- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudikoff.
csendes tag
válasz
Damage401 #8228 üzenetére
A mikrofon zajszűrését is már próbálgattam, nem vállt be. De tök random csinálja, még nem jöttem rá, de: két hete megjött rá a 5.0.2 és aznap raktam fel egy hívásrögzítőt is. Aznap még nem volt semmi baj, pedig beszéltem sokat, viszont másnap már kezdte a hülyeségét. Én egyből a hívásrögzítőre gyanakodtam, pucoltam is lefelé. Olyan lehet, hogy mégis "maradt" valami utána?
-
muchacoado
aktív tag
válasz
Damage401 #7291 üzenetére
Úgy érted "Magyar QUERTZ" helyett "QUERTZ"-re.
Gyerekek lefőttem a Cruzerlite oldalán, ezt a BUY 2 GET 1 USE COUPON CODE
2G1 kódot nem tudom aktiválni sehogy sem. Cupon code is not valid üzenetet dob.
Megnéznétek, köszi -
papi77
addikt
válasz
Damage401 #6046 üzenetére
Először is; Múlt hét eleje óta van fennt.
Márodszor: Teljesen tiszta telepítés volt,és manuálisan raktam vissza minden appot!
Az elején még egy napot sem bírt.
Három naponta indírom újra,így elég gyors,de lehet megy vissza a 4.4.fPApi: itt nincs OTA,csak "szűz" telepítés!
-
HardRic
addikt
válasz
Damage401 #5839 üzenetére
Írtam egy véleményt első nap, azóta nem sok változott.
Gyorsnak kibaszott gyors, értem itt az appok megnyitását, töltéseket, stb. viszont vannak animációk amik érthetetlen módon hajlamosak beszaggatni, pl multitaskingnál, vagy néha az appokból ki/be lépésnél.
Ami visszalépés még, hogy nincs helyalapú wifi, a gyorskapcsolók butábbak lettek és hogy egyszerűen nem akarnak jönni rá a témák, pedig már nagyon szívesen lecserélném a gyári alsó gombokat, mert rondák.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest