Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz #10234880 #18592 üzenetére
Én sokáig egy hasonló kormánnyal játszottam, de csak úgy volt, jó, hogy a feedback motort kikötöttem belőle, és még az áttételt is kiszedtem a motor és a kormány tengelye közül. Így nagyon könnyű lett a kormány, egy ujjal lehetett tekerni, és finomabban lehetett kormányozni. A nemlinearitáson is kellett állítani, hogy ne késsen a kormányhoz képest a kerék, hanem egyből mozduljon. Erre emlékszem, hogy nekem így volt. Át akartam alakítani a jeladó részt úgy, hogy áttétellel hajtom meg a potmétert (5:1-hez), meg volt olyan terv is, hogy 5-öt forduló, 1800 fokos helipotot teszek be a sima 270 fokos helyére, de aztán abbahagytam a játékot, elköltöztem, elkezdtem a tanfolyamokat és meló/tanulás mellett már nem jutott időm se játszani, se a kormányt átalakítani. Pedig még egy igazi MAN kéziváltókart is szereztem selejtezésből...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest