- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Nekem az az egy bajom van, hogy volán busznál miért nem veszi meg automatikusan a távolsági kiegészítő akármilyen extrasarcnak a jegyét is, egyébként teljesen jól működik ez a cucc, meglepően
-
szaszyka
senior tag
Szerintem az lehet a gond, hogy túl kevés milliárdot költöttek az appra. Nem volt idő, pénz rendesen megcsinálni. Nekem egyébként eddig hiba nélkül működik, nem volt szerencsére gondom vele. Egyenleget feltöltöm hónap elején, és abból veszek jegyet. Eddig mindig működött a rendszer, bár lassú, digis nettel használom, így azért kicsit várni kell.
-
joey04
titán
Ez a BKK-s mobiljegy ez borzalom. Rengeteg ember jár így mint te. Pedig én is át szretnék téni, de ez így egy használhatatlan túlbonyolított szar.
-
Az teljesen egyértelmű, hogy minél bonyolultabb és összetettebb egy technológia, annál több hibalehetőséget hordoz. Vagyis nincs menekvés, az elkényelmesedésnek is ára van.
-
mbalint987
aktív tag
3 éve használok mobilfizetést, most éppen Google Pay-t. Már van olyan kártyám, aminek a PIN-kódját is elfelejtettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Avagy az emberi produktumok tán legnagyobbika, melynek használata oly megtiszteltetés és felemelő érzés, melyet földi...
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPad Air 5 64GB,Használt,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest