Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15985 üzenetére
akkor szedd le és próbáld ki...
az ide feltöltött képek azért sem mérvadóak mert a töltéskor lekonvertálódnak pár k-ra és elveszik egy csomó információ.
még van idő kitalálni a korlátokkal merre hogyan de a puding próbája az evés tehát ne képek alapján hanem próba alapján emeljük vagy csökkentsük a fényeit.a másik jó hír, az általam használt pete felmatricázásának a kulcs file-ja pont a brutál gyükerében lévő templ.dds
ez alapján (mert ez pont a 389-é) bárki olyan skint gyárt rá amilyet akar.
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15960 üzenetére
én nem tom melyik brutállal tolod de az utolsónál csináltam "egy rakat" stewen-es fényezést ami az összes importált csőrősre működik...
Természetesen mindenki olyan skint csinálhat magának hozzájuk amilyet akar hiszen direkt nincs levédve a brutál akár szét is lehet lopkodni.
A skinek megcsinálását ráadásúl tovább is gondolhatja aki akarja, nem véletlen a beemelt 100 tonnás fekete fehér amerikai pót 2 fajta szine sem, ebből is olyat és azt kreál magának mindenki amilyet akar....most az éjszakai szalagkorlátok fényeit bindzsizem kevesebb-több lenne alapon látszik majd de nem veri ki senki szemét...ugyani létező dolgokról beszélgetünk ilyen van láttam a you tubeon "night truck driving" keresésre csak lestem én is.
ha ettől sem fogják jobban fogyasztani fingom sincs mit tegyek ráadásul az éjszaka már tényleg éjszaka lett, esetleg még a youtube-on megnézett aszfalt éjszakai csíkok is lehet fénylenek majd egy kis részen még próbálgatom...
ha kimegy majd mint 1.22 brutál meglássuk lehet egyre többeknek tetszik és a skinek meg a többi hozzá illeszthető dolog csak beindul majd mert annyira azért nem szar, hiába szeretnék hogy az legyen "jó páran" ...
[ Szerkesztve ]
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #15901 üzenetére
Közben leesett, hogy ez a brazil, ami leveszi eléggé a lóvét, az se volt bejövős, nem szeretem, ha egy mapon sokat baszkurálnak, mert akor tuti, hogy borítja a többi mapot.
Nálam a tsm, balti, orosz és indonéz van, eddig jól muzsikálnak egymással.Tomdriver, jogos, nálam eddig még egyszer volt csak olyan, amikor valamilyen román map működött, azóta az összes crashelt a többi map miatt.
Rocket, igazad van, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #15894 üzenetére
Ez az EAA a román map?
Mert, ha az, akkor jóideje nem használom, mert az nálam mindennel összeakadt anno.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
-
Zolka75
tag
válasz Milka 78 #15870 üzenetére
hurrá akkor így már meg merem venni jövő héten a kieg CD a játékhoz
ja és még egy kérdés hátha erre is kapok akkor már választ ha leszedem utána a Magyar mappot
persze a megfelelő verzió számmal és új ,játékot kezdek a módok működnek a Magyar mappal ??vagy nagy marhaságot kérdezek javítson ki legyen szíves valaki
lehet idővel majd én is feljebb lépek de még maradok mohikán
[ Szerkesztve ]
Zolka, Galaxy A5
-
tag
-
tag
válasz Milka 78 #15813 üzenetére
Igen, sajnos megint mélyen belenyúl mindenbe.A promods - osok már panaszkodtak is. A 2.0-ás verzióban nagy változást hoz, erre tönkreteszi a munkájukat. El lehet képzelni mennyire tapsikolnak örömükben.
[ Szerkesztve ]
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
-
rocket
nagyúr
válasz Milka 78 #15762 üzenetére
Azon kivul, hogy leesik az FPS az ilyen dugóknál semmi gond nincs ezzel a moddal, eddig mindig ellentetes iranyba alakultak csak ki ilyen dugok
A lenyeg, hogy uj fuvart felveve gyorsan kell menekulni a varosokbol, es akkor nagy gond nem lehet
#15761: Az a baj, hogy ennel kevesebb lenne, akkor autopalyan se nagyon jonnenek, es a jatek 90%-ban arrol szol, hogy ott kell vezetni.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15687 üzenetére
Iveco 0-ra ne írj semmit mert az már foglalt a brutálban az egyik csőrősre...
Nos a dealer fileoknál két dologra kell figyelni, ha a file neve pl : daf_0.sii akkor az első sorának is ezt a nevet kell tartalmaznia különben nem fog működni.
vehicle: .tdealer.daf_0
{és magától érthetődően ugyebár a "DAF" alkönyvárról beszélünk, amiben nem lehet se iveco, se volvó, etc...
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15681 üzenetére
leszedtem én már az "összes" csöröst ami megérdemelt volna egy misét, a volvó VNL 780 is a sajnálatos majd 40 megás warningos objecten bukott el a beemelést illetően, a többi haverjával együtt.
azt esetleg érdemes megemlítenem a Brutálban fellelhető 4 csőrősből 2 szintén túlméretes object volt azonban a hosszú munka meghozta a gyümölcsét és sikerült lefaragni őket akkorára hogy a sárga warningok sikeresen meg is szűntek. ez játszható 30 mega körüli objectekkel de nem 40 vagy 76 megásakkal. sajnos nincs több amit érdemesnek tartanék egy feljavításra, illetve ez is az lett volna, ha nem ekkora, és nem így zabálja az FPS-t.
A Westend Star pl a 13 megabyte-jával azt hittem azért levédett mert jó az object mérete a gyáriakkal is vetekszik, ezért nem is értem ezt a 76 megás szart, mit kell ezen védeni ?
ugyebár a game mai világában még mindig megy a kevesebb polygon-ból még is jobban néz ki harc, az SCS is nyűvi rendesen lásd a gyári object méreteket, ha ők is odab@....volna ekkora objecteket el sem lehetett volna adni nem hogy még játszani is vele a nagy tömegek számára akiket ugyebár szintén ki kell szolgálni, mert nem a milliomos top gépesektől beszedett pár eladásból termelődik a profit, hanem bizony az alsóbb szinteken ahol milliókat el lehet adni ha valami játszható is nem csak pár darabot.[ Szerkesztve ]
-
tag
-
tag
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #15668 üzenetére
Most megyek a lengyelekhez, eddig nem jutottam túl messzire. Az előmenetelt sem osztogatja bő kézzel az EAA, mit mondjak, nem ehhez vagyok szokva. Fagyi még nincs.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #15655 üzenetére
Először is köszönöm a linket, letöltöttem.
Értékes információk.
Most kezdtem vele új profilt. Az nekem is feltűnt, hogy keveset fizet, na meg a bankkölcsön részlete sem 288, hanem 400 Eurónál is több.
Jó, hogy szólsz, az EAA-t benyomom felülre. A TSM-et kihagytam, viszont a Balti és a Rusmap mellet bent van az Open is. Érdekes, pár távoli orosz város Európa alatt látható.No, majd kiderül, hogy működik-e rendesen.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Milka 78
nagyúr
válasz Milka 78 #15653 üzenetére
Meg az EAA (Brazil) map,de elég szívatós a dolog.Nálam EAA->TSM->Balti->Rus sorrendbe hajlandó menni.A lényeg az,hogy az EAA az elsőrendű a térképek közt,máskülönben a Brazil részre nem helyez cégeket,ergo nincs fuvar (és 200db error az eltűnt cégek miatt).
A ciki benne az,hogy van benne egy igen komoly Hard Economy mód beágyazva,mert a legkomolyabb fuvar is 20-30 ropi körül fial.Ráadásul ez az összes mappra csinál egy felülírást.
Javasolt Stewewn +44-es level és pénzes moddal kezdeni (én átírta 20000),hogy legyen egy kis alaptőke,mert pénz az csak csordogál. -
Dananto
tag
válasz Milka 78 #15636 üzenetére
Nem vagyok gépelőtt, nem tudom sajna a nevüket, de amiket leírtál vannak benne.
Ha ott leszek, feltöltöm éselküldöm a linket.
Igen, fogtam az összeset kibontottam és mindent egybe másoltam, azaz mondent a megfelelő mappába, így lett egy scs file, aki tökéletesen működik is.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #15629 üzenetére
Most ami van ledes cucc, azokat egybe raktam, plusz a forgalmat illetve a motor és váltó cuccost, azt tesztelgetem.
Ha minden frankón sikerül, akkor a mod mappám is szűkebb lesz, mert sok külön mod egy file- ba kerül.Majd írd meg, hogy nálad a forgalom, hogy jelent meg.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #15594 üzenetére
én is azt szoktam, hogy a saját izlésemet másolom át friss után, pl a kamionok motorja, váltó, stb.
az a helyzet, hogy letöltöttem 3-4 traffic modot és egyik sem egyforma, mindbe van olyan, ami hiányzik a másikból, ezért is kérdezem itt inkább a mestertől, hátha megszánSony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
rocket
nagyúr
válasz Milka 78 #15568 üzenetére
Ezzel a traffic moddal csinalja csak az FPS droppot belso nezetben, enelkul megy szepen 60FPS-el, 200% render, tukor opciok kozepes, minden mas max.
I5 4590, R9 280, 8GB ram, SSD, CPU es a VGA unatkozik jatek kozben, ezt a jatekot ma mar nem nem a hardverek limitaltjak, hanem a DX9 API, es a VGA driverek.Asszem kiszedem a traffic modot, mert igy nem sok ertelme van, jo lesz a forgalom modositott brutal
Error nincs, de sok ilyen warning van: "01:33:28.033 : <WARNING> License plate slots were depleted!"
Nem a mentes miatti akadasokrol van szo, azt mar ismerem jól, vicc, hogy kozel 3ev alatt nem tudtak ezzel mit kezdeni az SCS-nel
#15569:Ez a Jazzycat fele AI traffic pack, Ferrarival is osszefutottam
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
tag
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15572 üzenetére
ja? hát igen a legtöbben akik paramétereket buzerálnak csak próbálkoznak nem tesztelnek kisérletezgetnek az a parasztoknak jó az címmel ki is adják.... láttam már ilyeneket eleget.
a múltkor egy nullás forgalmasat szedtem le megnézni egy sort kellett volna csak nullára rakni és még azt is elb@szta jöttek a piros sorok azzal is.
na ezért nem használom más vackait a brutál ilyen téren hibamentességbe sztem verhetetlen...
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15553 üzenetére
buszok teherautók aránya növelhető.
de ha magához a tömb paraméteréhez nyúlok az eredmény azonnal drasztikus mint a fenti mellékelt képen is látható.
ettől függetlenül egy hangyányi azon is növelhető még, de én játszani szeretnék pl leülni és nem várakozni mikor lép az AI valamerre, ha ilyet akarnék játszani leülök sakkozni, vagy használom kopaszon a gyárit....
amúgy amilyenné lassan az változik lehet hogy le sem űlnék. -
törölt tag
válasz Milka 78 #15538 üzenetére
sajnos a" log" loader trélere vagy kamu vagy valami alapszám ami soha nem változik.
mindig ennyi amit kiír holott a paraméterek buherálása látványos változást okoz.Az én meglátásom a gyárival összehasonlítva hogy majdnem egyforma a sürüség talán egy kicsit kevesebb csak a brutálba azok a paraméterek lettek átbuherálva amik a kamionokra és a buszokra vonatkoztak nos ezt én drasztikussan csökkentettem hogy életszerű legyen mert nem 1 auto egy kamion jön szembe soha hanem sok autó és egy kamion esetleg egy busz.
a gyérség érzését sztem ez okozhatja csak nálatok mellesleg a pályára kiérve állandóan karambolozok az autokkal mert annyi van belőlűk úgy kell kerülgetni még éjszaka is.
a mellékutakon nyílván gyérebb a forgalom de az nem szabályozható moddal mert a motor kezeli, ugyanis egy tömb van autók, kamionok, buszok, tréllerek amit a progi kezel és ezen belül lehet buherálni hogy a tömben mennyi jármű legyen egy adott út szakaszon pályán mellékúton etc de hogy mennyit dobjon, az nem befolyásolható.
köszönöm az észrevételt.
