, hogy nem volt náluk (anno) okostelefon,
biztos nagyot ment volna a YT-on, börleszk kategóriában. Mondjuk az is, amikor
ugyanezen barát elaludt a volánnál, nagybácsi meg, ölében a macskával látta az
árokba hajtást. Szörnyen sajnálta a sofőr, és mondta, hogy borzasztó érzés volt!
Mire a nagybácsi: "Neki? Hiszen aludt! Én néztem, ahogy az árokba hajtunk.":DDD

Volt humora az öregnek.:R

(#85) Lauda válasza t72killer (#82) üzenetére


Lauda
félisten

Ez eddig a legjobb reakció, hogy nem is volt a szalámi a kocsiban. :DDD

(#86) #90088192 válasza Tikakukac (#80) üzenetére


#90088192
törölt tag

Ezt nem értik meg az emberek, egyszerűen az olyan emberek akik elhagytak az országot pont a tehetetlenség miatt tették.
Egyszerűen a kis falvakban az erősebb kutya tarhál, olyan jeligével, hogy majd megadja. Ha nem adsz elvernek, ha adsz sosem latod többe amit adtál. A iskolákban a szülök mennek és verik a tanárokat, de minimum fenyegetik, az értelmesebb kölyköket meg kiközösítik, ha szerencséjük van, ha nincs akkor elverik azokat is, a többször bukott izompacsirták, akiknek a szülőkkel együtt sem több az IQ-juk mint 1 számjegy.
Ez a magyar valóság, ezt nem latjak sokan. Nekem ne mondja senki ezzel, hogy elszigetelt, Somogy Tolna, Baranya, Zala megyéket jártam napi szinten 2 évig, amit láttam nem kívánom senkinek. Ahol laktam, a környező falvakban pontosan ugyan ez amit a boromon tapasztaltam meg. Lauda mondhat barmit, nem általánosítás, ezek az emberek viszik az országot abba az irányba ahova tart, vagyis aki becsületes, az retteg minden percben mert az állam egy tollvonással jelzálogot jegyezhet be a tulajdonara, az utcán bárki tarhálhat és ha nem tetszik akkor meg egy pici lyukat is kapsz a testedre, a bandázó csoportok meg azt csinálnak amit akarnak.
Es akkor a következő rétegekről nem beszeltem, hiszen ahol mar pénz is van ott ugye nincs semminek következménye. Kedves Lauda, Én most hazudok?

Na ezert élek ott ahol, igaz nekem elloptak a szerszámaimat az autóból, de szar volt a riasztom távirányítója és kinyílt annak ellenére hogy nem akartam, így állt nyitva egész éjszaka, az egyik legrosszabb környéken.
Mindenhol történnek rossz dolgok, csak az nem mindegy, hogy itt nem felek semmitől, hiszen nincs okom rá, el sem tudod képzelni milyen egy vállakózást úgy vinni, hogy NINCS minimum kötelező költség havi/évi szinten az állam fele, csak adó abból ami bejött. Ha 0 az éves bevételem akkor 0 a kötelezettségem is. 1 Pelda a millióból MIERT NEM MO.-on élek.

Mo.-n nekem dugókulcs készletet nyúltak le, úgy hogy azzal segítettem pont azoknak akik lenyúlták, hülye gépkezelő addig áskálódott míg nem kellet oda mennem, de az ok nevetséges, hiszen nem volt kiesett idejük, mert mindent megcsináltam szinte azonnal, így viszont a gépkezelő nem tudott lébecolni. Persze pár hónapra rá kirúgták mert a többiek szerettek a gyors kiszolgálást, így feldobták, hogy lopja a gazolajat :C

Folytassam? MO. Ti így szeretitek.... :R

(#87) t72killer válasza nullpoint (#83) üzenetére


t72killer
titán

:R, elég gáz, hogy a pesti rokon, aki ajánlotta, nem tudott róla. Remélhetőleg a kulcs nem került lemásolásra.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#88) nullpoint válasza t72killer (#87) üzenetére


nullpoint
senior tag

Konkrétan ott is hagytad az autót és később mentél vissza érte? Vagy csak kint vártatok addig?

(#89) Lauda válasza #90088192 (#86) üzenetére


Lauda
félisten

Lauda mondhat barmit, nem általánosítás, ezek az emberek viszik az országot abba az irányba ahova tart, vagyis aki becsületes, az retteg minden percben mert az állam egy tollvonással jelzálogot jegyezhet be a tulajdonara, az utcán bárki tarhálhat és ha nem tetszik akkor meg egy pici lyukat is kapsz a testedre, a bandázó csoportok meg azt csinálnak amit akarnak.
Es akkor a következő rétegekről nem beszeltem, hiszen ahol mar pénz is van ott ugye nincs semminek következménye. Kedves Lauda, Én most hazudok?

Nem hazudsz, szimplán hülyeségeket írsz. Sosem rettegtem és becsületesen élek. Nem is nélkülöztem soha. Nekem még soha semmim nem tűnt el szervizben az autómból. Te csak élj ott ahol akarsz, a magyarokat meg hagyd békén.

[ Szerkesztve ]

(#90) Tikakukac válasza Lauda (#89) üzenetére


Tikakukac
titán

Anyámmal húzzuk egymást mindig ezeken a "hülyeségeket beszélsz" dumákon. Az ő végső megoldása a problémára, hogy akkor másszak vissza ahonnan jöttem és bújjak elő egy olyan helyen ahol nem beszélnek "hülyeségeket" :DDD

Fateromat kéne még a témáról megkérdezned, hogy becsületes munka közben fényes nappal ha épp nincs rendőri felvonulás legalább 3 autóval és 10 emberrel akkor hogyan is lehet valakit kis híján félholtra verni érdemi következmények nélkül. Na ha neki bemondod, hogy hülyeségeket beszél lehet megtudod honnan ered a káromkodik, mint egy kocsis kifejezés ;]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#91) Lauda válasza Tikakukac (#90) üzenetére


Lauda
félisten

Őszintén szólva nem szeretnék megkérdezni senkit, nem érdekel más véleménye. Én a saját tapasztalatomat írom le.

(#92) Tikakukac válasza Lauda (#91) üzenetére


Tikakukac
titán

Én is a saját tapasztalataimat írom le, meg sokan mások is. Hogy ezek szerinted hülyeségek, nincsenek, random egyéb szinonimák, azzal tényleg nincs mit kezdeni. A vélemény meg olyan, mint a khm, szerintem tudod hogyan folytatódik :B

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#93) Lauda válasza Tikakukac (#92) üzenetére


Lauda
félisten

Olvasd vissza a beszélgetést, hogy mit mire írtam.

(#94) Tikakukac válasza Lauda (#93) üzenetére


Tikakukac
titán

Nagyon nehéz követni sajnos, főleg amikor vannak ilyen nyomatékos kijelentések, azok nagyon szét tudják csapni a kedvét az embernek a bogozáshoz :(

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#95) t72killer válasza nullpoint (#88) üzenetére


t72killer
titán

Komplett otthagytam, elmentem sétálni egy órát. Utóbbi se volt jó 5let, mert eleredt az eső:W. Van egy váróhelységük elvileg, de ahogy néztem onnan nem lehet rálátni a kocsira - bár azt észrevettem volna, ha az egyik melós egy rúd szalámival sétál ki a műhelyből :DDD

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#96) Lauda válasza Tikakukac (#94) üzenetére


Lauda
félisten

Ez esetben miért kotyogsz bele? Ha elolvasnád a dolgokat, akkor látnád, nem a tapasztalatára írtam, hogy hülyeség, hanem arra, hogy azt általánosította egy komplett embercsoportra.

[ Szerkesztve ]

(#97) Tikakukac válasza Lauda (#96) üzenetére


Tikakukac
titán

Ez esetben miért kotyogsz bele?

Amiért te is.

Az általánosítás amúgy a legjobb fegyver evör, amit lehet forgatni egymásra. Ha tetszik, ha nem tetszik, alapvető biológia reakciókat akarsz itt fórumon áthúzni, mert itt most megtörtént az akármi, legyen szó a szokásos hádeháde báncsák a magyart, báncsák a kisebbséget, báncsák a kultúránkat (pfff :DD ).
Te mindig minden helyzetben bármiről is legyen szó totál üres nulla lappal döntesz x és y kimenetel között vagy valamilyen tapasztalat alapján általánosítasz és úgy közelíted meg a szituációt? Kérlek válaszold, hogy igen és máris elhagytam a topikot, mert ezek szerint robottal lesz dolgom, ahhoz meg kicsi vagyok :B

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#98) Lauda válasza Tikakukac (#97) üzenetére


Lauda
félisten

Engem megszólítottak, arra reagáltam. Ezt megint láttad volna, ha visszaolvasol, amire kértelek.

(#99) Tikakukac válasza Lauda (#98) üzenetére


Tikakukac
titán

Jahj, elfelejtettem, hogy a fórum csak megszólítás és meghívásos alapon működik, ezt ezentúl mindenképpen figyelembe fogom venni.

Azt mondjuk te is láthattad volna, hogy emberek élnek máshol is, mint te, de mondjuk ezen balettes mozdulatokkal mindig átszökkensz, ami nem baj, mondtam, van álomvilág. Csak ha más belerondít, akkor fogadd el, hogy az is van. :B

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#100) Eastman


Eastman
őstag

Vagy éhes a magyar,

vagy konvertibilis valuta a pikk szalámi. :) Úgy tippelek, hogy mindkettő reális.

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#101) Lauda válasza Tikakukac (#99) üzenetére


Lauda
félisten

Engem nem zavar, hogy nem fogod fel amiről szó van, csak hajtod a magadét.

(#102) Tikakukac válasza Lauda (#101) üzenetére


Tikakukac
titán

Akkor már ketten hajtjuk a magunkét :B Én teljes egészében elfogadtam a te elképzeléseidet, a világlátásodat és minden mást is ami ezekkel jár. Csak merem mindig felhozni, hogy sajnos ezen kívül létezik más is. Ezt konzekvensen átléped, ignorálod, random jelzővel illetve semlegesíted.

Tényleg ezerszer boldogabb lehet így élni :K OFF end részemről, többet itt nem is olvasok-írok. :R

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#103) t72killer válasza Eastman (#100) üzenetére


t72killer
titán

Ja, mindkettő lehetséges:R.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#104) #90088192 válasza Lauda (#89) üzenetére


#90088192
törölt tag

Akkor nem érted amit írok...Sajnálom... TE világod szent és sérthetetlen, vagyis amit mi írunk az nem létezik...
Nincs korrupció, nincsenek fenyegetett diákok/tanárok, nincsenek lopások, és MO.-t egy tökéletesen korrekt réteg reprezentálja, teljesen őszintén. Irigyellek, ilyen helyen élsz, ha én is ott laktam volna akkor most szomszédok lennénk, mert Te megvetted volna a fel falut a jó fizetésedből én meg a másik felét. The END. :R

(#105) Lauda válasza #90088192 (#104) üzenetére


Lauda
félisten

Nem tudom miről beszélsz, én sosem írtam ilyeneket. Persze nincs ezzel probléma.

(#106) Hieronymus válasza Eastman (#100) üzenetére


Hieronymus
őstag
LOGOUT blog

vagy konvertibilis valuta a pikk szalámi.

Nem igazán. Francia és olasz szalámik között is van finomabb.
Nekünk azért Pick, Herz a sorrend, mert hosszú ideig nem volt lehetőség szabadon vásárolni más országok termékeit. A bor esetében is hasonló a helyzet. Van néhány magyar bor, ami megállja a helyét a nemzetközi piacon. A többi csak drága.
Ma már jobb a helyzet, sokkal szélesebb a választék a boltokban.

ruszkik, haza!

(#107) t72killer válasza Hieronymus (#106) üzenetére


t72killer
titán

Lehet hogy selejt olasz terméket fogtam ki eddig, de közelébe se ért a szegedi cuccoknak. A franciák szalámiféleségei, amivel eddig találkoztam is tele voltak nyomva zselatinnal. Másik lehetőség, amikor annyira laza, hogy szinte szétesik ha fel van karikázva.
Tudom, a pickben is akad zselatin, de valahogy sokkal barátibb az állaga.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#108) Hieronymus válasza t72killer (#107) üzenetére


Hieronymus
őstag
LOGOUT blog

Érdemes kipróbálni az összes forgalomban lévő fajtát. Németországban is rengeteg fajta kapható.
Illetve az eredeti olasz vagy francia minőségi termékeket illik összehasonlítani a magyar minőségi szalámival.

ruszkik, haza!

(#109) t72killer válasza Hieronymus (#108) üzenetére


t72killer
titán

Kicsit jobban körülnézek majd a piacon:R.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.