Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

válasz Luck Dragon #3 üzenetére

Hehe, jó kis LAN-ok. Mennyi, de mennyi volt. Meg még mostanság is előfordul, bár az utóbbi néhány évben inkább csak Apex Legends (mára ez lekonyult), CoD: WaW zombi co-op vagy Doom, Odamexen keresztül (dwango5, dwango12, meg UDMX multiplayer WAD-ok leginkább). Illetve 1-2 hete felütötte a fejét a Dying Light is.

Egyébként az első LAN-os élményem nekem is a Doom, még a shareware verzió, E1M1, 4 player, keyboard only ofc, az általános iskola számtech. termében, órák után. Ötödiktől nyolcadikig rendszeres esemény volt, de viszonylag hamar átnyergeltünk Quake 1 shareware-re, eleinte az is keyboard only. Arany évek, vissza nem térnek...

Ó, a fellow Quaker? :D ~20 éven keresztül az volt a fő profilom; leginkább a Q3/DeFRaG és a 2009-es bétától kezdve a Quake Live, de az összes többi részbe is pumpáltam időt, főleg az elsőbe. Összesen kb. 8-9000 órám van a franchise-ban, bár ennek a túlnyomó része Q3 és QL közt oszlik meg (2009-től meg effektíve csak QL). Sajnos a Kvéjk az általános iskolát követő LAN-okon soha nem volt nyerő választás, mert legnagyobb bánatomra egyszerűen nem volt olyan felállás, ahol a srácok akár nyomokban is élvezték volna :DDD, így maradt az eszméletlen mennyiségű bot match, movement tréning, aztán 2009-től 2018 derekáig már az online borult virágzásba.

CoD 2 nem rossz, csak a premisszája (II. vh.) nem a kenyerem játékokban, de ettől függetlenül jót lehet vele lőni. Inkább CoD 4 (főleg HC vagy ProModdal) a világom. Igazából ez a két CoD a legjobb reszponzivitás és movement szempontjából, abszolút lehet bennük kvéker-sztájl nyekleni, de rengeteg konzolparancs is dettó ugyanaz. All hail id Tech 3!

Stratégia? Szeressem aztat is, különösképp a Starcraft: Brood Wart, meg a Warcraft III: The Forzen Throne-t; ezekkel is volt jópár LAN-ocska. Meg a Heroes III Complete, ugyi, de azt csak 2016-ban nyomtuk multiban. Nemrég gondoltam is rá, hogy kéne megint egy-két parti, mert jó nyugis, a szemnek is kellemes, és örök darab.

Ami még tetsztett stratégia multiban, az a Warhammer 40k, mert nagyon hossza a kaotikus háború feelinget, de persze közel sem annyira finoman balanszolt, mint a Blizzard legendák. Ja, meg Fallout Tactics; azt is baromi jó cimborák ellen nyomni.

Új hozzászólás Aktív témák