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #15538 üzenetére
Pár nap tesztelés után a forgalomról ugyanazt tudom mondani, mint Milka, hogy foltokban gyér, de alakul.
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #15487 üzenetére
Jazzyt már régóta nem használok, sok gondom volt vele, aztán, hogy töröltem őket, meg is szűnt a probléma.
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15478 üzenetére
én is szeretem a konvojosdit csak egy baj van...
sajnos a konvojok állandóan elakadtak és a városok úgy bedugultak egy idő után hogy még bemenni sem lehetett a gyári paramétereken ugyebár, ezt nem így kellett volna leprogramozni mert pengeélen táncolnak és az eredménye máris érezhető negatív irányban, arról meg nem is beszélve annyi lett a számolni való hogy az scs ezzel a kedves gesztusával agyon is csapta pont azokat akik szerették ugyan a játékot de sajnos csak húrkább géppel tudják tolni, ergó ennek a + számolási feladatnak az eredménye képpen azok a hardverek szépen le is térdelnek ettől a mutatványtól ugyebár de meg kell hogy mondjam nekem sem a legtopposabb a gépem de azért a felső kategoriához tartozik ! és az új paramétereknek amivel kijött az 1.20-as tapasz a városoknál újra elkezdődött a röcögés még brutállal is ami tudjuk legalább 10%-ot szépen gyorsít a gémen ha nem többet.Én azt mondom az 1.20-as Brutál Second editionban túlzottan levettem a paramétert szinte AI alig jön bárhol is vagy, viszont most pont ezt próbálom belőni hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon azaz egy folyamatos forgalom ami nem olyan erős mint az 1.20-as tapaszé de látványos sztem jó elhelyezés lenne az új brutálban, és akinek meg kell a dugó meg a bahalt közlekedés az modozza be magának külön.
így megint segítek azokon is talán akik nem óhajtják felvenni az SCS unszolására ezt a hardweres örületbe kergető versenyt és még játszahtó formájában de szeretnék pár órát tolni még ezt a játékot.
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15476 üzenetére
Nem merek belegondolni ....Többieknek:
Nos az 1.21-es brutálba lesz még egy érdekesség,,, eddig zavaró volt nekem is hogy 1 autó 1 kamion jött mindig szembe aztán az életbe messze nincs ilyen jó ha 10-20 autó után egy kamion van dé még az is sok...
úgy néz ki meg van a paraméter és látványosan javul már nálam az elosztás már alig alig jön kamnion
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15474 üzenetére
hát, én így nem is játszanék az tuti.
annyi felűlírás van hogy azt követni sem lehet.a diszrács problémára pl ha jól láttam van brutál után méga pete ilyen skin meg olyan cicoma, átláthatatlan az egész és életveszélyes, csoda hogy egyáltalán megy
láttam pete skint, ami az enginekbe is belkenyúlt pl, és sok minden másba amiről nem is szólt az alkotója és már kész is a baj.,
mit szólnál hozzá, ha egy új profillal kipróbálnád csak a brutált alap térképpel, és megnéznéd a logot?
sztem csodálkoznál hogy ilyen is van ???
még szerencse hogy nem kell átnéznem mert sztem a 90%-a a modjaidnak kajakra vacak, a t...nek se kéne
(nem sértésnek szántam)
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15472 üzenetére
a "másnál működnek" sosem ér fabatkát sem mert lehet az a "más" nem is steames, ugyebár hanem gyári gold pl, és a patcheket rá sem tölti a tulaj hanem tojik rá. ebben az esetben nála pl a brutál 1.20 second edition sem fog működni hanem elszáll a játéka és gondolhatja azt, hogy a brutál egy szar.
Nos te gondolom steamel nyomod ezért neked a modok kiválasztásánál körültekintőbnek kéne lenned másoknál akiknél minden megy ami annyit jelent, ha egy modot leszedsz nézned kell mi alá írták,? mi alatt tesztelték,? és az 1.20 a kiindulási alapod ami alatt tesztelve kellett hogy legyent ugyebár.
én sem vagyok mod ellenes és nem csak a sajátom az alap, de azt sajnos nem egyszer tapasztaltam hogy a modokkal vigyázni kell, mert vannak jól megírtak, de akad olyan trágya, ami a kiírt verzió alatt is piros error sorokkal indul és amit produkál az minden csak nem az, amit az "alkotója" igér...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15470 üzenetére
nem lesz.
ez külön téma az amerikaiakhoz van.a játékot semmikép nem kell újrahúznod, de az összeomlás sokszor az sok modot használók körében hétköznapi a modok eltávolítása után.
én új profilt javallok, az összes mentést és profilt dobd a kukába.
modok nélkül max a brutállal nyiss új profile-t és pár feladat után csinálj róla mentést, ezt tekintheted alapnak.
a további mod betöltések és késöbb meggondolások alapján eltávolítások okozhatnak nem csak warningokat és errorokat hanem elszállásokat ugyebár amikor valaki lement egy TSM-es állást majd a TSM-et kiszedi.nekem alap pálya megy alap skandi dlc-vel és a brutálok ezért semmilyen problémám sincs sőt a patchek változásait is szépen követi a gém sosem omlott össze.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #15466 üzenetére
Így beállíthatod a freecam-et vannak kódok a sebességre is...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15460 üzenetére
nos kedves fórumos testvér az én álláspontom az legyen erre egy jó mod, aztán lehet élvezni még az autópályákon beált dugókat is.... (lásd a traffic modokat lehet bőven válogatni 1.20-alá is)
a gyártó itt megint elcseszte a kiadott patchet ugyanis emelt, és nem is keveset, sajnos városokban (pláne a skandi részen érezni ezt felettébb) a felső közép kategória is kezd szépen FPS-ben lehalni ettől.
én azt mondom a brutál orvosolja csak ezt a bug-ot is az nem baj ha a régi FPS legalább megmarad, a traffic modok úgy is úgy rátesznek aki erre vágyik és szeret mazoista modon játszani tegye, és válogasson a felhozatal egetverő...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15432 üzenetére
Tomdriver jól mondja.
Csak az engine mappában lévő szkriptek editálódjanak mappákhoz ne nyúlj.
minden egyes engine szkript az egyik motor szkriptje.
a torque amit állítasz szabályoz és érzed a hatását is, a @@@ jelek közötti szövegek és számok amit lát a user oda akármit írhatsz a játékra nincs hatással mert csak információ.
kiszámolhatod akár dekára a LE-t és odaírhatod infonak de beírhatsz "Mari néni 123" is max azt fogják a mocinál majd olvasni. -
Tomdriver
őstag
válasz Milka 78 #15432 üzenetére
Én így csinálom. Nevet, teljesítményt (kw-ot is), nyomatékot írom át (ezt LEx4,7 képlettel), így ezek jelennek meg a játékban.
De ez csak külcsin.Ami érezhető és számít az a Stewe által megadott torque mögötti érték.
Mappát ne nevezz át szerintem mert fagyi lesz, sok minden hivatkozik rá.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
-
Tomdriver
őstag
válasz Milka 78 #15381 üzenetére
Erről beszélek én is.
Ha nem lehetne modolni a játékot mint a legtöbb esetben, a gagyi alaptartalom miatt már rég itthagytam volna. (Mint ahogy történt ez az velem ETS1 megjelenésekor, majd később ETS2 esetében is.)
Most, hogy újrakezdtem találok benne fantáziát, de ez köszönhető főként Stewenek, a TSM meg RUS map, no meg az American truck mod készítőinek.De hogy ezt minden újabb patch megjelenését követően újra kelljen kínlódni, mármint hogy működik e a korábban kiadott mód vagy heteket várni kell még az updatre, és ha kijön lesz e olyan mint az előző volt - na ez már kissé kezd frusztrálni.
Persze tolom itt is amíg lehet, de ez annak is köszönhető, hogy van más game is ami azért felhőtlen kikapcsolódást ad.
Milka gyere próbáld ki iRacinget, nekem az még nem okozott csalódást!
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #15354 üzenetére
Leszállítottam a befejezetlen fuvart a havas-jeges tájon, aztán úgy döntöttem, hogy hadd szóljon az újdonság.
TSM map 6.1, Russian_Open_Spaces_v2.2_1.18.1, RusMap_v1.5.2, meg a baltikum. A térkép rendben van, aztán majd kiderül, hogy működnek-e.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #15335 üzenetére
Nem ott, de voltam semmibe vezető út végén lévő szeméttelepen. Az a helyzet, hogy spirálban (a szemétcsíkot követve) feljebb lehet menni, és csak a vége meredek. Mit mondjak, szívtam a fogam, küszködött a 750-es motor, de épphogy csak feltornázta magát. Ha jól emlékszem, 24 tonna volt a vontatmány.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15324 üzenetére
Hát,kb.úgy valahogy,vagy kuka az egész. vagy pedig,. amilyen verzióra ezek vannak,frisitsétek arra vissza. és akkor ha minden igaz, jónak kéne lennie,az összesnek. AKkor azt az 1et,hagyhatod, Egérke,. de még akkorsem hiszem ,hogy menni fog,.de próbáld ki,teis és Milka is,frisitsétek vissza arra a verzire a gémet, amilyenekre ezek vannak,lettek csinalva. és úgy,ha minden igaz, nemkéne lennie errornak,se warningnak.de még akorse biztos,hogy nemlesz. attól függ milyen trehányul vannak megirva a modok, a brutálon kivül.
(#15326) Stewen1967 azt énis csodálom
[ Szerkesztve ]
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #15280 üzenetére
a kelet, skandi, tsm, balti és rus map komboval, ha játszom, én is elégedett vagyok, 27 colos monitoron (bár 30- ast akartam, csak épp nem volt) gyönyörű a játék és nem nagyon érzem a röccenéseket, de tegnap a hungary mapnál leesett az állam a 18 fps- től és a nagy laggtól városban
a titánt meg, ha megvenném, szerintem jó pár évig el lehetnék minden játékon fullosan.
ráadásul még az a tény is segít, hogy külföldön élek, jobban kitudom szorítani az árát, mondjuk a feleségemmel lesz még egy apró harcom emiatt, de ilyenkor jön a jól bevált szöveg, hogy "én nem iszok, nem drogozok, nem szerencsejátékozok, mások arra költenek, én erre"Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #15277 üzenetére
nézegettem már az msi, vagy asus titan videokarikat 1090 ill. 1099 euro, lehet ráveszem magam az egyikre, ha most eljön a 2 hónap szabadságom, egyszerűen elakarom érni valahogy a normális fps- t, még akkor is, ha tudom, hogy szar a motor, de az ets miatt cseréltem le eddig is a teljes konfigomat.
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #15275 üzenetére
minden fullos, 200 render.
tsm mapon városba, belsőnézetben, mindenféle lámpákkal min 40-45 fps, ugyanez magyar mapon 18 fps, lámpák nélkül.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15263 üzenetére
csak azért tettem szóvá a dolgot, mert a felhők mozgatása érthető ugyebár, kivitelezték azt amit csak a motor babrálásával lehetett megoldani, erről beszéltem én is, 3 verzióm lett volna rá a 2-est alkalmazták elforgatták balról jobbra a skyboxot.
az egyes verzióm erre az lett volna moviet vetitenek a skyboxra, bár ez lezabálta volna valszeg az fps-t
a 3. verzióm pedig az hogy objektek lettek volna a felhők és azok mozognak a skybox előtt ahogyan az életben is a nagyon távoli felhők állnak a közelebbiek szemmel is láthatóan haladnak.de ez mindegy is.
a szalagkorlátokban semmilyen változás nem történt sem megvilágítás sem textúra buhera sem szkript okosság, egyszerűen az automat alkönytár file-jai át lettek címkézve és nevezve így a brutál felülírás már nem müködik ( ill működött) mert már működik legalább is nálam a publikus 1.20 teszt alatt és remélhetőleg a véglegesnél is fog, azaz most nem adom ki előbb a brutált mint a végleges patch, mert láttunk már olyat hogy kiment a brutál egy nappal korábban a 17-es vagy 18-as körül és még gyorsan volt egy átalakítás ami szintén indokolatlan volt viszont a brutál már hibásan működött.
Sztem egyszerűen csak irigyek vazze, mert egy szar moddernek is vannak ötletei aki a szemükben csak egy senki.
dehát ettől szép ez az egész, ők ebből akarnak megélni én meg azért csinálom hogy élvezze a játszó közönség és nem a pénz lebeg a szemem előtt, meg a vanilia színdesign hanem hogy a gyerekek jól el legyenek és tetszen ez a vacak nekik amikor csak leűlnek játszani,,,, "egy jót"...
és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Milka 78 #15196 üzenetére
Kösz, eddig én úgy tudtam csak akkor lehet változtatni a patríció méretét ha formatálják a winchestert, hát úgy néz ki tévedtem. Gyorsan meg is dupláztam a C meghajtó méretét így most már bőven van rajta hely.
Stewen1967: Most már több mint 20 Gb üres helyem van így ki tudom próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #15119 üzenetére
Igen a 90 ketté lett véve a feti módon. Nem biztos, hogy az eu1-en voltál ha városban (ahol ki is írja, hogy beleléptél) 60 fölé gyorsulhattál... viszont ha belelassultál a városba érkezéskor, akkor ott is haladhattál 60 fölött, amíg vissza nem lassultál... Olyan mint az alap 90-es limit: fölötte elveszi a gázt, de túlgurulható.
haladtak a verziókkal,+ nagyobb is lett a szeró az utóbbi időben.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #15116 üzenetére
Multi: 130-al csak gurulhatsz eu1-en. Mindenesetre igaz, hogy városon belül 60, városon kívül 110 a limit (a logó meg a régi)
-
Ármester
válasz Milka 78 #15116 üzenetére
Na, csak rájöttem mi volt a gond. A mods mappába nem csak az SCS fájlokat másoltam be hanem mindent és ezért nem működtek a modok. (Elfelejtettem, hogy csak az SCS-eket kell.)
Köszi a tippeket, segítségeket mégegyszer„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz Milka 78 #15114 üzenetére
Igen eredeti, Steam-en keresztül vettem. Nekem 1.19.2.1s verziószám van.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz Milka 78 #15104 üzenetére
Megpróbáltam mindegyiket amit írtál, de még mindig csak egy trailer skin került be meg a Brutal, military, meg ezek nem lettek berakva, pedig az írja ki rá, hogy aktív.
Economy reset se jött be.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz Milka 78 #15104 üzenetére
Ok, köszi a tippet, ezeket kipróbálom. Brutál még nincs letöltve, ehhez kaphatok egy linket?
Szerk: Ez az economy reset?[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Tomdriver
őstag
válasz Milka 78 #15087 üzenetére
...hát akkor az nem olyan jó szabadság, ha nem lehet gépezni közben. Bár az igaz, hogy néha tényleg ki kell kapcsolódni....
Érdekes, nálam vsync off, de nincs szaggatás és simán fut. Vsync on-nál ugye beáll 60-ra és úgy ahogy nálad is nálam is beesik néha alá, de mivel ha kikapcsolom sincs ezeken a helyeken 50-nél rosszabb, így hagyom is kikapcsolva mert sok helyen még 70 fölé is megyek. De mondom, egyik beállításnál sincs lagg.
Nem lehet, hogy nálad internet sávszél miatt akad, úgy értem ha esetleg wifin szeded a netet akkor lehet ilyen, de akkor is csak online módban asszem.
100 fps-t ugye egy monitoron kapod? Nálam annyi sosem volt, talán ha lebutitanám a grafikát akkor lenne.[ Szerkesztve ]
-
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban