Általános információk/segédletek Suste-HeadLess OpenWRT-hez
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
- Teszt Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [suste:] Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- [Re:] [EmPoWeR:] Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- [Re:] [SP!T:] Első negatív Hardverapró értékelésem...
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » BLOGOUT » [Re:] [suste:] Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekreTéma összefoglaló
blacee
csendes tag
Sziasztok!
Suste ez úton gratulálok az új buildhez! Ma felraktam a 4300-asomra.
Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban. Itt írjam, vagy privátban?
[ Szerkesztve ]
blacee

suste
veterán
Ha lehet, akkor ide a hibák/javítások jöjjenek csak!
Minden egyéb az adott router fórumába, privátba semmiképpen.
És ha már itt tartunk:
TEGNAP ESTE ÉS MA REGGEL FELKERÜLTEK AZ ÚJ VERZIÓK!
A readme-k is frissültek a változásoknak megfelelően.
üdv
suste
[ Szerkesztve ]

Tozso1
csendes tag
Sziasztok,
OpenWrt - vargalex build féle esetén a factory-t vagy sysapgrade-t kell telepíteni?
A választ előre is köszönöm!
üdv.
T.

suste
veterán
1: a válasz bent van az install_redme-ben!!!
2: itt meg az áll hogy ilyen kérdést ne ide!
3: sysupgrade + ne tartsd meg a beálításokat

k_krisz
csendes tag
Sziasztok
Egy wdr3600-on próbáltam a szoftvert, és ott sem megy az extroot.
Visszatértem vargalex féle romra.
Ugye formázni nem formaztam újra, de az extroot particiót pc-vel töröltem az extroot beállítása előtt.
Próbáltam a lengyel oldalon lévő verzióban is, ott sem működik.
Visszatértem vargalexére ott kapásból be tudtam állítani.
Utána tudtok nézni, mi lehet a baj?
Valahol találtam valamit az uuid-val kapcsolatban de nem sikerült rájönni.
Köszi
Krisztián

suste
veterán
3600-on nekem simán megy. Igaz én pendive-val teszteltem, és mindíg a formázóval!
De lehet, hogy változtattak a hardveren, és azért nem megy?
Neked milyen HW verziós van?
Próbáltad a pivot root verziót is?
Ha még nem, akkor ott van a frissítés a 4300-as fw mellett!
[ Szerkesztve ]

k_krisz
csendes tag
Szia,
Ha jól emlékszem 1.4 -es verzió van - zöld ledekkel
Nem próbáltam, lehet, hogy megpróbálom.
1 nagy gondondom van egyébként a vargalex féle verzióval, hogy a wifi-m a régi wdr1043-hoz és az az előtti asus wl-500gp-hez képest gyenge, egy kis 48m2 kecóban vagyok de nem tudja beteríteni
természetesen wifi patch vold de nem vettem észre semmi változást.

suste
veterán
Ha teszteled újra az enyémet, akkor mindenképpen próbáld ki egy Pen-nel a beépített formázó több verzióját is (2.1 - 2.4 +2.5)!!!

k_krisz
csendes tag
oké, köszönöm.

k_krisz
csendes tag
Csak a belső formázóval, de sikerült.
köszi

suste
veterán
melyik verzióval? 2.?

mprrpm
tag
Sziasztok!
Felraktam WDR3600-ra, tökéletesen működik is minden funkció ami nekem kellett.
Formázó felületet: pendrive, HDD, SWAP, exroot, a beállítható méreteket kipróbáltam szinte mindet két 2,5 winyóval különböző HDD rack-kel
SMART monitor hibátlanul működik.
VNSTAT, FTP, TRANSMISSION, SAMBA ok.
Services stop + HDD umount & Poweroff ok, igaz egyszer nem állt le de azóta ok.
Pár napja használom a most már belakott rendszert és az elejétől kezdve előjött egy probléma:
megszakad az internet wifin és LAN-on csatlakozó eszközöknél is és csak kb 1 perc elteltével megy újra.
A furcsa az hogy ilyenkor nem érem el a router-t SSH-n sem. (család ilyenkor veri a tamtamot)
Vargalex, poli27 build-eknél ilyen jellegű probléma soha nem volt.
Láttam már panaszkodott hasonló problémával WR1043ND fórumba Bendeguzzz fórumtárs is Barrier Breaker-nél.
Köszönjük a sok befektetett energiát és munkát csak így tovább.
MPETYA

suste
veterán
Szia!
1: Köszi a visszajelzést az extra dolgokról ,örülök, ha működik minden!
Még annyit tudnál mondani, hogy ha próbáltad a 8081-esen lévő vnstat backup felületet, akkor elkezdődtek egyből a képek készítése a megadott mappákba? És ha igen, akkor pontosan melyik verziót használtad? (Vagy kéne a www_suste mappából a vnstat fájl, vagy kéne a tartalma pl pastebin-re.)
2: A szakadások után mit látni a logban? Mekkora a load mikor újra eléred?
Lehet leterheli valami, és azért nem érhető el?
Nálam Archer C5-ön DHCP-s nettel nincsen ilyen probléma.

mprrpm
tag
A beállítások után egyből elkezdte a képek készítését ami tökéletesen meg is jelent a webes felületen.
Eddig szuperul működik (napi, havi, top10...stb).
Én a vinyóra egy VNSTAT mappát választottam a képeknek valamint az adatbázisnak.
A vnstat file-t át tudom küldeni ha kell.
Szakadás után a loadot már néztem ami szerintem nem volt magasnak mondható (0,2-0,4), bár a transmission 35db torrenttel lohol csöves TRÉhom 10/0,5-ös neten.
Amikor nem futott a transmission akkor is produkálta a leszakadásokat.
Logból elsőre nem derült ki számomra semmi de ha megint jelentkezik a probléma tüzetesebben meglesem.
amikor küldtem volna az üzenetet, pont leszakadtam WIFIN és ez van a logban:
Sun Nov 9 23:40:04 2014 daemon.err transmission-daemon[1942]: Couldn't connect socket 53 to 2001:0:9d38:6ab8:30b9:ec2:6e13:9392, port 26097 (errno 1 - Operation not permitted) (net.c:288)
Sun Nov 9 23:40:41 2014 daemon.err transmission-daemon[1942]: Couldn't connect socket 54 to 2002:5e15:a60b::5e15:a60b, port 15007 (errno 1 - Operation not permitted) (net.c:288)
Sun Nov 9 23:40:41 2014 daemon.err transmission-daemon[1942]: Couldn't connect socket 54 to 2001:0:5ef5:79fd:1001:256e:ae49:3e19, port 59739 (errno 1 - Operation not permitted) (net.c:288)
Sun Nov 9 23:41:06 2014 daemon.err transmission-daemon[1942]: Couldn't connect socket 51 to 2001:0:5ef5:79fd:309b:4d5:43a2:3112, port 13293 (errno 1 - Operation not permitted) (net.c:288)
Sun Nov 9 23:41:06 2014 daemon.err transmission-daemon[1942]: Couldn't connect socket 51 to 2001:0:5ef5:79fd:309b:4d5:43a2:3112, port 13293 (errno 1 - Operation not permitted) (net.c:288)
Sun Nov 9 23:41:18 2014 daemon.err transmission-daemon[1942]: Couldn't connect socket 51 to 2001:0:9d38:90d7:24f0:5f95:ae48:3aaf, port 63915 (errno 1 - Operation not permitted) (net.c:288)
Sun Nov 9 23:41:25 2014 daemon.err transmission-daemon[1942]: Couldn't connect socket 53 to 2001:0:9d38:90d7:c05:c4c:d174:6b9b, port 46846 (errno 1 - Operation not permitted) (net.c:288)
Sun Nov 9 23:41:50 2014 daemon.err transmission-daemon[1942]: Couldn't connect socket 57 to 2001:0:5ef5:79fb:283d:b44:9267:2a42, port 12273 (errno 1 - Operation not permitted) (net.c:288)
Sun Nov 9 23:41:50 2014 daemon.err transmission-daemon[1942]: Couldn't connect socket 57 to 2001:0:5ef5:79fb:283d:b44:9267:2a42, port 12273 (errno 1 - Operation not permitted) (net.c:288)
Sun Nov 9 23:42:03 2014 daemon.err transmission-daemon[1942]: Couldn't connect socket 53 to 2001:0:5ef5:79fd:2458:2ce9:b17c:9783, port 18322 (errno 1 - Operation not permitted) (net.c:288)
Sun Nov 9 23:42:05 2014 daemon.err transmission-daemon[1942]: Couldn't connect socket 53 to 2001:0:5ef5:79fb:2c8f:85dc:ae49:cc4, port 38126 (errno 1 - Operation not permitted) (net.c:288)
Sun Nov 9 23:42:05 2014 daemon.err transmission-daemon[1942]: Couldn't connect socket 53 to 2001:0:5ef5:79fb:2c8f:85dc:ae49:cc4, port 38126 (errno 1 - Operation not permitted) (net.c:288)
Sun Nov 9 23:42:11 2014 authpriv.info dropbear[1258]: Exit (root): Error reading: No route to host
Sun Nov 9 23:42:37 2014 daemon.err transmission-daemon[1942]: Couldn't connect socket 51 to 2001:0:5ef5:79fb:24b0:f96:b290:4b9b, port 28723 (errno 1 - Operation not permitted) (net.c:288)
Sun Nov 9 23:42:37 2014 user.notice ddns-scripts-myddns: Running IP check ...
Sun Nov 9 23:42:38 2014 user.notice ddns-scripts-myddns: Update successful
Sun Nov 9 23:42:43 2014 daemon.err transmission-daemon[1942]: Couldn't connect socket 51 to 2001:0:9d38:6ab8:49f:3846:a288:5670, port 63538 (errno 1 - Operation not permitted) (net.c:288)
Sun Nov 9 23:42:55 2014 daemon.err transmission-daemon[1942]: Couldn't connect socket 51 to 2001:0:5ef5:79fb:897:73b8:b17c:9b49, port 54055 (errno 1 - Operation not permitted) (net.c:288)
Sun Nov 9 23:42:55 2014 daemon.err transmission-daemon[1942]: Couldn't connect socket 51 to 2001:0:5ef5:79fb:897:73b8:b17c:9b49, port 54055 (errno 1 - Operation not permitted) (net.c:288)
kb.1 percig nem tudtam elérni, nyitott putty is elhasalt.
[ Szerkesztve ]
MPETYA

suste
veterán
Vnstat:
ami tökéletesen meg is jelent a webes felületen
ha itt a luci webes felületésre gondolsz, az mindíg az éppen aktuális képeket készíti el, majd ezek el is vesznek
ha a 8081-en elvégezted a beállítást, akkor a megadott elérési útvonalra készülnek a mentett képek, és véglegesként mindíg a a napvégi mentés látszik rajta (dátum szerinti)
a kettőnek ilyen téren nincsen egymáshoz köze
A kérdés a HDD-re irányított képekre vonatkozott! Bár gondolom azok is elkészülnek, mert akkor már mondtad volna, hogy üres a megadott mappa...
Csak volt aki olyat jelzett vissza, hogy nem indult el a képkészítés a HDD-re, csak restart után.
Szakadás:
-0,4 load az semmi
-a bemásolt logban csak a TM ipv6 hiba látszik, meg az SSH exit
a bemásolt intervallumban nem volt elérhető a router?
azt megtehetnéd,hogy a TM logját kikapcsolod: luci/szolgáltatások/transmission/Egyéb - naplózási szint=nincs
így nem szemeteli tele a logot, könyebb lesz hibát keresni...

mprrpm
tag
ja ja persze megjelennek a képek a beállított mappákban szépen külön-külön
Transmission nem tudom mért szemetel de ez lett volna a következő kérdés, hogy mit lehet vele kezdeni......megelőztél.
Az adott intervallumban nem értem el sehogy a routert.
Még észrevettem, hogy ha WIFIN kapcsolódok(dunk) a routerhez akkor gyakrabban csinálja ezt mint LAN-on.
Ez nem tudom mért van.
Előtte vargalex majd poli27 firm-el soha semmi bajom nem volt a wifivel, internettel, egyáltalán a hálózattal.
kb 2éve folyamatosan megy a router, egyébként V1.3 a vas.
A SMART monitorért pedig egy nagy köszönet, hasznos dolognak tartom, szinte ezért tettem föl a te verziódat.
MPETYA

suste
veterán
A TM az ipv6 miatt szemetel, mert ott is próbálkoznak csatlakozni....
Próbáld meg kikapcsolni az ipv6-ot minden lehetséges helyen. Hálozat/interfészeknél, Dhcp és dns-nél, meg mindenhol tedd disabledre...jópár helyen van.

huri01
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a TL-WR1043ND v2.1-re a BARRIER BREAKER (14.07, by suste) verziót. letudnátok írni fél szájbarágósan, hogy NTFS HDD-t hogy tudok automatikusan felcsatolni. Értem áramszünet be-ki kapcsolás ne keljen újra mountolni.

suste
veterán
8081-Es porton csatoltad fel?
Mert ha ott az sda1-et /mnt-be csatolod, akkor újraindulás után is csatolódik.

huri01
csendes tag
Ott csatoltam, de nem csatolja, vagy várni kell?

suste
veterán
És most sda1-nek látja a rendszer?

huri01
csendes tag
Mindent lát rendesen. De sajna k... lassú igy átrakom EXT-be ext3, vagy 4 a jobb? Azt autómatikusan csatolja ügye?

suste
veterán
Csináld a 8081en, akkor rendben lesz...

huri01
csendes tag
Micsoda? Az NTFS, Vagy a Ext?

suste
veterán
A 8081-es webes felületen a formázó/csatoló oldalon csináld meg a formázást (2.1 - 2.4).
Megformázza és fel is csatolja a hdd-t, és rögtön elérhető lesz a hálózaton is.

huri01
csendes tag
írtam privbe.

Qem201
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos téglásítottam a TP-Link TL-WR741nd routeremet.
Na most jött az hogy serial porton fel élesztem ezen leírás alapján mindent meg csináltam ( nokia ca-42 kábellel ) de, mikor putty-al csatlakozok mindig újra indul és nem tudom a tpl paranccsal meg állítani ( itt egy videó hogy indul újra ).
Valaki tud valami okosságot rá?

suste
veterán
nem csodálom, hogy téglásítottad, mert a topicot is eltévesztetted

suste
veterán
Aki használja az fw-mben a vnstat backup-ot, annak érdemes frissíteni a tárhelyen található mentéssel!
[link]
A frissítés után újra be kell állítani a 8081-esen a vnstat backup-ot, és le kell futtatni, hogy érvénybelépjenek a változtatások!
Ha már készülnek az új időformátumú képek (....év-hó), akkor az "s, d, t, m" mappákból törölhetőek a régiek (.....év-hó-nap).
A "h" mappa marad napi mentésben, azt ne bántsátok!
üdv.:
suste

XmoD
aktív tag
Gyors kerdes:
Adott egy tl-wdr3600 router suste build-el. Az istenert nem tudok a sambahoz hozzaferni. A kulso vinyot a sajat formazoval csinaltam meg. A transmission tokeletesen mukodik, tolti a linux iso-kat. De ahoz hogy kiirjam mar nem tudok hozzaferni se win7 se 8.1 alol. A samba conf-ban atirtam mar a security reszt user-rol, share-re. De igy se akarja az igazsagot. A win folyamatosan user/pass-t ker. Itt a samba conf
[global]
netbios name = TpLink
display charset = UTF-8
interfaces = 127.0.0.1/8 lo 192.168.1.1/24 br-lan
server string = OpenWrt-suste
unix charset = UTF-8
workgroup = MSHOME
browseable = yes
deadtime = 30
domain master = yes
encrypt passwords = true
enable core files = no
guest account = nobody
guest ok = yes
force user = root
local master = yes
load printers = no
map to guest = Bad User
max protocol = SMB2
min receivefile size = 16384
null passwords = yes
obey pam restrictions = yes
os level = 20
passdb backend = smbpasswd
preferred master = yes
printable = no
security = share
smb encrypt = disabled
smb passwd file = /etc/samba/smbpasswd
socket options = TCP_NODELAY IPTOS_LOWDELAY
syslog = 2
use sendfile = yes
writeable = yes
[homes]
comment = Home Directories
browsable = no
read only = no
create mode = 0750
[TplinkSMB]
path = /mnt
read only = no
guest ok = no
create mask = 0777
directory mask = 0777
Esetleg valakinek valamilyen otlet ?

nylle
újonc
Help !
transmission web felhaszálónév:? jelszó:?

XmoD
aktív tag
felhasznev:transadmin jelszo: nah az nincs

nylle
újonc
Köszi !!!!!
Erre a lazaságra nem gondoltam

donmackó
őstag
Üdv!
Mókoltál valamit a routeren, vagy frissítettél valamit a buildeden? Fogta magát a router és újra indult. Azóta nem ismeri fel a hdd-t, csinált magán egy gyári visszaállítást (még a jelszót is visszanyomta hogy nincs beállítva jelszó állítsam be), és nem elérhető a 8081-en a switch üzemmód. Közvetlen kapcsolódok a routerre (bele dugtam a pc lan kábelét) WTF?
Switch oldala:
HDD oldala:
Egyáltalán miért 4 partíciót ismer fel? Volt rajta 128 mega swap, 256 mega overlay a többi volt az mnt egy 1 Tb-os hdd-n. Ötlet?
Release the cable hounds!

suste
veterán
Régen jártem erre, fogalmam sincsen miért nem jelezte a rendszer, hogy itt is vannak új HSZ-ek.
Akkor sorban:
(#31) XmoD
A samba alapbeálításokkal nincsen baj, alapból meg van osztva simán vendégként, jelszó nélkül.
Ha megfelelően van felcsatolva az oprendszerben, akkor működik.
Sajnos win7-től felfelé a vendég megosztással küzdeni kell, nem olyan egyszerű, mint xp alatt.
(#34) nylle
Erre a lazaságra nem gondoltam
Hát én sem, ugyanis a jelszót mindenkinek magának kell beállítania a luci/szolgáltatások/transmission alatt, ahogy a readme-ben le is van írva. Szóval tessék olvasni, aztán beállítani!
(#35) donmackó
Veled beszéltünk privátban is.
A lényeg, hogy én nem tudok és nem is akarok belenyúlni az általam készült fw-t használó routerekbe.
Ha valami gond adódik, akkor az valami helyi probléma lesz (áramingadozás, hardverhiba, stbstb).
Arra márnem emlékszem, hogy privátban pontosan mire jutottunk....
---------------------------------------------------------------------------------------------
És hogy legyen valami új dolog is:
Ha valaki szeretné használni a régi szkennerét a routeren, akkor használja az utolsó frissítésben lévő SANE támogatást. Segít feltelepíteni a szükséges programokat, és készít egy új weboldalt a 8082-es portra, amit jelszó nélkül elérhetünk a belső hálózaton, és onnan indítható a szkennelés. CSAK EXTROOT ESETÉN FÉRNEK EL A PROGRAMOK!
A scan indításához nem kell semmi extra program, bármilyen böngészővel rendelkező eszközről indtható.
Lehetőségek:
1.1.: Az előnézettel elmenthető a beolvasás eredménye a szkennelést indító eszközre.
1.2: Scan beállítható paraméterekkel: oldal méret/szín/felbontás/mentés helye a routeren.
1.3: Gyors scan: A4 + színes + "/mnt/scan", 3gomb: 75,150, 300 dpi.
[ Szerkesztve ]

donmackó
őstag
Köszi a válaszod utólag is és a segítséged a megoldásokhoz (nagyon jó support-ot nyújtasz). És akkor a kérdésem a következő. A SANE csomagod csak azokkal a scannerekkel kompatibilis a mik a a saját listájukon van, vagy esetlegesen bővítettél rajta?

suste
veterán
áááá, dehogy is bővítettem, kevés vagyok én ahhoz
csak azok jók, amik a SANE oldalán megtalálhatók
ott is inkább a "good" és a "complett" állapotúakkal érdemese próbálkozni
HP márka esetén előfordulhat, hogy kell még valamit telepíteni pluszban (hplip)
én canon lide20-szal használom, ezt kb 3 kattintás volt beüzemelni a weboldalon

donmackó
őstag
Akkor teszek egy próbát a Hp Deskjet 1510-zel. A nyomtatója az műxik a p910-en.

suste
veterán
akkor neked tuti kell a hplip is, és ezt neked kell telepíteni a luciban
hplip listájában benne van a tied is: [link]

NCK
csendes tag
XMPP szervert szeretnék feltenni a WRT3600-asomra, de a Prosody túl nagy, a Milkfish fejlesztését nem folytatják. Van valakinek ötlete, merre induljak?

skidrowkill
aktív tag
Sziasztok!
ezt a barrier breackert használom, és kb óránként ledobja a hdd-t, valaki tapasztalt már ilyet?
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'

suste
veterán
milyen HDD, kap-e külön tápot?
milyen alkalmazásokkal terheled a routert, és milyen load értékeket mutat az SSH-s top vagy a luci?

skidrowkill
aktív tag
Szia!
nem kap külön áramforrást a hdd, de eddig nem volt vele gond, amíg vargakex -et használtam, de vargalexnél probléma volt a wifivel, és azért váltottam erre.
nem telepítettem más alkalmazást, az alap alkalmazások vannak rajta.
Amióta ez a firmware van fenn, ha bedugok egy pendrive-ot, hogy nagyobb legyen a belső tárhely akkor is lecsatlakozik.
Terhelés: 0.22 0.24 0.19 luci
a vargalex buildjéről sysupgrade-el tettem fel ezt a buildet, esetleg mit lehet csinálni ezzel a problémával? még 1x újratenni, vagy vissza a wifi-hibás vargalex?
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'

suste
veterán
A beállításokat megtartottad frissítésnél?
Ha igen, akkor csinálj egy teljes visszaállítást, és kézzel állíts be mindent újra.
Wifi jobb lett egyébként?

skidrowkill
aktív tag
A wifi most szuper volt, akartam egy sys upgradet, és sikerült bricket csinálni a routerből
van valami recovery lehetőség? semmire nem válaszol

Toninho13
aktív tag
Helló!
Ebben a verzióban van beépített GPT támogatás?

Meddu
tag
Szia érdeklődnék hogy 703n routerre isfeltehetem a Openwrt Barrier Breaker 14.07?

suste
veterán
A 703 is egy 4MB-os eszköz, így erre is igaz ami a leírásban van, hogy nincsen hozzá külön saját építésű fw, csak az univerzális mentés, amit a "gyári" openwrt BB-re fel lehet tenni.
Minden info a mentés mellett: [link]
(#47) Toninho13
GPT-t nem teszteltem, mert nincsen akkora HDD-m, de valaki írta már, hogy neki felismerte a 3TB-s HDD-jét.
[ Szerkesztve ]

Meddu
tag
Értem Feltettem az openwrt letöltő oldalról az eszközre valót. Az alaprendszer megy szépen.
Azt elfeledtem írni hogy megtuningoltam a 4Mb -ot 16Mb-ra úgy hogy minden felfér. A RAM-ot 32Mb-ről 64Mb-ra.
Problémám a webcamera, usb stick és az usb hub triorval van.
ha felismeri a webcamerát akkor nem csatolja fel az usb sticket.vagy eldobja véletlen szerűen.
bejegyzés Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Eladó Kezdő Gamer PC MSI 1060 6G I5 6500
- Okosított Switch Lite Extrákkal
- Eladó AORUS GeForce RTX 3080 XTREME és MASTER!
- -49% Lenovo ThinkPad T14s Gen 3:i5 1240P,16GB,512GB,400nit,100% sRGB,1.21kg,Prémium gari 2025.12.26.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad A475 - AMD A12 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!