Hirdetés
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Nekem az az egy bajom van, hogy volán busznál miért nem veszi meg automatikusan a távolsági kiegészítő akármilyen extrasarcnak a jegyét is, egyébként teljesen jól működik ez a cucc, meglepően
-
szaszyka
senior tag
Szerintem az lehet a gond, hogy túl kevés milliárdot költöttek az appra. Nem volt idő, pénz rendesen megcsinálni. Nekem egyébként eddig hiba nélkül működik, nem volt szerencsére gondom vele. Egyenleget feltöltöm hónap elején, és abból veszek jegyet. Eddig mindig működött a rendszer, bár lassú, digis nettel használom, így azért kicsit várni kell.
-
joey04
titán
Ez a BKK-s mobiljegy ez borzalom. Rengeteg ember jár így mint te. Pedig én is át szretnék téni, de ez így egy használhatatlan túlbonyolított szar.
-
Az teljesen egyértelmű, hogy minél bonyolultabb és összetettebb egy technológia, annál több hibalehetőséget hordoz. Vagyis nincs menekvés, az elkényelmesedésnek is ára van.
-
mbalint987
aktív tag
3 éve használok mobilfizetést, most éppen Google Pay-t. Már van olyan kártyám, aminek a PIN-kódját is elfelejtettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest