Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Nekem az az egy bajom van, hogy volán busznál miért nem veszi meg automatikusan a távolsági kiegészítő akármilyen extrasarcnak a jegyét is, egyébként teljesen jól működik ez a cucc, meglepően
-
szaszyka
senior tag
Szerintem az lehet a gond, hogy túl kevés milliárdot költöttek az appra. Nem volt idő, pénz rendesen megcsinálni. Nekem egyébként eddig hiba nélkül működik, nem volt szerencsére gondom vele. Egyenleget feltöltöm hónap elején, és abból veszek jegyet. Eddig mindig működött a rendszer, bár lassú, digis nettel használom, így azért kicsit várni kell.
-
joey04
titán
Ez a BKK-s mobiljegy ez borzalom. Rengeteg ember jár így mint te. Pedig én is át szretnék téni, de ez így egy használhatatlan túlbonyolított szar.
-
Az teljesen egyértelmű, hogy minél bonyolultabb és összetettebb egy technológia, annál több hibalehetőséget hordoz. Vagyis nincs menekvés, az elkényelmesedésnek is ára van.
-
mbalint987
aktív tag
3 éve használok mobilfizetést, most éppen Google Pay-t. Már van olyan kártyám, aminek a PIN-kódját is elfelejtettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotú Meta Quest 3 128GB 1 év cseregaranciával
- Bomba ár! Lenovio ThinkPad E16 - i7-1355U I 16GB I 512SSD I Nvidia I 16" IPS I Cam I W11 I NBD Gari
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 - XEON I 32GB I 256SSD I Nvidia Q2000 I 15,6" 4K I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest