Hirdetés

2021. november 28., vasárnap

Gyorskeresés

Legfrissebb anyagok

Hozzászólások

(#1) Tomate


Tomate
veterán

Nem tudom, mit csinálnak a Tré-mobilnál, de a múltkor feltöltöttem a kártyámat 3500 pénzel kb ha összesen beszéltem 10 percet sokat mondok és már el is fogyott a zseton. :C Azóta nem töltöm föl :) Van egy másik amire kapok havi 10percet+X-SMS-t és azzal hívok...

[ Szerkesztve ]

+36304906443

(#2) DarkByte válasza Tomate (#1) üzenetére


DarkByte
addikt

Ezt olvastad már? [link] Nekem az írás után azonnal ment az emelt díjas SMS tiltás bekapcsolása.

(#3) Tomate válasza DarkByte (#2) üzenetére


Tomate
veterán

Nekem is menni fog! Köszi :R :R

+36304906443

(#4) Vakegérke

Pannon. Egyéni vélemény. Nekem soha nem volt gondom.

2000 januárjában vettem életem első mobilját, a kártyám ma is él, holott telefont már cseréltem párszor. Feltöltős vagyok, és megelégedett.
Ráadásul a Pannon az a szolgáltató, amely nem preparálja ki a telcsit saját azonosítójával, és legfeljebb olyan mértékben nyúl a szoftverbe, hogy egy billentyűt WAP-függővé tegyen.

Fenti mondataimért egy fillért sem kapok a szolgáltatótól.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#5) Yocee válasza Vakegérke (#4) üzenetére


Yocee
aktív tag

Pontosan ugyan ez volt a barátnőmnél is, kb szóról szóra így (persze vodás előélet nem...), mire felhívtam őket, lemondtam a szolgáltatást, és elfogadtuk a dolgot. Biztos vagyok benne, hogy köze van a dolognak az Aranykártyássá váláshoz...

(#6) Bici válasza Vakegérke (#4) üzenetére


Bici
nagyúr

Én pannonos vagyok. Nem voltak még ilyen problémáim.
A céges voda telcsimmel viszont néha érthetetlenül mennek le a forintok... :F

Egy dolog van amit a T-mobilosoktól irigylek, az az ingyenes egyenleg ellenőrzés (*102#).
Régen foglalkoztam már a telefonommal, meg úgy általában a szolgáltatóval, úgyhogy ha mégis van ilyen ingyenes egyenleg lekérdezős móka a Trén kívül is, akkor osszátok meg velem! Köszi!

[ Szerkesztve ]

The Needs of the Many Outweigh the Needs of the Few.

(#7) Vakegérke válasza Bici (#6) üzenetére

Figyu...

Ha beregelsz a PannOnline oldalon, ellenőrizheted ingyen az egyenlegedet.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#8) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

aranykártyára jár a hívásértesítő???? 6-7éve vodás vagyok és itt nem kell fizetni érte semmit...csak aktiválni kell smsben és annyi...lol!igaz ez csak pár éve van a vodánál
én mindig is utáltam a westelt/tmobilt

Playstation - ProEvoFan_hun Xbox - ProEvoFan79

(#9) rdi


rdi
veterán

Én+ ebből nem értek semmit...

Fej! Tor! Potroh!

(#10) Kobe


Kobe
veterán

előre szólok, NEM fognak visszahívni. Én több panasszal éltem feléjük, kb 5 ígéretet kaptam visszahívásra, de egyszer sem volt. De ez volt a legkisebb probléma :)

(#11) zolikaDB válasza rdi (#9) üzenetére


zolikaDB
veterán

Röviden: bekapcsoltak nekem egy olyan szolgáltatást, ami havi 1200, és semmi szükségem rá.
Továbbá: amikor vodás voltam, automatán mindenekinek bekapcsolták az ingyen SMS értesítőt, én meg röhögtem az akkori T-mobile-osokon, hogy nekem már van!
A másik: nem is szándékozok cigánykodni, meg bíróságot járni, de akkor is, egy havi feltöltésem oda lett... (3x1200 Ft)
Pannonnal nemnagyon van tapsztalatom, nagyanyámnak volt vmi olyan csomagja, hogy nappal 60, este 6-tól 18 Ft.

MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

(#12) diegho


diegho
nagyúr

Én is írhatnék érdekes dolgokat csak én a Vodafone-ról. 3 évig voltam előfizus náluk és egyszer sem sikerült 16000ft alá csökkentenem a számlámat. Persze sokat beszéltem, eleinte nem is érdekelt, hogy 40-45 a számla, aztán elkezdtem nézegetni a számlákon szereplő tételeket és márciusi áprilisi májusi számlákon előző év szeptemberi októberi novemberi tételek szerepeltek. Tegyük fel volt a számla 18000ft, akkor abból tuti volt 2-3000 előző éves és ez minden egyes számlán így volt. Kb 2 és fél éve voltam előfizető mikor elkezdtem nézni, sajna a régebbi számlák már nem voltak meg. Reklamálni nem akartam, mert értelmét nem láttam, inkább hűségidő lejártával lemondtam az egészet. A pláne az volt benne, hogy amikor épp a lemondáson agyaltam akkor találkoztam egy ismerőssel vodás számlával a kezében és elég ideges volt, kérdeztem mi a gondja és totál ugyanazt a sztorit adta elő amit én. Nála is fél éves dolgok szerepelnek a számlán, ráadásul ő mutatta, hogy ugyanez rajta volt a fél éves számláján is. No másnap hívtam is őket és lemondtam. Utána még 2szer telefonáltak, hogy jajj miért mondom le, ajánlanak 1000ft havidíj csökkentést stb, ha maradok, de mondtam nem érdekel a dolog, kártyás leszek a vodánál. Kb 1 évig voltam kártyás, tökéletes is volt, amíg melózni nem kezdtem és melóhelyen 0 térerő a város közepén, átmentem a szomszéd üzletbe (t-mobile) és gondoltam veszek egy telefont, mivel haverom dolgozik ott, ezért rögtön kiválasztottam a legmegfelelőbb díjcsomagot, de sajna nem volt olyan teló amit szerettem volna, megvettem másik üzletben, ez 2 és fél éve volt. Nos a számlám eddig 9100ft volt maximum és jóval többet beszélek, mint a vodás korszakomban. Volt olyan hónap amikor közel 2000 percet beszéltem valakivel (azok a fránya csajok :D) és akkor sikerül 9100-at elérnem mindenféle olyan kedvezmény nélkül ami arra az 1 számra adott volna több ezer perc lebeszélhetőséget. Maximálisan elégedett vagyok a T-mobile-al és soha többet vodafone.

bocsi hogy hosszú voltam :))

[ Szerkesztve ]

(#13) Senhi válasza ProEvoFan (#8) üzenetére


Senhi
aktív tag

Előfizetés mellé évek óta jár ingyenesen. Kártyás mellé pedig az utóbbi 2-3 hónapban tették azzá.

(#14) Bici válasza Vakegérke (#7) üzenetére


Bici
nagyúr

Köszi!
Ez csak a netről műxik, ha jól látom, ugye?

The Needs of the Many Outweigh the Needs of the Few.

(#15) BiP válasza diegho (#12) üzenetére


BiP
nagyúr

Nem érdekelt, hogy havi 40-45e a számla, mindezt 2-3 évvel azelőtt, hogy elkezdtél melózni? Irigyellek.

(#16) Wilika válasza Tomate (#1) üzenetére


Wilika
aktív tag

Jah, az a fránya 06-91... :))

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#17) Traxx


Traxx
őstag

Én a T-nél vagyok, olyan 6 éve. És azóta is ugyanabban a díjcsomagban :D Váltani nem is nagyon szeretnék, jó ez nekem arra, amire kell :K

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#19) diegho válasza BiP (#15) üzenetére


diegho
nagyúr

esküszöm amíg fősulis voltam és nem kaptam anyáméktól semmi pénzt olyan jól megéltem, hogy hihetetlen, akkor nem számított, hogy 20000ft egy vacsora, örök rejtély hogy a fenébe volt ennyi pénzem :D na jó akkoriban számtek bizniszelésben nagy pénz volt 2003-4 környékén, ráadásul elég jó volt az ösztöndíj is, meg mellette még sulis meló.

Az olcsó beszélgetés így jön ki:
kaméleon díjcsomag
zöldzóna kedvezmény (a vidék előnye)
hálózaton belüli kedv
csúcsidőn kívüli kedv
így du 4 után 5ft lesz a percdíj hálón belül, viszont, ha aktiválom azt is, hogy 3 számra felezett percdíj, akkor máris 2.5ft/perc és ha az aranykártyás bónuszt aktiválom, akkor ebből 30% lejön, tehát 1.75ft/perc :B 4000ft lesz az alap havidíj, amiből 1000ft lebeszélhető, erre megy rá az aranykártyás izé ami azt hiszem 300ft, ha még kérek erre SMS kedvezményt akkor 4500lesz az alap havidíj, ebből 1000 lebeszélhető. 1.75ft-os percdíjjal számolva tehát 4500ft-ot fizetek és beszélhetek ~570 percet, ami nem kevés, na most 9100-ból ha mindig kedvezményes időszakban beszélek és mindig kedvezményezett számra, akkor (9100-4500)/1.75=~2600perc tehát így akár 3000 perc felett is lehet beszélni ennyiért, persze én kb 2000 percet beszéltem a leányzóval a többi az munkaügyes vagy haverokkal.

(#20) Sandormaster válasza Vakegérke (#4) üzenetére


Sandormaster
aktív tag

Csatlakozom, a Pannonnal még egyszer se volt gondom, általában nem vésik a telóba a nevüket meg egyéb elvetemült dolgok, térerő jó, egyszerű szolgáltatás ennyi kell nem több! :K
A T elég jó áron adja a cuccokat és behódoltam nekik és tesóm kapott egy T-s telót, hááát nagyok kár volt, a térerő felénk nem vmi jó a T-nél, emellett ez a sok díjcsomag :F az kikészített, eredetileg vmi hódkórós csomag volt aktiválva amivel olyan drágán lehetett beszélni, hogy csak na, túl sok az apróbetű meg a sunyiskodás, ezek szvsz a Pannonnál nincsenek.

(#21) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Hát nem tudom, én még a Voda betelepedésekor lettem Vitamaxos 2001 elején, a kártyám meg is maradt 2007 végéig, amikor is Fix3000-es havidíjra váltottam az én és a barátnőm kártyáját 2év hüséggel, hogy egymással 24/7 ingyen tudjunk beszélni. Ez fejenként havi 690ft pluszba kerül nekünk,de az első 12hónap ingyenes.A havi 3000 havidíj meg lebeszélhető. Én fizetem a 2 számlát,és havonta beszélünk vagy 25órát,haverokkal is elég sokat és a számla kb mindig olyan fix 7000ft-n van (2 telefonra együtt,havidíjjal, hívás/sms 24/7 31ft bárhova).Sose volt gondol vele eddig,telejsen meg vagyok vele elégedve.
Egyszer volt májusban, hogy egy ismerősöm elvette a tudtom nélkül a telóm és csinált nekem egy 17000 ft-s számlát, amit nem akartam kifizetni így utólag, 06.15.én jött a számlája(én persze nem fizettem ki)és csak 08.07.-én korlátozták a kimenőket(akkor már sikerült beszednem a tagtól a pénzt+a visszakapcsolási díjakat),szóval szerintem elég türelmesek és korrektek voltak.
Hívás értesítő meg már vitamaxos koromban is ingyen volt!
Egyedül ami fáj nekem, hogy nincs sehol perc alapú számlázás..+1 másodperc és máris fizetsz 1 percnyit:S

Azt tudom még mondani, hogy amikor csináltam ezt az ingyen beszélős előfizetést, körbenéztem T és Pannon ajánlatait, és bár kb egy árban voltak, nem voltak annyira meggyőzőek, mindegyikben volt vmi szépséghiba, no meg majdnem az összes ismerősömnek és az egész családnak vodája van.
Szal elégedett vagyok:D

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#22) kbenceee


kbenceee
csendes tag

Kb. másfél évig voltam Westeles, majd T-Mobile-os. Ugyanez volt a problémám, folyamatosan csordogált lefelé az egyenlegem, miközben nem is telefonáltam.
Utána átmentem a Vodához, ez kb. 2005-ben volt, 2007-ig maradtam, ott meg egy csomószor nem lehetett telefonálni.
Tavalytól az Agnátustól veszem a Pannon előfizetést, azóta semmi problémám.
T-fosnál a gatyámat a telóra költöttem, most 3500 pénzért kapok cégen belüli korlátlan telefont, 60 grátisz SMS-t, 10-16 forintos percdíjat másodperc alapon számlázva és havi 2000 Ft lebeszélhetőséget. Ráadásul ha egy hónapig nem fizetem be a számlám, le se korlátoznak:D
Ezt csak azért írom, hogy a T-Mobilenak nem kicsi lemaradása van a Vodához, de főleg a Pannonhoz képest.
Arról nem is beszélve, hogy sok panaszt hallottam a T-Mobile számlázással kapcsolatban.

(#23) v.tom


v.tom
őstag

A T-mobile a telefon előfizetesékkel még úgy-ahogy korrektül bánik. Náluk a rágósabb dolgok a mobil-szélessávú internet csomagoknál kezdődnek.
Egy rövid példát mondok:
150 000 Ft-ról szóló számla>- Részletes számla kérés -> Számla alapján a 7,2 mbit/s-os hsdpa nettel 36GB/20 perc adatforgalom...Ez egy tétel volt a 3 oldalas számlán...(Nah ezt hogy hozták össze?) Persze személyesen az ügyfélszolgálatra bementem, ahol közölték, hogy sok filmet töltöttem le biztosan, és hogy 1 gb az hány mb. Közöltem válaszul hogy informatikus vagyok. :U Úgy érzem tisztában vagyok alapvetően ezeknek a rejtéjes furcsa szavaknak a jelentésével, és a sávszélességem maximális korlátaival -> Válasz: "Rögtön utánanézünk az adatok pontosságának."
Végülis kiegyeztünk 8000Ft-os számlában, ami megfelelt a valóságnak.

Nálam nem tudtak sikerrel bepróbálkozni. De hány ember van, aki csak értetlenül áll, és nem talál magyarázatot a dologra? Majd pedig fizet.

[ Szerkesztve ]

(#24) Mr. XXL


Mr. XXL
tag

Anno volt egy osztálytársam, aki még az ősidőkben lett westeles (gumiantennás ericssonnal) és őt szivatta meg egyszer a w: havi számlái voltak olyan 10 ezrek anno. Kb 1 évig. Aztán kiment 1 hónapra németbe, és igen csodálkozott, hogy az ahavi számlája is ~10e volt, miközben a teló kikapcsolva pihent. Érdeklődött, reklamált (sürgősen kapott egy 0-ás számlát, a feljelentés címszó után) - és kiderítette, hogy a mai T-fos akkor így oldotta meg a céges ingyendumát. Persze lehet kamu, de sajna hihető.

Én Pannonnal kezdtem 99-ben előfizu, aztán 2002-től prakker. 2004-ben kipróbáltam egy vodás csodás sagem-et (jó teló volt, csak néha magától kikapcsolt, voda meg törölte a kártyát). Aztán lett céges előfizu, mindjárt 3 - jó ingyendumálni 30-50 ismerőssel.
Ha az majd egyszecsak megszűnik, akkor szerintem a Pannon családi lesz, esetleg Vodafos, de a Trét nagy ívben kerülöm.

(#25) kbenceee


kbenceee
csendes tag

T-Commal voltak még bajaink:
folyamatosan 15-16000 Ft volt a számla, nagy része mobilhívás. Azt mondták, hogy valaki nálunk a tudtunk nélkül használja a telefont. Megrendeltük a jelszavas híváskorlátozást, rögtön lement 5000-re, az egészben az a csúnya, hogy soha nem használtuk a jelszavas korlátozást, még csak nem is emlékszünk a kódra :(((

(#26) Wilika válasza v.tom (#23) üzenetére


Wilika
aktív tag

Ez "aranyos."
Haveromnak kijött az albiba valami 125k HUF-os vízszámla.
Haver nekiállt mérni, számolni. Belőtte a csapnak kifolyását, majd kiszámolta, hogy ennyi víz "ki se fér" a csapból annyi idő alatt.
Kijött valami hitelesítő, lecsekkolta, hogy jé tényleg nem folyatott ennyi vizet a gyerek, aztán beismerték, hogy kicsit félrekönyveltek. (ráadásul elővette a hiteles leírást a fazon, és kiderült, hogy pajtás csak pár literben számolta el magát) :)

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#27) szki válasza zolikaDB (#11) üzenetére


szki
őstag

Ha a havi feltöltésed 3600 Ft, akkor már bőven megérné migrálni előfizetéses kártyára!

(#28) batnor


batnor
csendes tag

én t-mobnál vok már vagy 3 éve előfizetéses havi 1600 ért teljesen lebeszélhető és másodperc alapú a számlázás.én a t-mobbal vok megelégedve a legjobban.

batnor

(#29) Atlantis


Atlantis
veterán

Mik vannak.

Kilencedik éve vagyok Pannon előfizető, asszony száma is a nevemen van, családi csomaggal így ingyen beszélünk. Soha nem volt gond a se számlázással, se a szolgáltatással. PannOnline meg aranyat ér.
Két hibát követtek el az utóbbi években:
- Egerszegen gyakorlatilag megszűnt a Pannon képviselet (ami kiszervezett egység van, azok kb semmihez nem értenek, semmi nincs nekik raktáron, pár nagy mellű, üres fejű hölgy a gárda)
- nem árulják az iPhone-t :)

Utóbbi miatt gondolkodtam, hogy átviszem a számom a rózsaszínekhez, de megfontolandó.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#30) luw2win


luw2win
őstag

*

[ Szerkesztve ]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#31) mrlujoak


mrlujoak
veterán

Vodafone és T-Mobile ügyfél vagyok, mindkét operátornál feltöltőkártyás konstrukcióban.
Az első telefonom a Vodafone-tól vásároltam, 7 éve (azóta is azt a számot használom), míg a T-Mobile hálózatán 1 éve lógok.

Legutóbb mindkét szolgáltatóval volt egy kisebb afférom.

Vodafone:
Most, hogy megjelentek az új díjcsomagok átnéztem a weboldalon őket, kinyomtattam(nov. 02), és döntöttem az egyik csomag mellett(nov.06) miután telefonon is átnyálaztuk a lehetőségeket az ügyfélszolgálatossal.
Pár nappal később feltűnt, hogy a választott díjcsomagom nem azokat a percdíjakat tartalmazza, amit a weboldalukon láttam, és - szerencsémre - ki is nyomtattam.
Mivel a nyomtatványon az elérési út (honnan és mikor nyomtattam) is látható volt, illetve a nov.06-i telefonbeszélgetésben is elhangzott többször a helytelen percdíj, megfogtam a Vodafone-t, hisz kénytelen volt beismerni, rossz volt az akkori táblázat. Az ÁSZF-el próbáltak takarózni, mert ugye abban helyes volt minden, de érvelésük addig tartott, amig vázoltam, hogy ha ott az ÁSZF-jük, akkor tökéletesen felesleges a weboldal minden karaktere, hisz akkor csak egyszerűen az általános szerződési feltételek pdf-jét kell kirakni és kész.
Mivel innen már semmit nem tudtak mondani felajánlották, hogy ha váltani szeretnék ismét díjcsomagot, azt ingyen megtehetem, mert jóváírták számomra az egyenlegemen a plusz váltás díját. ( a vodafone-nál egy hónapban egyszer díjmentes a váltás, a többi már 500 forintba kerül)
T-Mobile:
Adott volt egy díjcsomagom, és mellé rendeltem egy wap előfizut. Mivel a T-s wap relatíve drága, így maradtam a Vodás Wap elérhetőségnél, a T-s wapot pedig lemondtam.
Egyszer csak észreveszem, hogy mind a Track ID, mind a Java-s navim gond nélkül működik, holott telefonon is nyomatékosan leállítattam minden wap/net elérést arra a telefonra.
Természetesen ezen műveletek során 30 egykét forintot vett le 10 kilobyte-onként a számlámról, amig tudatosult bennem, hogy valamiért még él, a már korábban lemondott szolgáltatás.
Az ügyfélszolgálaton kiderült, hogy ha egyszer valaki aktivál bármilyen wap/net csomagot, majd lemondja azt, akkor automatikusan beállításra kerül egy alap, előfizetést nem igénylő wap csomag, ami viszont - mint fentebb említettem - elég borsos áron nyújt wap elérést.
Természetesen itt is az ÁSZF került elő, hogy abban ez benne van. Csakhogy a wap előfizum lemondásakor feketén fehéren kértem, hogy semilyen wap elérés ne legyen a telefonon, ez a rögzített beszélgetésben is benne volt, és biszony ÁSZF ide, tökéletesen felesleges weblap oda, a T-Mobile kénytelen volt elismerni a hibáját, és kiengesztelt.

Ezeket az apró, ám annál bosszantóbb dolgokat leszámítva meg vagyok elégedve a szolgáltatásaikkal.
Mivel két különböző szolgáltató áll rendelkezésemre, így az aktuális csomagok, kedvezmények, feltételek között kedvemre választhatok. Ha az egyik ebben jobb, akkor azt, ha a másik abban jobb, akkor azt használom.
SMS-t Net-et a Vodás telómról intézem, míg a csúcsidőbeni hívásokat a T-s ről.

mrlujoak

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia™ 10 II Dual; Sony WI-C310; Navitel R600 - menetrögzítő kamera (dashcam) - Sony STRAVIS képérzékelővel

(#32) Dark Archon


Dark Archon
addikt

Én Pannon-os vagyok, s épp nemrég esett meg az eset: valamit le akartam tölteni a telefonommal netről Wi-Fi-n, csak nem volt elérhető, ezért átváltott WAP-ra anélkül, hogy észrevettem volna, de a lényeg, hogy a letöltés után jött egy sms, hogy -1200Ft az egyenlegem. Kb. 600Ft lehetett a kártyán előtte. Mondom, mi van, hogy a francba lehet egy feltöltőkártya mínuszban?! Az ügyfélszolgálatossal beszélve kiderült, hogy bizony lehet, WAP-ozás közben nem tiltanak le 0-nál, ha elfogy az egyenleg, valami technikai okból. Szóval azért ők is megérik a pénzüket... ja, és a srác, akivel beszéltem, mondta, hogy még örülhetek, mert volt, aki -150 ezres hitelt csinált...

Az tény, hogy a PannOnline aranyat ér, egyszerű a regisztráció és hasznos.

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-8600 - RTX 3070 - 16Gb - Windows 10 x64 | BF4: DarkArchonHUN

(#33) zolikaDB válasza szki (#27) üzenetére


zolikaDB
veterán

Ismerem én is hallásból az Eco díjcsomagot... De érted, ha feltöltőkártyással is ezeket csinálják, akkor vadulnak az előfizetésesekkel is, mint fentebb jópár példában láthattuk. Meg ott úgyis az lenne, hogy előfizetéses, meg le lehet beszélni, aztán szépen nőne a számla és hó végén nézhetnék. Nekem ennyivel jobb a prepaid, hogy be tudom határolni, mennyim van. És ha elfogyott, max nem telefonálok!
De érdekes, amit a pannonról írok - mindenki elégedett!

MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

(#34) Khaal válasza Atlantis (#29) üzenetére


Khaal
őstag

Zalaegerszegi pannon bolt tényleg tré. Rendeltem náluk egy eredeti gyári házat k610-re, ami két hónap alatt tisztára kopott lett a sarkainál. Mikor bementem reklamálni, hogy szerintem ez azért mégse gyári azt mondták ez teljesen normális, minden festett előlapos telefon kopik :W Nem volt kedvem ordibálni háromezer forint miatt, úgyhogy hagytam annyiban a dolgot, jelenleg megpróbálom eladni a kissé kopott készülékházat, hátha valakinek kell, és úgy visszajön valamennyi a kidobott pénzemből.

A pannon készülékajánlata is csapnivaló mostanában, szinte semmit nem kapni náluk kártyás csomagban, és sok telefon masszívan túl van árazva (pl w880 / w890)

A telefonokba kevés helyen nyúlnak bele, de SE-nél pl pont elég idegesítő, hogy amivel befejezed a beszélgetést arra van fixen rárakva a wap, ésha nem figyelsz simán fellép úgy hogy észre se veszed. Plusz a flashmenük se működnek pannonos SE-ken, nem tudom milyen okból.

A díjcsomagjaik viszont szerintem teljesen bevállalhatók, én évekig a djuice kártyásban voltam: csúcsidő 49 ft, csúcsidőn kívül 25 ft, sms 25 ft, mindegy milyen hálózatba.

Pannononline is tényleg jó dolog :K

[ Szerkesztve ]

(#35) Plag


Plag
nagyúr

Nem egyedi a Te eseted!
Sajnos a T-Mobile-nál nekem is volt egy hasonló jellegű problémám. Olyan szolgáltatásokat aktivál egy kedves kolléganő, amit sosem használtam és nem is használnék.
Platina kártyám miatt azonnal megoldották az ügyet, és visszavonásra, illetve jóváírásra történtek a dolgok.
Ezért kell pontosan leellenőriztetni, ki mit csinált aktuálisan.

(#36) DaTika válasza Vakegérke (#4) üzenetére


DaTika
tag

"Fenti mondataimért egy fillért sem kapok a szolgáltatótól." - ez tetszik :))

(#37) zolikaDB válasza Plag (#35) üzenetére


zolikaDB
veterán

Remélem nekem is jóváírják, vagy kitalálnak valamit, mondom, nem vesztem meg ilyen hülyeséget csinálni...
Egyik ismerősöm véleménye az volt, hogy jelentsem az esetet a Hírközlési felügyeletnél, ha nem történik semmi!

MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

(#38) Gonosz15 válasza Bici (#6) üzenetére


Gonosz15
aktív tag

Pannonál az alap GPRS csomagban 12Ft/10kb -ért lehet wapozni.
A pannon wap oldalon pedig van olyan, hogy egyenleg info.

Nem ingyenes, de ha csak naponta 2x-3x nézed meg még akkor sem halsz bele.
Mondjuk én 1-2 naponta 1x szoktam.

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#39) Bici válasza Gonosz15 (#38) üzenetére


Bici
nagyúr

Köszi az infót, de nem tud GPRS-t egyik telcsim sem (Ericsson T66, Nokia 8210).
Egyáltalán a kártyás csomaggal van gprs? Vagy le vagyok maradva?
Bár a sima wap elvileg műxik, de még sosem próbáltam. :B Asszem be sincs kapcsolva a kártyámon. :D
Viszont annyit nem ér meg. Az lenne az igazi, hogy benyomok eg ykódot, és kiírja az egyenleget. Ingyen, és gyorsan. De eddig is túléltem enélkül.

[ Szerkesztve ]

The Needs of the Many Outweigh the Needs of the Few.

(#40) ollie válasza diegho (#12) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ezt el kéne küldeni (meg az összes hasonló esetet) a Homárnak (homar.blog.hu).

*** Galaxy Watch Active2 44mm BT alumínium ezüst eladó ***

(#41) Wilika válasza Gonosz15 (#38) üzenetére


Wilika
aktív tag

Én T-mobilon nyomom 30Mb-os csomaggal.
Nem azt mondom, hogy olcsó, de nemrégiben, amikor kiesett a laptomom két hétre, áldottam az eszem, hogy nem mondtam vissza.
1300Ft 30Mb-ért nekem kicsit borsos, de még épp tűrhető. Bevezetéskor (etetés alatt) a 650 egy álom volt.
Bár most elég hülyén néz ki a csomagom:
Domino Aktív (bevezetés óta használom): 450Ft (15/25/35Ft percdíj)
SMS kedvezmény: 150Ft (15Ft/sms)
Net30 adatcsomag:1300Ft (30Mb adatforgalom, legkisebb csomag, de telefonról msn-ezéshez, unalmas előadáson fórumozáshoz, és ahhoz, hogy napközben is elérjenek a leveleim, bőven elég)

Össz: 1900Ft és akkor még nem beszéltem. Elgondolkodtam már előfizetésen, de a fene se tudja... :S

Mintha újra lenne barátnőm, olyan sűrűn töltöm a kártyát...

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#42) philoxenia válasza Wilika (#41) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

A NET 30/80 önmagában is előfizetés lehet.... Persze a percdíja rossz. Nekem van erre egy külön telefonom, amit pont a NET80 -al vettem /6120C/ Másikon előfizetésesen telefonálok. :)

"Mert pl a fórumozás egy ilyen dolog, itt meg lehet gondolni mit cselekszel..." by myckey

(#43) diegho válasza ollie (#40) üzenetére


diegho
nagyúr

már 3 éves dolog, nincsenek meg a számlák :(

(#44) Jhonny06 válasza Vakegérke (#4) üzenetére


Jhonny06
addikt

Azért a Pannon se kutya. Nem tudom mit csinálnak, de kb. ugyanez, mint Tomate esetében. Nagyon drága.

Jó, nyilván az az optimális és ésszerű, ha kiválasztasz egy neked kedvező díjcsomagot és aszerint beszélsz. De sokan vannak olyanok, akik nem mindig egy fix időpontban telefonálnak, hanem amikor kell, én is ilyen vagyok.

[ Szerkesztve ]

(#45) Atlantis válasza Jhonny06 (#44) üzenetére


Atlantis
veterán

Ez miért probléma? A Pannonnál minden előfizetésben ugyanaz a percdíj van a nap minden percében. Nem kell csúcsidőt lesni.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#46) zolikaDB


zolikaDB
veterán

Király a pannon is... Gondoltam, felnézek, hogyér' van a telefon! Az ajánlatok még csak hagyján, nem olyan bőséges, de egyik másik ára elfogadható.
Látom megújult a honlap, de kicsit zavar, hogy egy képet nem tudnak betenni a telefonról:
SE K200i
Tehát, maga a hanyagság engem zavar!

[ Szerkesztve ]

MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

(#47) Kiskokó


Kiskokó
veterán

Gyerekek Pannon!!
Lehet hogy nem adja a legeslegolcsóbb percdijakat de hogy csalafintaság és nem megrendelt cucok aktiválása.. és az ügyfélszolgálat rendessége az biztos.
7 év allapt soha nme volt problémám Pannonal... volt hogy hívatk modtma mohgy nme érek rá hvijanak vissza 1 óra múlva percre pontoan 1 óra múlva hivtak .. stb akárki akármit mond számomra pannona best..
igaz 1 hóapja van tré-mobilom is de egynelőre nicns rajta semmi havidja szarság igy csak nemtünik el a pénzem :DD

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#48) temes69


temes69
aktív tag

a varázsszó az előfizetés. nem értem hogy olyan emberek akik melóznak, van rendszeres havi jövedelmük miért dominóznak? sztem ez a feltöltőkártyás rendszer gyereknek való, meg annak aki nagyon keveset használja a telót és 3000ft elég neki fél évig. ennyi.

(#49) Zeratul válasza temes69 (#48) üzenetére


Zeratul
addikt

Én is melózom és van rendszeres havi jövedelemem, de 1 havi díjból beszélek prepaiden 2 hónapot, akkor meg minek az havidíjas? Neten elintézek szinte minden beszélgetést, telő tényleg csak arra van ha offlineon kell valakit elérni.

(#50) zolikaDB válasza Zeratul (#49) üzenetére


zolikaDB
veterán

Igen, a net amúgy elég jó sok mindenre!
Én nézegettem a pannon kínálatát, de nemnagyon megyek el, hogy kártyás, kártyás előfizetéses... Mi mire való? Mik a hátulutők? Vagy vannak-e? Egész emberi percdíjakat találok :D

MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.