- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Lehet, hogy én is láttam már a szerver definícióját. Viszont ebben a cikkben, ebben a szövegkörnyezetben az olvasók arra gondolnak, hogy szerver architektúráról lesz szó, nem egy asztali pc-ről, amin fut egy játék szerverprogramja.
Amikor a ph! fless szervert tesztel, azok szerver architektúrák, szerver alkalmazásokkal, ennek megfelelő tesztkörnyezettel.
-
bambano
titán
Ez a cikk inkább a helyesírási hibákról és a tévedésekről szól, nem a fanatizmusról.
Egy via apollo pro 266-os chipsetre épülő alaplapot szerver alaplapnak nevezni nem túlzás, tévedés.
Ezenkívül túlmozgásos a szóközöd és a vessző billentyűd.
Az igazi szerverekben ilyen ati rage 8M ram meg hasonló, játék szempontjából erősen hulladék videokártyák vannak. Ja, meg s3 trio64 meg virge.
Mielőtt bárki elkezdene okoskodni, ugyanilyen alaplapom van, pont 6 éves, van is róla tesztem.
-
-
-
-
Jornada? Nagyon hajazott valami 5-ös vagy 7-es Psionra, csak a színes kijelzőt meg a Winnyőz ikonokat nem tudtam hova tenni. (Nekem lenni Psion S5, Palm Vx, Palm m515
)
Xp Prof : ja, csak azzal tesztelni pl. webszervert... Azért javasoltam webszervert, mert sztem az is mutatna valamit a teljesítmény változásából 1 és 2 proci esetén. Nem véletlenül tesztelik PH-ék is Apache-al a konfigjaikat; teljesen más jellegű terhelés mint egy játék vagy egy szintetikus teszt.A kártyákra nem válaszoltál
Csak kíváncsi vagyok, mert ok érdekes vas van a környékeden amint látom
)
-
Egyszer írok az offtopic Logout-ba egy helyesírásos cikket...
Amúgy nem meglepő hogy a dual procis lapon nem gyorsulnak a régebbi dolgok a 2 procitól... Viszont egy olyan oprendszerrel is meg kéne nézni pár dolgot ami kihasznál 2 procit.
Pl. egy webszerver terheléstesztet Win2000 Server vagy Linux alatt (esetleg Win2003) 1 vagy 2 procival (az oprendszer mindegy, csak kezeljen 2 procit, mert az 1 és 2 proci aránya számítana).
Egyébként milyen kártyák vanna g épben még, ill. mire használsz szervert (vagy csak szervergépről lenne szó és asztalinak használod)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- Path of Exile 2
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hobby rádiós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest