Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
válasz
Archttila
üzenetére
Hali!
Ilyen asztalt 10K-bol osszeraksz, nincs masa csak 2 oldala, 1 lapja es egy merevitese.
En kb 5 eve terveztem egyet, az 22K volt, asztalos munkadijaval egyutt. Most hogy van szerszamom ezt ki lehet hozni 15-bol is. Es eleg nagy ez is, meg multifinkcios

Bocsi a Blur-ert, de a cuccainkat nem mutogatom

hat a kepeket nem csatoltam

-
imibogyo
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Annak idején egy "raktár-kiárusítás" alkalmával vettem, azt hiszem 38.000 Ft-ért. De ha esetleg komolyabban érdekel, az új évben (maximum január végén) baráti áron eladó lesz, mert én már megálmodtam magamnak egy a szekrénysorhoz színben passzoló új asztalt amibe bele lesz építve a gép is. Már rég tervezem ezt a lépést, csak nem túl régen vettük a lakást is, meg időközben megszületett a fiam is, meg elmélyültem egy kicsit a CNC-s világban is, így eddig erre nem volt időm.

(#14) Krugszvele: és ez miért is függne így össze. Tudok mutatni rengeteg házat (például itt egy régebbi házam) amiben minden nagyon szépen, alacsony hőfokokkal üzemelt, ráadásul némán, és (például a linkeltben) egy 850W-os, ráadásul nem is túl modern ATX táp volt. Ez így ahogy kijelentetted nagyon sommás. Van benne igazság természetesen, de sommás.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Crypto Trade
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest