Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delerium
senior tag
válasz Phobion #27500 üzenetére
Teljes kamion modot passzolom, nem használok külön modot rá, csak az Actross tuning DLC-t. Állítólag a Dotec a jó, de ezt is csak a fórumjában olvastam, nem próbáltam milyen. Hangokon, brutal weather, realistic lights, physics, meg a többi valamennyire realisztikus modokon kívül mást nem használok.
[link]"I fight for the Users"
-
-
Phobion
őstag
XF 105 rajongóknak:
találtam egy brutál jó rework + kiegészítő moddert: (lehet már linkelte valaki)
[link]Nekem nagyon tetszik 🔥😳
-
Phobion
őstag
viszont akkor, tudtok hasonlóan minőségi modokat a többi kamionra is?
#27506 -
Igen, ezt a fizetést problémát megelégeltem, úgyhogy leszedtem egy 2x fizetés, xp modot.Viszont klassz helyekre lehet így eljutni nem? Nem is tudom mikor jártam utoljára ilyen építkezésen(?).
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Phobion #27507 üzenetére
Hát, volt anno egy szép és jó, de hosszú ideje nincs frissítve. Nem működik mostani verzión. (Ford f-max) nemrég készült el Xanax Volvo fh5 kamionja, ingyenes. Itt nézz szét, a többi fizetős, amit itt nem szeretnék linkelni.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz Phobion #27509 üzenetére
Igazából amit én most használok fizetős kamiont, az a madster Man tgx, ez könnyen elérhető ha rákeresel. (gumroad) Másik viszont megszüntette az oldalt, szóval jelenleg nem is elérhető ha most akarnád megvenni. Google-ben keress rá ha gondolod,"ets2 ford transcontinental" de mint mondtam, jelenlegi ez nem vásárolható meg. A Nikola féle modot nem ajánlom, bár népszerű. Én az mk1 volvo-t vettem meg anno.
-
mancer7151
tag
-
Met
nagyúr
Esetleg játszik valaki Asus ROG Strix Scope RX billel és működik neki ez?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Foose
addikt
Nah,megjelent Ats-hez az Oklahoma térkép dlc. 11,99 ojró az ára.... Rögtön elérhető hozzá egy event is.... Akció,csomagban most 10,79 ojró amúgy a dlc,ha megvan a további 5: Wyoming, Montana, New Mexico, Texas, Colorado.
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy a következő években milyen eladásokat produkálnak majd az új DLC-k. Oklahomát még megveszem most teljes áron, de a Kansas-Dakota vonal messze túl unalmas €12-hoz. A következő vizuálisan érdekesebb állam majd Minnesota meg Wisconsin lesz.
Fel kellene gyorsítaniuk a Midwest államokat, mert ugyan mindegyiknek megvan a maga bája, amit el kellene kapniuk, de ettől még egyformán "üresek", sok egyforma mezőgazdasági területtel. Kansas meg Nebraska kifejezetten jellegtelen államok az eddigiekhez képest.[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz gejala #27518 üzenetére
Simán csak azért is gyorsíthatnának, bár inkább azt kéne csinálni, hogy egy DLC-ben több állam, mert ha marad ez a tempo, akkor még icipicit odébb van mire a teljes USA " elkészül ".
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
gejala
őstag
válasz laceszgamer #27520 üzenetére
Ha az eddigi módszert követik, akkor most 4 évig jön majd az egyforma végtelen füves puszta + farmok, amit itt-ott feldob valami érdekesség, mint pl. egy nemzeti park. És mindezt €100-ért. Én arra számítottam, hogy Texas után majd 2-3 állam mehet egy csomagba a Midwesten és akkor pár év alatt túl leszünk rajta.
Megint ott fogunk tartani, mint Arizona idejében, hogy mikor jutunk már ki a sivatagból, csak most kukoricásra cseréljük a sivatagot.
Mondjuk ETS-ben sem tudom hova tovább a West Balkans után. Heart of Russia talonban, Ukrajnának se fognak nekikezdeni egyhamar. Görögország hiányzik, de csupa sziget és ezzel a méretaránnyal nagyon furán jönne ki. Még esetleg északra lehetne venni az irányt, ami kimaradt arra: Észak-Skandinávia, Írország, Izland, Grönland.
-
Ablakos
őstag
Osztrák, német, svájci utaknál talákoztam több mérőállomással.
Mérőállomás ikon.
Próbáltam a képen látható mindhárom pozícióban, de sehol nem akarnak lemázsálni. Kérdésem, hogy ez csak díszlet, vagy hogy kell működésre bírni a mérőhelyet? -
vlevi
nagyúr
válasz gejala #27518 üzenetére
Sajnos igen, Washington, Colorado, ... után nehéz szebb tájat rajzolni
"Kansas-Dakota vonal"
Valamelyik Bud Spencer filmben volt az, amikor kamionnal mentek valahol keresztül a síkságon, és Terence Hill megszólalt, hogy eléggé egyhangú a táj.
Mire Bud Spencer megkérdezte, hogy voltál már Kansasban? Na, ott még ennyi sincs -
- = Zk = -
félisten
nem ilyen, de ROG billem van és faszán működik.. imádom...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
gejala
őstag
Kansas még csak hagyján, mert neki legalább van egy sajátos bája (kicsit hasonlóan, mint nálunk a Hortobágy), de Nebraska annyira jellegtelen, hogy én mindig el is felejtem, hogy van valami Kansas és Dél-Dakota között.
Úgyhogy én szünetelek a vásárlással, amíg el nem érünk a Nagy Tavakhoz, addigra ez a sok puszta már elég akciós lesz. Igazából Oklahoma is azért kell most, mert Texassal nagyon csücskös lett a térkép.
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz - = Zk = - #27526 üzenetére
Tudnál képeket csinálni a beállításokról?
Nekem egyszer működött, winben szivárványszín, játékban is de a funkcionális billentyűk működtek.
Állítottam rajta hogy winben egy színnel világítson azóta nem működik ETS2-ben.A Armoury Crate 3.2.7.2 502 (vagy 505?) hibával nem megy fel. Az Armoury Crate Full Installation Package megy csak fel.
Lassan egy hete van meg a bill, minden nap basztatom és már kezdem rohadtul unni.
Ezt az uninstall után újraindítást amelyik programozó nem tudta megoldani hogy ne kelljen, addig ütném lapáttal ami el nem porlad.Évek óta Asus cuccaim vannak, soha nem volt velük gond software vagy hardvare téren, de ez most kb. mintha egy noname fos lenne.
-
- = Zk = -
félisten
beállítás?.. hool?! mihez?!
nekem automatikusan működik
nem babráltam semmi, Armory-t automatikusan firssítem, és ennyi.. semmit nem állítok, esküszöm...
ha mondod hol mit kell nézni, szívesen..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Met
nagyúr
válasz - = Zk = - #27529 üzenetére
Most hogy ezt leírtam második próbálkozásra felment az Armory
Elsőre 502-es hiba, második előtt elindítottam a Crate Lite Log Tool-t hogy elküldjem nekik.
ETS2-ben szépen az világít aminek kell, tankoláskor szépen töltődik, amikor lemeszelnek szépen kéken villog.
Már csak az a bajom hogy win alatt rainbow-ba nyomja, nem merek hozzányúlni pedig nekem elég lenne ha egy színnel világítana windows alatt."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
- = Zk = -
félisten
nekem vissza kell raknom kilépéskor rainbow-ra, mert beragad a gém után
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Met
nagyúr
válasz - = Zk = - #27531 üzenetére
Aha, kilépek a játékból nekem is sötét marad a bill
Visszakapcsoltam a színt winben, nem mükszik a játékban
[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz gejala #27527 üzenetére
SCS-től minőségi munkát ne várjunk. Ők kamionos játék alatt azt értik, hogy megyünk az autópályán kiindulási ponttól a cél állomásig és kész. Minden más lényegtelen. Ne akarjunk már szép tájakat, The Crew méretű kidolgozott városokat, AI-t. Ezek lényegtelen dolgok. A legfontosabb, hogy szépen csillogjon a kamion fényezése. Én pont ezek miatt nem foglalkozom már nagyon a játékaikkal. Vagy agyon unom magam 10 perc után az egyhangúsága miatt, vagy a forgalom AI emeli meg a vérnyomásomat.
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
mancer7151
tag
válasz Lathronos #27533 üzenetére
Rommámodoltam a játszhatóság szintjére hálistennek. De fejlődés az tényleg nincs ahogy írod.
- Traffic AI - fos.
- gyalogosok kellenek akik beszélgetnek mutogatnak vagy csak mennek a-ból b-be, ki nézi csak legyen ott, nincs élet
- megállókon személyzet aki csinál valamit, kúton szélvédőt mosnak vagy szöszmötölnek, targoncás bagózik, trailert pucolnak
- rendőr állítson meg, ballagjon oda kérje el a papirjaid (álljon a fülke mellé és mutogasson)
- gyalogosok átkelőhelyen
- random cb beszélgetések (van rá mod)Tudnám ragozni csak minek. Sokadik játék amit modderek tartanak életben mert amugy töredéke ember játszaná. Next!
-
Phobion
őstag
válasz mancer7151 #27534 üzenetére
Pontosan, nálam ~30 mod tartja életben a játékot, kontrollerrel beletettem már ~400 órát, nagyon unom már a kontrollert vennék kormányt+állványt, de egyszerűen nem tudom magamnál jóváhagyni a ~150 ezres beruházást egy olyan játékra, amit nálam is csak modok tartanak életbe az élettelenség miatt. (Nem beszélve arról, hogy bármikor abbahagyhatnak egy mod fejlesztést.)
Én is hozzáteszek még a listához: évszakok, koszolódás, ai, mintha mindig vasárnap érkeznék meg a cégekhez, sehol senki, kapuba álljak meg, hogy felvegyem a munkát, idétlen random eventek, 50-es tábla után 1 méterrel még 57-el mész?! instant büntetés
borzasztó szomorú, mert lehetne ez nagyon jó is, de vagy nincs rá keret vagy itt is a vezetőségben agyhalottak ülnek -
mancer7151
tag
válasz Phobion #27535 üzenetére
Én is akartam kormányt de elengedtem. Modok többségét végülis tovább tudom hozni verziókban, akármi van bent azis mind csiszolva van mert azok is sokszor trehányak. Mondjuk játék mellett youtub megy vagy standupot hallgatok. Modolásnak meg ugye sosincs vége mindig van ötlet
A büntik % esélyét levettem kicsit, bekapott "sebzést" is, de feljebb toltam az elhasználódást (motor gumi váltó) így van javítási költség. Nameg a kereset is töredéke, elég hülye az ökonómia... A skill bónuszokat konkrétan elfeleztem.
Forgalmat átirtam modok alapján, elég tűrhető lett így már, de alap dolgok rosszak.Sok játék lehetne sokkal jobb. De túl sok már a játék elosztódik a játékosok száma. Fizess aztán kész, annyi kontentet kapsz hogy érdeklődj iránta még egy ideig. Online játékoknál a legtöbb a tengődő de mindig jön új player akinek minden új...
-
Foose
addikt
Nah,ma sikerült megvenni az Oklahoma dlc-t.... Ki vele,ki-hogy áll Ats-ben a felfedezettséggel? Én így.... [kép]
-
Delerium
senior tag
Ha megcsinálnák a szinte nem létező anti aliasingot már boldogabb lennék, tudom ott a roextended meg profile inspector, de ne nekem kelljen már bűvészkedni, hogy valami működjön. Eléggé szúrja a szemem, hogy vibrálnak az ablakok meg a vezetékek, pedig gyanítom ha akarnák meg tudnák csinálni, de úgy tűnik nem akarják.
"I fight for the Users"
-
nincsnév007
őstag
Arról a random cb beszélgetés ről tudsz adni egy linket?
-
mancer7151
tag
válasz nincsnév007 #27540 üzenetére
Amiket én anno összeszedegettem, meg fogod találni könnyen:
- Uncle D CB Chatter ebből 7-8 db van elvileg
- itt a mirror link [link]
- Uncle D ETS2 ATS CB Radio Chatter Mod v 2.04Nálam ezek igazából zene alatt vannak amolyan zörejnek, de hangulatosak, sokat emelnek az élményen ha úgy tetszik. Főleg mikor káromkodnak
-
Foose
addikt
válasz mancer7151 #27539 üzenetére
Szép,de ebből nem tudni hogy hány térkép dlc-t jártál be 94%-ra...
-
mancer7151
tag
Texasig. Modok miatt még nem patchelek nincs időm újraírni a cuccot, rengeteg. Lesz fizu lesz DLC is.
-
Foose
addikt
válasz mancer7151 #27543 üzenetére
Ühüm, nekem oklahoma nélkül 70% volt. Mondjuk texas elég nagy, mint látható is a képen, csak a felét jártam be eddig.
-
Phobion
őstag
Szerintetek ATS-hez melyek a legjobb map DLC-k?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest