- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quarros
tag
"Pedig azt jelenti, amit én írtam. Nyilván a másik MS termékhez képest „jobb” az Excele, nem a Calchoz képest." Látom egységsugarú userekkel nem sok dolgod volt. Ez az egész szituáció velem is meg történt csak nem mint eladó. Hanem tőlem kértek segítséget hogy látták az ismerősüknél hogy mennyivel jobb az új Office és azt akarják ők is otthonra maguknak. Mind ez egy olyan funkció miatt ami tudtam hogy az ő általuk mondott Office verzióban is benne kéne hogy legyen. Na nem akarom bőlére ereszteni a dolgot és kérdezték hogy hogy tudnák megszerezni olcsón. (Mert az meg bezzeg jól tudták hogy én olcsón szoktam venni szoftver licenceket ebay-en). Lényeg a lényeg átmentem hozzájuk megnéztem és Libre Office volt fent természetesen. Ekkor tudatosult bennem végleg hogy az egyszerű felhasználónál az Office, Word, Excel szóhármasa nem azt jelenti mint amit nekem vagy neked.
Viszont ha már itt tartunk akkor én kérdeznék valamit amire még nem találtam megoldást. Writerben ha az élőfej/header, élőláb/footer -nél lapszámozást akar csinálni az ember akkor az egy egyszerű dolog viszont ha az oldalanként akarnál az oldalak tartalmának megfelelő fejezet címet csinálni. Akkor azt hogy a bánatba lehet? Múltkor egy általam készített dokumentumban kénytelen voltam 9 külön odt-t csinálni emiatt.
-
quarros
tag
"A bejegyzésben arról volt szó, hogy a vásárló MS Office Prof-ot szeretne MS Office Home helyett."
Bocsi de nem nem ez volt leírva:
"Azért szeretnék Microsoft Office Professional-t, mert annak jobb az excel-je"
Ezt írta. Az hogy te erre asszociálsz rögtön az rád tartozik, de nem ez van leírva.Látom nem olvastad figyelmesen amit írtam: "Mert bár utálom ezt kimondani."!!! Én nagyon régóta Libre Office-t használok Elvi erkölcsi okokból a Microsoft undorító taktikázása miatt. De még ennek ellenére is el kell sajnos ismernem, hogy kezelés szempontjából sajnos a Microsoft variánsa egyszerűbb, kézreállóbb. Mondok példát is ami megesett velem Egyszerű grafikon készítésénél nincsen nagy különbség a kettő között de amint arról van szó hogy a két tengely skálája valamely két oszlop vagy sor érték tartománya szerint kell hogy megjelenítse a grafikont a különbség egyből nyilvánvalóvá válik. Én elszúrtam rá egy fél napot mire egy ilyen grafikont megcsináltam logaritmikus skálával. A végén meglett a megoldás, és most már logikus is hogy miért ez a megoldás. De próbáld meg ezt letolni olyan egyszerű usernek a torkán aki nem elvi okból nem használ MS-t. Nekem ez volt az a pillanat amikor eljött a "hóhér akasztása" mivel évekig mindenkinek javasoltam reklámoztam, hogy használjon Libre-t és odt-t meg ods-t. De amikor még nekem is ennyi időbe telik egy ilyen elvileg egyszerű csak álltalam ritkán használt funkció alkalmazásának helyes megoldása.
.
.
Akkor be kell lássam hogy szemellenzőt viselek.Ennek ellenére továbbra is fogok tartani a Libre mellett mert az Open Document Format egy valódi tényleges szabvány míg az OpenXML egy rossz vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest