Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakerman89
tag
Van egykis próbléma a játéknál!Amikor kifejezett jelenet van pl(nagyobb tárgy eldobása)kidobb a játék!Vajon miért van ez?
-
Somydemy
senior tag
valaki segitsen.
azt hiszem 3. pálya.
elakadtam.
vannak a bolygón a lávaszerüségek között hajtóművek, de nem tudom mit és hogy csináljak.
thx -
fanfany65
tag
Hali!
Bocs ,hogy beleszolok de nem értem a fanyalgo forumozos társakat!
Mikor kiderült ,hogy nem jön pc-re mindenki sirt,konzolokon a többségnek tetszett.
Ez most természetesen konzolos átirat tehát megegyezik azzal,még többet is kapot a pc-és verzió ugyanis 3 dlc is kijött a játékhoz és az is benne van ebben a kiadásban!
Csak halkan jegyzem meg a konzolosoknak ezért fizetni kellet ha nem tévedek.
Nekem személy szerint tetszik a játék körülbelül ezt vártam.
Nem tudom ti mire gondoltatok pontosan milyennek kellene lennie!
Azt gondolom fikázni könnyü valamit ,de eredeti uj dolgot kitalálni már picit macerásabb!
Szerintem jo a cucc biztos vannak hibák benne de a mai világban miben nincs vagy biztos lehet benne találni!
Félre ne értsések nem akartam senkit megbántani,de ez a véleményem!!

-
Findzs
addikt
az nem tetszik nekem hogy a lézerkard olyan mint egy seprünyél
mármint a hatása
a yetit vagy 5 ször hasba vágja vele a karakter de az csak jön tovább
holott ki kellett volna folynia a belének minimum, vagy kettévághatta volna az egész yetitgagyi na
-
HarapósKutya
tag
Ez egy kaki!
-
bozont
veterán
Egy próbát mindenképpen megér, bár attól félek hogy az Academy-t és Outcast-tet (nekem ez a rész is tetszett) nem fogja überelni.
Viszont addig is aki még nem látta: [link] Szigorúan fan-oknak!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Raysen623
veterán
A grafika szerintem nem rossz, a fizikáról itt aztán semmit nem látni mivel a játékos egy béna p@cs. Ilyen idiótán mozogni nem lehet. Szóval minden majd akkor derül ki ha itt lesz előttem a monitoron és tolom. De ha ez is olyan kezelhetően szar lesz mint a rajzos példánya akkor megy a levesbe...
-
Eh, rakás sz@r. Sith kék karddal, mi? Ennél bármelyik eddigi SW játék jobb volt, sima hack 'n' slash nem méltó a SW univerzumhoz.
-
pengegyerek
aktív tag
Üdv
ami azt illeti nagyon csalódott voltam, hogy nem jelenik meg pc- re majd később jött a hír mégis jön most megint csalódott vagyok hiszen végig azt a kifogást hangoztatták, hogy olyan fizikai elemek és grafika van benne, hogy egy csúcskategóriás gépen futna valahogy vagy még azon sem erre kijönnek ezek az első PC- s videók( legalább is nekem ezek az elsők más vidikről nem hallottam) és nagyon ratyi
Kíváncsian várom -
Én is star wars fan vagyok, de ekkora gagyit rég nem láttam
Kár érte. Bár lehet, hogy ingame nem tűnne fel, hogy a fizika (amit annyira istenítettek) még a hl2-ben is jobb volt, a grafika meg kb még az eredeti unreal tournamentben is. Mondjuk ezektől függetlenül még mindíg lehet jó játék.
Reménykedjünk! -
twollah
nagyúr
Erdekesnek tunik a jatek.
-
aram01
nagyúr
I am star wars fan

-
konas
senior tag
Nagyok kivancsi leszek erre a jatekra.
Bejon az univerzuma... -
Seres_G5
csendes tag
Az irányítás amiért annyian lehúzták nem javult semmit

-
vendingo
veterán
Elég gagyin tolják a játékot. Élvezetesebb gameplay-t is összedobhattak volna.
Xboxon 2x-r végigjátszottam, és sokkal több mindenre képes a karakter.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)