Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
miért ne tehetné?
1. Mert ezek notiramok. Ott még a vérbőséggel szenvedőbb szomszédnak vásárolgatós userek is inkább vesznek ki nem használt frekis/időzítéses ramokat, mint szabványokat teljesítőt.
2. Veér Istvánnak nem jó a zöld NYÁK, neki gémer NYÁK kell. Borda kell rá, színes meg villogós is, bár úgysem látná senki, mert vagy bent vagy lent vannak a slotok.
A TUF lap kb. ugyanez. Csak tudtommal az nem ipariba van szánva.
-
Tikakukac
titán
Toughbookok üdvözlik, bár sosem néztem milyet raktak beléjük gyárilag. A vinyókeretnél már hidaltam, tovább nem bontottam. Főleg mert cégesek
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest