Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delerium
senior tag
Készült egy új "mod" a játékhoz ami a TAA-t alkalmaz a gyári MSAA helyett, még fejlesztés alatt áll, de egy gyors fuvar erejéig teszteltem és próbáltam összehasonlítani. Roextended és nVidia profile inspector helyett vagy éppen AMD kártyával szerintem jobb, persze vannak még hibák, a táblákon a szöveg nem feltétlen jobb, de a villogás nagyjából megszűnt. 125%-os renderen, 1080p-ben és high/ultra presettel készültek a képek. [link] Itt elérhető.
Gyári MSAA ki:
MSAA be: TAA be:[ Szerkesztve ]
"I fight for the Users"
-
FoLey-v
addikt
válasz nincsnév007 #27649 üzenetére
Akkor majd vétel lesz. 630 lóerő az már jobban hangzik.
Delerium Felraktam picivel szebbnek tűnik,de némelyik autópálya fenti táblán villan(bug?).
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
AcCEsS
senior tag
válasz Delerium #27651 üzenetére
Tegnap én is kipróbáltam egy AMD 6750XT kártyával, de nálam iszonyatosan visszaesett az fps. A MSAA és SSAO kikapcsolva, minden egyéb maxra húzva, a renderer 400%-on (de próbáltam 100%-on is), 3440x1440 felbontás 120Hz (de próbáltam 60Hz-n is), az fps 20 közelébe esett vissza, valami iszonyat akadozást művelt a kártya. Lehet, hogy később jobb lesz, mert az fps hiba ellenére nagyon bíztató volt a minőség.
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
FoLey-v
addikt
válasz Delerium #27654 üzenetére
Nekem kicsit zavaró. Egyelőre kiveszem ha kiforrja teljesen magát akkor visszateszem.
AcCEsS Nálam is előfordult,hogy 30 fps-re is visszaesett. Pedig egy RX 5700XT-től nemkéne.
Annyi,hogy jobban kihasználja a videokártyát,de fps visszaesés is előfordul.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
vlevi
nagyúr
válasz FoLey-v #27656 üzenetére
az FPS visszaesést már soxor végigtárgyaltuk.
Nem hardver függő, kb ugyanolyan gyakorisággal esik be az FPS most, a Ryzen5 3600, és Nvidia 3060Ti mellett, mint korábban a 3. gen. i5, és Nvidia 1060-al.
Persze, nem pont, mert azóta sokat változott a játék, de érted mire gondolok.
Az engine-ben lehet valahol valami bottleneck, ami miatt nem tudja kiszolgálni a videókártyát, ezért az meg-megáll.
Ezt a feltevést talán alátámasztja az, hogy, ha jobban megnézed, ilyen fps droppoknál általában a GPU terhelése meglehetősen alacsony, de a processzor se sok. Ez utóbbi persze, azért is kevés, mert 6mag, 12 szálból a játék használ egyet-kettőt, emiatt sose tud 15-20% fölé menni a CPU terhelés. -
®abstract®
őstag
én úgy tudom valamit javít az,ha a game-config-r-buffer-page-size értéket 30 vagy magasabbra modositjuk.nekem 50 n van. úgy tűnik hogy jobb lesz. ezt a beállítást az scs fejlesztők szerint ajánlott már a promods mapekhez is,de mondjuk nem értem hogy miért a játékosnak kell evvel foglalkozni
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
AcCEsS
senior tag
Hogyan tudom megoldani, hogy a kamion hangja mellé használt hangmod esetén csak a jake-brake egy másik hangmod-ból működjön? Mivel mindkettő nyitott (slavjerry), át tudom másolni a hang bank fájlt, de hogyan tudok a jake-brake hangra hivatkozni hogy az alapnak használt hang esetén az szóljon?
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
Ary634
csendes tag
A legutóbbi frissítés óta ilyen diszkófényes LSD trip van egy csomó autópályán, és ilyenkor hosszú percekig kvázi játszhatatlan a játék, amíg át nem érek egy másik területre. Nappal is, éjszaka is, egyedül classic GTA-nézetben játszható. Követtem, amiket írtak a steam topicokban, nvidia drivert frissítettem, a játék mappájára nyomtam egy repair-t, de nem eredményezett változást (másnak is volt ugyanilyen gondja, nekik ezek segítettek). Mit tudok még csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
Delerium
senior tag
válasz FoLey-v #27656 üzenetére
Készült egy újabb frissítés, a táblák már jobbak, a fák rosszabbak, de lehet nekem akad össze a brutal weather meg fael enviroment moddal, nem próbáltam nélkülük. Bekerült SSAO is, összességében, nekem sokat javított a játékélményemen, csak fejlesszék szépen tovább.
"I fight for the Users"
-
nincsnév007
őstag
Nekem is egy reál Germany tábla mód miatt nem töltött be a románoknál egy kis út textúra
-
nincsnév007
őstag
Tegnap este eddig lenyomtam a játékban a leghosszabb fuvaromat. 3237 km, és csak másodrendű úton. törökországból, norvégiába. Való időben 4 óra 40 perc volt a fuvar. elválvaltam egy 4000km fuvart csak ott felborultam
-
palfitom
félisten
válasz nincsnév007 #27666 üzenetére
Az szép!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Ablakos
őstag
válasz nincsnév007 #27666 üzenetére
Lehet ez csak az én rögeszmém...
Mennyi volt az átlag fogyasztás ezen hosszabb szakaszon? -
nincsnév007
őstag
Az miért van hogy a menüben a kamionoknál a merci kamionomra ír 138k km-t hogy annyi van benne, de ha bele ülök akkor meg 143k ?
-
®abstract®
őstag
válasz nincsnév007 #27669 üzenetére
Ha bekapcsolod a valós üzemanyag fogyasztást akkor többet fogyaszt mindegyik
Minél feljebb mész északra annál magasabbak az árak 800-900 ft egy liter. Nyugaton is magas-Svájcba=800ft. Lehet venni használt vasakat [link][ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz ®abstract® #27671 üzenetére
igen bekapcsolt valós üzemanyag fogyasztással játszom Amúgy jó lenne egy inflációs mód hogy az autópályák ne 20,000 forintba kerüljön mert szarásig lettem pénzel
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz nincsnév007 #27672 üzenetére
Van pár ilyen economy mod. Vért izzadva lehet csak haladni.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
®abstract®
őstag
válasz nincsnév007 #27672 üzenetére
a kolega szerintem erre gondolt= [link]
francia meg spanyol szakaszokon 100 euros dijak vannak..
van 6 fuvarosom meg tobb garage de nem baj az ha nincs high price[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
igen igen ilyen hasonlók
-
FoLey-v
addikt
válasz Delerium #27661 üzenetére
Mára jött ki egy újabb frissítés.
2023. 09. 14. A v7 kiadta
a TAA-t a lombozathoz (fák, fű stb.) Sokat javult
a T.SSAO sokat fejlődött, erősebb SSAO hozzáadott
Villódzó és elmosódott objektumok éjszaka javítva
Néhány változtatás az AMD GPU-k fps-csökkenésének megoldására (nem tesztelt)• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Delerium
senior tag
válasz FoLey-v #27678 üzenetére
Még tegnap este kipróbáltam, egyre jobban működik, persze van még baj. Éjszaka pl. nem annyira hatásos vagy a műszerfal éle villog, de ezt eddig csak Iveco-val tapasztaltam. Szerencsére amilyen ütemben jönnek ki a frissítések, meg lesz oldva.
Multimillió dolláros SCS és a risszrossz MSAA vs. valószínűleg 1db snowymoon modder és szerintem sokkal jobban működő TAA.
Néha redditen elkapok pár fejlesztői podcastet, abban állítják, hogy már dolgoznak rajta, minden jó lesz, de tényleg, nem most, majd egyszer, talán.
"I fight for the Users"
-
FoLey-v
addikt
válasz nincsnév007 #27649 üzenetére
Én is megvettem,azért egy 700 lovas Volvo FH16 után kicsit gyengének mondom és valóban kell a chiptuning elő is kaparászom.
Azért üzemanyagfogyasztásban valóban ott van.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
FoLey-v
addikt
válasz nincsnév007 #27682 üzenetére
Műhelyben láttam és nem azt raktam be,hanem a DAF 2021 XG/XG+ — more engines + 6-speed transmissions és 740 lóerős változatát.
Volvo FH16 40 liter átlagfogyasztása van 700 lóerővel. A Daf XG+ meg 530 lóerővel 34 liter,740 lóerővel 35 liter.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
vonyarc
tag
Sziasztok!
Játszik valaki xboxon, böngészőben, geforce now-val, steam fiókból?
A kontroller beállítással szenvedek.
Bill. nélkül szeretnék játszani,csak xbox kontrollerrel.
Lehetséges? -
Delerium
senior tag
válasz AcCEsS #27692 üzenetére
Erre jönni fog hotfix, rossz lett a v7.3, a navigáción elmosottak a betűk, az oszlopok és a vonalak is villognak menet közben. A fórumon is írják, hogy nem lett jó. Cserébe a fűt, a majdnem 82c, még ha laptop is, az már sok.
GPU Temperature [°C] , Hot Spot [°C]
81.8 , 90.6[ Szerkesztve ]
"I fight for the Users"
-
FoLey-v
addikt
válasz Delerium #27693 üzenetére
Igen nekem is fűt egy kicsit,pedig az előzövel hidegebb volt. De nem tudom,hogy ez most ETS hibája,hogy térképen,de képernyőn is minimálisan szétakar esni vagy villógni kezd a kép.
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
®abstract®
őstag
ETS2-mese: Vol-volt,Vol-nem volt annyi kamionom lett,hogy nem tudok valasztani-behugyoztok! [link]
-
- = Zk = -
félisten
válasz ®abstract® #27695 üzenetére
nekem az ATS-ben van ennyi.. igaz én már csak azokat "garázsolom" amikkel megyegetek is....
30ezer mérföldenként csereberélem..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
®abstract®
őstag
válasz - = Zk = - #27696 üzenetére
nekem eleg az ets2 van south america map ami nagyon adja-150Ekm bejarhato
a china & south east asia map is hatalmas & de van hungary is.
japan map az nagyon rossz volt
van par darab truckom,de a random fuvarokban beadja azokat amiket nem ismerek.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Ary634
csendes tag
válasz Ary634 #27660 üzenetére
Update: azóta megoldódottnak látszik a dolog, itt hagyom a megoldást, hátha másnak is lesz ilyen baja. Tehát, miután a modokat kikapcsoltuk, drivert frissítettük, steam-en belül megjavítottuk a játékot és még így sem áll helyre, próbáljuk még ezt: steamen bökjünk rá a játékra, Properties > Installed files > Verify integrity of game files. Azóta nem jelentkezett a sarki fény (kopp-kopp).
-
Ablakos
őstag
A legújabb dxgi.dll-re (2023.09.19 ver8.0) keményen panaszkodik a windows defender.
-
Delerium
senior tag
válasz Ablakos #27699 üzenetére
Malwarebytes
www.malwarebytes.com
-Log Details-
Scan Date: 9/19/23
Scan Time: 10:47 AM
-Scan Summary-
Scan Type: Threat Scan
Scan Initiated By: Manual
Result: Completed
Objects Scanned: 244964
Threats Detected: 0
Threats Quarantined: 0
Defender mellett Malwarebytes sem talált szerencsére semmit."I fight for the Users"
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- Viccrovat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest