Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
35-el a Hungárián: Mégis hogy máshogy venné észre a Mol kút utáni 8. sárga kapus házat ahova a találozó meg lett beszélve? Indokolt lassú haladás.
Ami indokolatlan az a mögötte való haladás. Van ilyen hogy irányjelző,tükör,kormány. Ezekkel az eszközökkel lehet az elöttünk lévő lassabb jármű problémáját megoldani.
Kérem a következőt. :-)
Nem érzed, hogy saját magaddal keveredtél ellentétbe?
Te kértél indokolatlan feltartást, majd megindokolod olyannal mamit a kérdező is indokoltnak tart.
Azt ugye te is tudod ha 35-el beragadsz valaki mögé a Hungárián -ha már az a példa- esélyed nincs kijönni a 60-70-el haladó sávba.Tudod mi az érdekes? Ausztriában 100Km-t el tudok úgy menni országúton szinte nulla előzési lehetőséggel, hogy azt érezzem feltartanak mindenki halad a lehető legnagyobb sebességgel amit a jármű/útviszony enged. Persze a teherautót megpróbálom megelőzni az adandó alkalommal, de egy szűk kanyargós úton nem is várom a 40t szerelvénytől, hogy 80-90 haladjon.
De akkor mondok neked én
Ma reggeli 60-65-el botorkáló teherautó. Nem vén szutyok IFA mai modern ami simán megy 90-t üres jól belátható egyenes országút. Nem nem címet rakódóhelyet keres. Egyszerűen csak szarik a mögötte jövő forgalomra Ő ráér a többiek le vannak .....
Igen hazsnáltam az irányjelzőt és a kormányt és szerencsére nemjöttek szembe meg is tudtam előzni, de ha jönnek kisérhettem volna 2Km-t. Ja ott se tudom szabályosan megelőzni mert bár 2x2sáv lesz, de 60-as táblával
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan tudják, hogy születésem óta autómániás vagyok, ennek megfelelően rengeteg autós oldalt követek, olvasok, van...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest