Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
Elfogadom a kihívást.... Azonban csak egyetlen esetben.
Ha nem csak azt próbáljuk ki, hogy milyen a szájzuhannyal vízipuskázni, de TE azt is kipróbálod, milyen a spyra-val szájzuhanyozni!
Ki kellene deríteni, hogy ki tudja-e szedni a kolbász csimbókokat a fogak közülMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
Akkor nem értetted, de örülök, hogy ez a téma a puska helyett. Úgy értettem, hogy 18 év alatt van és az ilyen dolgokról én döntök! Mint ahogy az oviban/suliban is nekem kell aláírni, ha felvételt csinálnak róluk és az megjelenhet valahol stb stb.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
Te nem érted. A suliban amit csinálnak felvételt (videót, fotót), az is az internetre kerül ki.
A fiam többek között itt is fent van:
KATT
A kézmosás világnapjához fotózták... Megkérdezték, igent mondtam.
És most?
Régen nem volt ez ekkora kaland. Manapság minden agyon van szabályozva. Értem én a személyiségi jogokat, csak túl van tolva ez is, mint annyi minden.
Te is rendesen rápörögtél, de nem tudom miért.
Lazíts egy kicsit! Vegyél egy spyra-t, aztán menjél lövöldözni valahová!Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
unclefucka
senior tag
Jó írás! Köszönjük.
Ha egyszer lesz ennyi fölös pénzem, akkor vennék egy ilyet.
Már csak azért is, mert, ha egyre több lesz ebből, akkor lesz majd a Balcsin, vagy a Velencein hatalmas kűzdelem.Addig is viszont tök jól elvagyok a két markommal.
Még nem mértem, hogy mekkora nyomással és milyen messzire tudok velük ellőni, de pont elég és teljesen ingyen van. (!rossz, aki rosszra gondol!) Ráadásul a víz minőségére sem érzékenyek. USB helyett rántott hússal és Bambival lehet tölteni. (magamat)Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
arty
veterán
nem is gondoltam, hogy ennyire komplex egy ilyen vizipuska
azért itt a K+F abszolut indokolja az árat, ennyi anyag és kisebb széria mellett sztem reális.... (kíváncsi lennék az olcsó kínaik belére)jó kis írás
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
h1mpi
félisten
Hát ez rohadt jó cucc
Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest