- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
JoHn123 #4569 üzenetére
A TV-n nem lehet állítani a host nevet? Ugyanis a probléma az, hogy ő a DHCP kérés esetén azt küldi, hogy az ő host neve "localhost", amit a dnsmasq nem tolerál, hiszen benne van már a /etc/hosts-ban a 127.0.0.1 IP címmel.
Ha nem, akkor a TV-n tudsz statikus IP-t beállítani, vagy a dnsmasq-ban tudod kikapcsolni, hogy beolvassa a /etc/hosts állományt (-h, illetve --no-host kapcsolóval, vagy a config-ban a no-hosts direktíva megadásával). Szerintem Padavan esetén az utolsó a járható út (ha jól látom, akkor a webes felületen az Advanced Settings -> LAN -> DHCP Server oldalon a Custom Configuration File "dnsmasq.conf" opciót kell választani).Tegyük hozzá, hogy a "localhost" küldése hostname-ként elég elvetemült és nem szabványos megoldás. Kínai IP kameráknál láttam már ilyet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem terveztem blogbejegyzést írni, bemutatóra pedig pláne nincs időm sajnos, viszont többen is megkerestek a gyári...
- Projektor topic
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest