Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz Milka 78 #11415 üzenetére
Én nem igazán megyek konvojokban. Akármikor mentem, olyan problémákba ütköztem, hogy inkább lemondtam róla.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Milka 78
nagyúr
válasz Milka 78 #11459 üzenetére
És dokee78 mesterrel is...nagy fles,mert ma vagy 6 Magyar kollégával is találkoztam,míg az elmúlt 1 hét alatt talán két esetben...az élet apró örömei.
g.Viktor . Vsync nélkül a játék játszhatatlan ezt fogadd el.Nézd meg az én vasamat az adatlapomon...100fps-el laggol,szaggat Vsync nélkül.Ez sajnos ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
g.Viktor
csendes tag
válasz Milka 78 #11461 üzenetére
De nekem v-syncel együtt is játszhatatlan nem a vas kevés ennyire hanem valami egyéb gond lehet, mint írtam driver update óta vibrál a kép előtte nem volt vele ilyen gond. Tudom, hogy a hardver sem a legjobb, de a vibrálás nem a hardver gyengesége miatt van. Amennyire meg tudom ítélni, bekapcsolt v-sync mellet is úsznak a vízszintes csíkok csak annyira gyorsan, hogy nem látni csak azt, hogy vibrál a kép.
De ha másnál nem jött elő ez a hiba az új AMD driverrel akkor nem hiszem, hogy lesz megoldás, várok, hátha egy újabb driver megoldja a gondot.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Milka 78 #11519 üzenetére
beregizel a Paypal -ra és regin belül beregisztrálod a bankkártyát. Beirsz minden olyan adatot,amit kérnek,és ami a kártyán van,aztán mikor megvagy vele elfogadod a feltételeket, és továbbra mész.Mikor pedig mindennel kész vagy, akkor jöhet a mehet.
Beerdrinker szivesen
-
Faterkam
addikt
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #11497 üzenetére
bár, nem mai a kérdés és választ is kaptál rá, de van még 1 lehetőség, ha nem akarsz szarakodni számlával, kártyával, mégpedig a steam kártya.
azt is elfogadja.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #11598 üzenetére
Most értem haza, rápróbálok...
Amúgy nagy elhatározásra jutottam. Mivel úgy is már egy ideje a munkám is ezekhez a dögökhöz köt, az életben meg már nincsenek komoly kötelezettségeim, tavasszal elkezdem a tanfolyamokat, jogsit, meg mindenféle vackot, és elvileg ősz végére ráülhetek egy ilyen szerelvényre igazából is, ha minden rendben megy. Cégen belül maradok, szóval ha esetleg nem jön össze, akkor sem veszítek semmit, maximum egy kis lóvét, amit meg elszórnék másra amúgy is...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #11625 üzenetére
Yup. A hivatalos DLC-k mindig benne vannak a következő, vagy azutáni frissítésben! (a HPCP-s truckok a mostani üres utánfutók + a festéspakkok az alap színű truckok többsége, mert nincs mit számodra betölteni ha neked nincs meg az a pakk)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tutuhawer
őstag
válasz Milka 78 #11632 üzenetére
OFF
Esküszöm, simán megoldanám, hogy akármikor kiderítem, miért fagy a játékosoknak a multiplayer meg azonnal megtudnék minden friss infót , de azok az ostobák nem aktiválják a mobilos tapatalk alkamazást a fórumra, pedig most is meg az előzőre is mehetne. Inkább adtak egy figyelmeztetést nekem, rohadt idegesítő, mert pl fotózok a parkolóban, felküldöm telefonra, onnan a flick-re és már fel is nyomom a fórumba, kész. Vagy gáz van valahol, beszólok a fórumba, és máris valós-időben vagyok, Vagy épp nincs net az irodában, mert szarozok, de mobilnettel megnézhetek könnyne minden fórumot, amit akarok. Kész röhej a multiplayeres csapat ilyen szempontból.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Sleek
senior tag
válasz Milka 78 #11632 üzenetére
Úgy oldom ilyenkor meg ,hogy belépek single modban és elhagyom a várost. Azt visszalépés multiba.
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
nagyúr
válasz Milka 78 #11660 üzenetére
851 Ft nem elég. A paypal ilyenkor 400 Ft-ot levesz, majd a következő hónap elején visszakapod a pénzt. Jóval többett kell felraknod rá, mint 900 Ft.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Bati0501
őstag
válasz Milka 78 #11663 üzenetére
Én is így voltam ezzel,rendesen izgultunk,amikor regeltünk.
És am sztem simán elég 900 Forint,mert azt hiszem ráterhel 400-al,meg talán van még vmi,de mindkettőt(?) visszakapod...de gondolom te is a témába illő topikban érdeklődtél,ott le van írva-mi is onnan néztük-,de már mindegy is,mert sikerült. -
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #11665 üzenetére
Várj picit, míg beforog a kínálatba... talán 2-3 fuvar single-ben vagy legvégső esetben egy economy reset. (nem másként, vagy máshonnan használják akik ott használják.)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #11673 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem, legalább ennyivel.
(#11677) dokee78 Tök jó: Én 52-es, 7 kamion, 6 sofőrök nélkül, 1250 millHUF.
Szóval te keményebben dolgoztál (26 millióval számoltam kamiononként).// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #11685 üzenetére
Azért az 50% csalóka, mert mikor nem jutottál be, vagy csak neheze, akkor 2500 volt a max létszám, most meg 4000... nem mindegy...
//MÁS
Mi lett a PH-konvojjal, létrejött, vagy nem, vagy tervben van?
-
-
nagyúr
válasz Milka 78 #11806 üzenetére
Hát úgy nem fog, mert mindig be kell pipálni, hogy mivel induljon el. Én a 64-el indítom, egyelőre nincs baj vele.
Kipróbálhatod milyen, ha nem jó, cask visszarakod 1.5.1-re ás kész is."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Milka 78 #11830 üzenetére
Egyelőre nem veszel észre semmit. Te sem olvastad el amit az scs kiadott? A memoria limitet akarják ezzel a 64 bittel megoldani.
Amugy meg ha nincs fent az 1.16 béta akkor nem lesz 64 bites indító felületed."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #11832 üzenetére
Nem szedi le automatikusan az 1.6 betát, azt külön be lehet állítani a Steam profilban, hogy automatikusan frissítsen bétára, vagy csak ha Te akarod. Sőt, a nem béta frissítéseket se szedi automatikusan, ha úgy állítod be.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #11859 üzenetére
Nem, a Cinkotai úton a Volvo-telep van. A Waberer's központja a Nagykőrösi úton van, XXIII. kerületben, a Dél-pesti buszgarázstól (Méta utca) még kicsit kifelé. Ez volt a HC központja régen.
Esetleg az lehet megtévesztő, hogy a Volvo-telepen sokszor látni Waberer's sárga, leadásos traktorokat.[ Szerkesztve ]
-
Pehi
senior tag
válasz Milka 78 #12036 üzenetére
Azt hiszem inkább beletörődök hogy ez ilyen! Amúgy rend. 100%-on meg 200-on is akad meg kb közepes magasságon is! Ha a módokat kiveszem,akkor is! Már amikor megvettem és felraktam,akkor is ilyen volt GTX 650 OC-vel is! Amúgy az F1 2014 fullon stabil 65 fps meg a codemaster többi tagja is vagy ez feletti! Ja és nekem nem folyamatosan akadozik,hanem inkább ++ akad néha,!
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #12122 üzenetére
Ha az ugráló tudja magáról, hogy ugrál akkor gonosz, ha nem, akkor nincs mit tenni...
Az FPS meg nem zavar, csak legyen mindenki türelmes, és észnél...
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #12129 üzenetére
Már R2-es is... (ha sürgős, és egyszerű, tényleg hamar megcsinálják)
-
- = Zk = -
félisten
válasz Milka 78 #12152 üzenetére
megyek haza Magyarországra, és azért írtam április végét...
Sub neked meg gratula (Y)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest