Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bnorci71

addikt

válasz Elf #205 üzenetére

35-el a Hungárián: Mégis hogy máshogy venné észre a Mol kút utáni 8. sárga kapus házat ahova a találozó meg lett beszélve? Indokolt lassú haladás.
    Ami indokolatlan az a mögötte való haladás. Van ilyen hogy irányjelző,tükör,kormány. Ezekkel az eszközökkel lehet az elöttünk lévő lassabb jármű problémáját megoldani.
    Kérem a következőt. :-)

Nem érzed, hogy saját magaddal keveredtél ellentétbe?
    Te kértél indokolatlan feltartást, majd megindokolod olyannal mamit a kérdező is indokoltnak tart.
    Azt ugye te is tudod ha 35-el beragadsz valaki mögé a Hungárián -ha már az a példa- esélyed nincs kijönni a 60-70-el haladó sávba.

Tudod mi az érdekes? Ausztriában 100Km-t el tudok úgy menni országúton szinte nulla előzési lehetőséggel, hogy azt érezzem feltartanak mindenki halad a lehető legnagyobb sebességgel amit a jármű/útviszony enged. Persze a teherautót megpróbálom megelőzni az adandó alkalommal, de egy szűk kanyargós úton nem is várom a 40t szerelvénytől, hogy 80-90 haladjon.

De akkor mondok neked én
    Ma reggeli 60-65-el botorkáló teherautó. Nem vén szutyok IFA mai modern ami simán megy 90-t üres jól belátható egyenes országút. Nem nem címet rakódóhelyet keres. Egyszerűen csak szarik a mögötte jövő forgalomra Ő ráér a többiek le vannak .....
    Igen hazsnáltam az irányjelzőt és a kormányt és szerencsére nemjöttek szembe meg is tudtam előzni, de ha jönnek kisérhettem volna 2Km-t. Ja ott se tudom szabályosan megelőzni mert bár 2x2sáv lesz, de 60-as táblával

Új hozzászólás Aktív témák