- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
szeretnék mindenki igényeinek eleget tenni, hisz ezeket az irásokat nem magamnak, hanem nektek készitem!
Lehet hogy nem tudok neked újat mondani, mert mint emlitetted, hogy neked is ugyanilyen alapú konfigod van, de nemhiszem hogy még olyan sok emberkének lenne ilyen cuccosa, mert úgy tudom a dual tualatin rendszer nagyon ritka főleg ddr ramok társaságában! -
bacsis
Közösségépítő
szerver bármilyen gép lehet!
akár egy 286os is!
Olyan gépet hivunk szervernek ami kiszolgálja a többi gépet, mint pl az enyém, mindig ő a játékszervre, az már csak hab a tortán hogy 2cpu van benne és scsi hdd, de ha téged még mindig nagyon zavar a szerver kifejezés a gépemre, akkor legyen inkább WORKSTATION
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest