- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HellGábor
csendes tag
koszi, azota te probaltad a maszkolo szalagot?
-
válasz st3v3np3t3r #7 üzenetére
Megtaláltam a videót YT-on. [link] 8:15 után mutatja a bizonyos helyek leragasztását.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz HellGábor #10 üzenetére
véleményem szerint nincs olyan optimális laptophűtő ami jó lehet…
a hűtők elhelyezkedéséhez képest talán ez a fajta lehet talán a legoptimálisabb [link] , de ezt ne vedd ajánlásnak, én nem próbáltam ki. A 2-2 kisebb hűtőventi pont a laptop 2 hűtő ventijénrk környékén van.Mindenképpen olyan kell, aminek nagy a légszállítási kapacitása.
Amúgy nem rég frissült nekem az Nvidia driver, azóta 60-65 helyett már 70-75fokon dolgozik a GPU 100%-on TC’s:GR BreakPoint alatt.
Hűtésről annyit, mikor játszom, az ujjbegyeimen érzem, hogy a billentyűgombok között is szívja a levegőt max fordulaton
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
HellGábor
csendes tag
Valami jobb fajta hutot ala tudsz ajanlani? vagy amit csak ugye ala rakok hogy jobban aramoljon a levego? laptop cooler?
-
Nekem már 3év!
Nem említették a videóban, hogy hőálló maszkolószalag kellene hozzá, 60-70foktól a sima sem fog meggyulladni. Nekem maszkolás nélkül is max 85fokot produkált a gépem rtx3050-el.
-
HellGábor
csendes tag
válasz st3v3np3t3r #7 üzenetére
Köszi szépen, 1ev garancia van ezekre a gépekre? Nagy a kísértés hogy kivágjam én is ezeket a nyilasokat:D
Azóta keresgeltem maszkoloszalagot, és van ami 180 celcius fokot is kibír, persze drágább, szerinted van értelme olyat venni, vagy amit linkeltel az is elég bőven? -
-
HellGábor
csendes tag
Engem is érdekelne a link amiben leragasztjak ezek a nyilasokat,
vagy valaki belinkelné milyen is ez a szalag amit rárak.koszi -
KISDUCK
addikt
válasz st3v3np3t3r #4 üzenetére
Örülök hogy a szerencsések közé tartozik.
-
-
-
KISDUCK
addikt
Hát sajnos a TUF széria laptopokban az asusnál a hulladékot képviseli, nem ritka a zsanér törés sem egy éven belül.
-
Amfiton
tag
Szia st3v3np3t3r! Ugyanez a gépem van(szenvedek a hűtésével).Erről a hogyan lehet hatékonyabbá tenni a hűtést linket megtudnál osztani?Köszönöm.Ezen kívül én is teljesen megvagyok elégedve a géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Amazon Kindle
- Jelszókezelők
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest