Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:34:36

LOGOUT.hu

-= Sony Xperia Z3 Compact =-

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24051) Williamgrant válasza gyantaszuz (#24050) üzenetére


Williamgrant
veterán

Csak a kíváncsiságból, megosztanád hogy az XZ1/C miért nem előrelépés egy Z3C-hez képest?

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#24052) gyantaszuz válasza Williamgrant (#24051) üzenetére


gyantaszuz
tag

Teljesen szubjektiv velemeny. Ahogy irtam is szamomra nem elorelepes a legutobbi 2 compact keszulek, mert:
- Kijelzo mereteben vartam minimalis novekedest (sajnos a legujabb modellig ez elmaradt)
- Az uj xz2 modellek formaterve nem jon be, a regi sony-ericcsonos emlekek remlettek fel bennem, ahol a kis zold logon porgott a telefon es 2 honap utan kikopott a hatlap egy resze :)
- Szerintem mai szemmel nezve relativ gyenge kamera (vartam valami komolyabb vagy dupla kameras megoldast)
- nem erzek tul nagy innovaciot (pl 3d scan nem, ellenben a super slow motion bejon)
- ugy erzem evrol evre ugyanazt a modellt adtak ki, minimalis hardveres rancfelvarrassal (A Z3C hardvere teljesen kielegitette az igenyeim, tehat az uj SoC annyira nem erdekel)
Ezek lehet aprosagnak tunnek. Egy 100-110 ezres keszuleknel elviselnem ezeket, de egy ujonnan 160 ezresnel annyira nem.

Ettol fuggetlenul nagyon szep es jo ficsorokkel vannak telepakolva a keszulekek, de ugy erzem meg igy is kis lemaradasban vannak a versenytarsakhoz kepest. :B

(#24053) Williamgrant válasza gyantaszuz (#24052) üzenetére


Williamgrant
veterán

"Kijelzo mereteben vartam minimalis novekedest (sajnos a legujabb modellig ez elmaradt"

- Képzavarban vagy. Hála az égnek hogy nem történt meg amit vártál. Ez az egyetlen gyártó aki még gyárt ütős hardverrel kompakt méretű androidos telefont. A többiek csak szart árulnak 5" alatt.
Ha te nagyobb kijelzőre vágysz, annyi Z3C, Z5C, XZ1C, XZ2C-nél jobb telefont találsz, amennyit csak akarsz. Nem is értem, hogy nagyobb kijelző igénnyel, miért vesz valaki Sonyt. Ha 5" alatt keresel telefont, akkor még közel ilyen jót SE.
- A formaterv tényleg szubjektív, totál érthető érv amit írtál.
- Szerintem mai szemmel egy dupla kamerás mobil semmivel nem készít jobb képeket, mint egy újabb Sony telefon. Fotózok profi cuccal, saját véleményem szerint jó nappali fényviszonyok között az XZ1C frankó képet készít, fényévekkel jobbat mint a Z1C-Z3C-Z5C trió, és semmivel sem rosszabbat mint a Hüvely pétíz, IphoneX stb. Rossz fényviszonyok között pedig max nem a valóságot képzik le, az meg az én szememben semmit sem ér.
- Innovációt felesleges egy kompakt telefonban keresni. Már annak örülünk, hogy normális vasat tettek bele.

A hardver pedig tényleg fejlődött:
- Dupla belső tárhely, gyorsabb SD olvasó.
- Nagyobb LTE sávszélesség.
- Sokkal erősebb processzor.
- Jobb akkumulátor optimalizálás.
- Gyorsabb és jobb android.
- 64 bites rendszer
- Dupla annyi ram
- Ujjlenyomat olvasó megjelenése
- Lézeres autofókuszosszal kombinált kamera
- QC szabvány előrelépés
- Type C csatlakozó
- GPS képességek bővítése
- Bluetooth verzió továbblépése (AptX HD+) valamint LE funkció bővülés.
- Az általad is említett 960 fps.
- 24 bites audio feldolgozás
- Bővített szabvány készletes natív hardveres videó kódolás.

Itt van a kezemben a két készülék, a Z3C-ben a privát kártyám, az XZ1C-ben a céges van. Szeretem mindkettőt, de kb 3x olyan fürge az utóbbi mint az előbbi. Mindezt úgy hogy a Z3C-n a Wajk féle 4.9 van, ami az összes gyári stocknál fürgébb és kipucoltam. Kamera sebesség és tárhely kezelés gördülékenysége között fényévek vannak.

"ugy erzem evrol evre ugyanazt a modellt adtak ki, minimalis hardveres rancfelvarrassal (A Z3C hardvere teljesen kielegitette az igenyeim, tehat az uj SoC annyira nem erdekel)"
Pontosan. Azonban nem azt írtad hogy a Z3C-dről nem érdemes a Z5C-re váltani, hanem ugrottál kb. 3 modellt. Szerintem az újabb modell kb 5 napos használata után teljesen más véleményen lennél.
Nem véletlen foglalkozom még a Z3C-vel, próbálom folyamatosan üzemben tartani. De azért az általad írtak még egy hozzám hasonló rajongónak is meredekek. :)
Viszont ha a SoC nem érdekel, a hardver a Z3C-n elég, akkor mit hiányolsz még a dupla kamerán kívül? Mert a RAM gondolom megint nem kéne 6GB, milyen másnál látott innovációt tudnál egy kompakt 5" alatti telóba tudszkoltatni?

A lemaradás szerintem relatív (nekem pont a SoC / Akku ami a leglényegesebb pont). Nekem nem hiányzik az oldalra futó LCD, a Notch, az előlapi ujjlenyomat olvasó, a dupla kamera stb. Viszont piszkosul remélem hogy a Sony nem áll le az ilyen LCD méretű telefonnal, mert nem tudom mi a francot fogok használni. :(
A Galaxy S8-asom 250k volt zsír újan, és rühellem tiszta szívből. Normálisan nem érem el a felső részt, az SMS-ek nem jönnek meg (lol, 21. század). A péklapátokat meg nem tudom egy kézzel kezelni.

Az mondjuk érthető hogy nem Sony-t veszel, főleg nem kompaktot (ha bírod a nagyobb LCD-t). Majd írd már meg végül mit választottál, csak kíváncsi lennék. ;)

[ Szerkesztve ]

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#24054) #66793984 válasza Williamgrant (#24053) üzenetére


#66793984
törölt tag

Elhiszem, hogy ki vagy az S8-tól...

Nekem jelenleg A5 2017 van, de úgy gyűlölöm!
A kamera, az adataihoz képest nagyon gyenge, pláne az előlapi kamerája, valami borzasztó!
Üveg az egész, egyszer leejted, kettétörik...Ma szőnyegre 25cm-t leesett szőnyegre, picit megpattant a teteje, láthatóan...
Az akkumulátora harmatgyenge, napi 2 töltés...
A Facebook alkalmazásból képes egymás után háromszor kilépni..."A Facebook alkalmazás nem válaszol, bezárja?" Már nagyon unom...

Holnap érkezik a Z1 Compact. Az A5-öt pedig lepasszolom a rokonnak. Remélem a Z1 Compact ettől jobb lesz....

(#24055) gyantaszuz válasza Williamgrant (#24053) üzenetére


gyantaszuz
tag

Uhh, ráértél. :)
Nem hinném, hogy képzavarban vagyok, csak nem voltam túl konkrét. Nyilván nem valami borzasztó nagy növelésre gondoltam, inkább a kávákat tartom zavarónak, ott lehetne kicsit igazítani a készülék dimenzióin.

A kamerás véleményeddel egyetetértek, ezért is írtam, hogy nem feltétlen a dupla kamera a megoldás. Véleményem szerint a Sony szoftveresen mindig is le volt maradva. Nem feltétlen jó példa, mivel vagy 12 éve volt, de anno a d750-emre is firmwaret kellett hackelni, hogy értelmes képeket csináljon. Ugyanez igaz a C902-re és Xperia P-mre is, amiben az a furcsa, hogy emlékeim mindegyik cybershot mobil volt, amiktől elvártam volna, hogy ne kelljen mókolni. A Z3C-nél is ezt éreztem. Gyári fw-vel/rommal vörös volt a képek közepe, stabil helyzetben, tripodon(!) hót elmosódott képek, stb. Szóval na, nem akarok én tükörreflexes gépeket überelni, de azért egy pár emléket jó lenne értelmesen rögzíteni és nem szerencsétlenkedni, ha nincs nálam komolyabb technika. :) Ez gondolom pozitív irányba változott az újabb típusokban.

Aláírom, hogy gyorsabb hardver van benne. De mivel ahogy írtam, nekem elegendő volt a Z3C, ezért ehhez nem feltétlenül szólnék hozzá. Mezei user lettem az évek alatt és kb a felét nem használom ezeknek az újdonságoknak. :B
Btw, az oldalsó ujjlenyomat olvasóért egy hatalmas pirospontot adtam anno. Sajnálom, hogy átkerült a hátlapra. :(
Igazából nem tudom megfogalmazni, hogy pontosan milyen innovációra lenne szükség a compact vonalban, mert patent kis telefonok alapvetően, de nekem évről-évre valamiért hiányérzetem van (úgy ámblokk a Sony háza táján). Xperiablogon is folyamat erről megy a sírás, szerintem tök jogosan. Jöhetne valami "hűű" érzés.

Ahogy írtad, 5" alatt nincs alternatíva, épp ezért viseltem el a hibái ellenére. Ironikus, de a választásom nekem is egy S8ra esett, ami hatalmas dilemma volt és legalább ugyanakkora bűntudatom van miatta. Hiába tepsi kezeim vannak, még így elég nagyra sikeredett. :) Az üzemidő baromira fog hiányozni. Mindig én voltam, aki azzal menőzött az ismerősi körben, hogy egy hétvégi kirándulást lazán kibírok egy kis rátöltéssel. :D
Majdnem megsirattam a Z3C-t, teljesen átérzem, hogy te sem találnál alternatívát. Remélem a jövőben megint lesz egy számomra megnyerő compact (bár lehet elég, ha nem kell 3 havonta szervizelni :) ).

[ Szerkesztve ]

(#24056) Williamgrant válasza #66793984 (#24054) üzenetére


Williamgrant
veterán

A5 vs S8 nem éppen egy liga. :DDD

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#24057) Williamgrant válasza gyantaszuz (#24055) üzenetére


Williamgrant
veterán

Az S8 tűnt nekem is a legjobb alternatívának, de egy kalap szar. :) Hímestojásként kell vele bánni, a Samsungos sajátosságok pedig egyszerűen idegesítenek. Ami tetszik benne az az LCD, de az oldalra lefutás csalódás.

Viszont van egy jó hírem, S8 tulajként a PH! topikjában egy nagyon felkészült és rendes (Superman :D ) Topikgazdát fogsz ralálni, ha bármi kérdésed lesz, tuti megtalálod rá vagy kapsz friss választ. :K

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#24058) Chris Kiki válasza Williamgrant (#24057) üzenetére


Chris Kiki
senior tag

Az S8 nem oled?

Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever

(#24059) #66793984 válasza Williamgrant (#24057) üzenetére


#66793984
törölt tag

Ebben egyetértünk. Az A5-el is...Mondom,leesett 25cm magasságból, erre a széle lepattant...Jó, hogy nem tört be a kijelzője vagy a hátlapja....Megbízhatatlan...Hirtelen fagyások is vannak...Ezerszer inkább egy Sony.
Többet nem kell Samsung, az biztos...
Ez még a borzalmas 512MB RAM.-al ellátott Samsung J1 telefonomat is alulmúlta megbízhatóság terén. Azt ejtettem le többször 1 m magasságból,semmi baja nem lett. Ez meg 25 centitől "meghal"....
Holnap érkezik a Sony. Remélem az jó lesz.

(#24060) Williamgrant válasza Chris Kiki (#24058) üzenetére


Williamgrant
veterán

De, szakmaiatlan voltam, kijelzőre értettem.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#24061) gyantaszuz válasza Williamgrant (#24057) üzenetére


gyantaszuz
tag

Igen, sajnos ra kellett jonnom, hogy a gyari rom tele van letilthatatlan szemettel. Ugy vagyok vele, hogy kiprobalom. Ha pedig nem jon be, kis bukoval eladom es nezek mast.
A kijelzotorestol en is tartok, ezert kotottem ra biztositast, max lemondom ha megszoktam a keszuleket.
Altalanossagban vigyazom a telefonjaimra, szinte mind karcmentesen kerult eladasra (kiveteles eset: egy remek rendezveny + sok jofej ismeros meghivasa alkoholos italra + jaras instabilla valasa + Z3C = tores :B ).

(#24062) Williamgrant válasza gyantaszuz (#24061) üzenetére


Williamgrant
veterán

A nem letiltható appokat el lehet távolítani.
Ebben az Összefoglalóban leírtam hogyan (Mélyvíz téma) lehet a nem kívánatos appoktól megszabadulni. Belakás előtt érdemes vele próbálkozni, mert ha valami elszabódik, akkor max gyári beállítások visszaállítása menüvel gyorsan javítod de sok adat nem veszik.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#24063) gyantaszuz válasza Williamgrant (#24062) üzenetére


gyantaszuz
tag

koszi szepen :R

(#24064) metalstorm válasza Williamgrant (#24062) üzenetére


metalstorm
aktív tag

Nagyon örültem ennek de a 6.ponttól nekem kínai :(

(#24065) Oldman2


Oldman2
veterán

Sziasztok,

Most, 2018.03 hóban fedeztem fel ezt a készüléket, ami rövid áttekintés után bejövős...

Érdemes megvenni manapság egy ilyen készüléket?

Kisméretű, NFC-s, normális kamerával rendelkező Androidos készülékként.

Újat már nem kapok, mikre figyeljek, ha belevágok egy ilyen kicsikébe? Mik lehetnek típushibák, amire különösen oda kell hogy figyeljek?

(#24066) metalstorm válasza Oldman2 (#24065) üzenetére


metalstorm
aktív tag

Szia! Állitólag szeret elválni a kijelző/ragasztás... sokszor olvasni érzékelés hibát! Nos nekem sosem volt ilyen gondom, de nem is kezelem vízálóként! Ami szokatlan nagyon vele az elején hogy kijelzővel KIFELE kell a zsebbe hordani, mert különben elindul magától a kamera és minden egyéb - médialejátszó/hanghívás stb ... De ha ezt megemészted akkor egy jó telefon! Én két éve nyüstölöm és szeretem!

[ Szerkesztve ]

(#24067) axioma válasza metalstorm (#24066) üzenetére


axioma
veterán

Vagy tokban kell hordani, nekem ovtokban teljesen jo volt befele is.

(#24068) PubliCat


PubliCat
tag

Akkutöltötség: 1%
Futási idő/tétlen állapot: 2nap 18 óra
Kijelző idő: 4 óra 37 perc
Hanghívások: 45perc
Bluetoothos zenelejátszas: 1 óra
Készenlétben: 12p
Duolingo: 13p
Messenger lite: 10p
Wifi, 4g volt kb 12 órát bekapcoslva összesen.

Szvsz elég jó a gyári os-el ez az eredmény is :) szeretem, gyanítom az xz1c is tudna hasonlót.

"Bátorkodjunk a következőket megfelelően használni: , . ; ? ! - "

(#24069) PubliCat válasza axioma (#24067) üzenetére


PubliCat
tag

Kikell kapcoslni a duplakoppos felébresztést, akkor.jó lesz ;)

"Bátorkodjunk a következőket megfelelően használni: , . ; ? ! - "

(#24070) PubliCat válasza PubliCat (#24068) üzenetére


PubliCat
tag

Apropó, rudtok olyan appot ami olyan featuret kölcsönöz a telónak mint az ujabb droidon a kékfényszűrő kijelző mód? Vagy az már ebbe is be van építve? Gywri 6.0 droid

"Bátorkodjunk a következőket megfelelően használni: , . ; ? ! - "

(#24071) rasotamas


rasotamas
veterán

T-s legfrissebb 6-os szoftver van fent, és hát bő fél év alatt durván belassult. Mostmár buherálnék kicsit.
Az új rendszerben szeretném, ha lenne:
- recovery
- root
- Xposed jól működne, sok kis tweaket szeretem használni
Ehhez kérém a segítségeteket.
Letisztított gyári 6-os SW, vagy főzött 7-es, 8-as? Korábban más telefonoknál azt tapasztaltam a kamera minősége nagyban függ a kameraszoftvertől, ha nem a gyári van rajta akkor szar.
Semmilyen HW igényes programot nem használok, max sok chrome tab-om van megnyitva egyszerre. Greenfy van fönt de sokat nem ér szerintem. Szeretném, ha 1 másodperc alatt elindulna a kamera, meg nem lagolna másodpercekig kis egyszerű műveleteken. A legidegesítőbb ha weboldalan tappintok valahova de mire feldolgozza már a szomszédos gombot nyomja meg. Ez az Xperia ajánlgatószoftver (vacnyú) ez már tényleg a legundorítóbb.
Vannak itt leírások, de sokszor csak 5-ösig vagy max 6-osig.

https://tinyurl.com/rasoapro

(#24072) Williamgrant válasza metalstorm (#24064) üzenetére


Williamgrant
veterán

Az azért van mert az informatikai tudásodat ez sajnos meghaladja. Eskü bizi hogy ennél szájbarágósabban már necces lenne leírni, plusz ha ez gondot okoz, jobb ha nem távolítgatsz el rendszer szintű appokat. Félreírsz valamit és FC + reset vár.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#24073) Williamgrant válasza PubliCat (#24068) üzenetére


Williamgrant
veterán

Máskor merülési diagramot is dobj, az még informatívabb.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#24074) Williamgrant válasza PubliCat (#24070) üzenetére


Williamgrant
veterán

Van rá egy tökéletes alkalmazás, ami jobb mint a gyárilag beépítettek:

Night Owl.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#24075) Williamgrant válasza rasotamas (#24071) üzenetére


Williamgrant
veterán

Ajánlott még mindig a SLiM 4.9 vagy utolsó SLiMM rom.

1. Adataid mented.
2. Felteszel egy régi KK romot.
3. Az összefoglalóban lévő leírást pl követed.
4. Van TWRP-d, ROOT-od és mentett TA partíciód DRM kulcsokkal együtt.

Innen pedig akár tesztelgetheted is a főzött romokat, pucolhatsz ki magadnak stb.
A kamera lag a ram mennyiségét meghaladó adatsor tároló cache kiírásának gondja, minden romon lesz ilyen-olyan mértékben. Egyszerűen lassabb a belső tároló és az SD elérése.
Alternatív kamera appok többnyire gyorsabbak, nem indexelnek, indítanak egyéb folyamatokat stb.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#24076) PubliCat válasza Williamgrant (#24073) üzenetére


PubliCat
tag

Erre nem gondoltam, köszi.Volt benne nagyjából 1órányi sznet, amikor semmit sem jelzett.

"Bátorkodjunk a következőket megfelelően használni: , . ; ? ! - "

(#24077) rasotamas válasza Williamgrant (#24075) üzenetére


rasotamas
veterán

Köszönöm! Ha nekiállok biztos kérdezek még :)
Akkor 7-es, 8-as értelmes rom nincs is rá? És mi a különbség a SLiM 4.9 meg a SLiMM között?

https://tinyurl.com/rasoapro

(#24078) KISDUCK válasza metalstorm (#24066) üzenetére


KISDUCK
addikt

Mi? :D Nem rémlik hogy nekem zsebben elindult volna egyszer is valami.
Nincs neked bekapcsolva a koppintson duplán az ébresztéshez funkció?

[ Szerkesztve ]

(#24079) Williamgrant válasza rasotamas (#24077) üzenetére


Williamgrant
veterán

Szerintem nincs, de vannak bugos próbálkozások xda-n ha ráérsz tesztelgetheted. ;]

SLiM L, SLiMM pedig MM android alapú.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#24080) Williamgrant válasza KISDUCK (#24078) üzenetére


Williamgrant
veterán

Ember és zseb függő. Főleg nyáron izzadtan produkált mindenféle tutiságot. Keress vissza.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#24081) KISDUCK válasza Williamgrant (#24080) üzenetére


KISDUCK
addikt

Akkor is érdekes, ha nincs bekapcsolva a dupla kopp. és tokban van a telefon (gondolom szinte mindenki tokban hordja) nem tudom elképzelni, hogy jön össze a dolog. Értem hogy kóbor áram, de akkor is fura.

(#24082) Armahun válasza KISDUCK (#24081) üzenetére


Armahun
addikt

Fel kell tenni egy gravitybox-ot, az az ébresztés pillanatában ellenőrzi a közelség érzékelővel, hogy van e valami a képernyő előtt, és nem enged bekapcsolni. Sajnos ezt alapból nem tudja a készülék.

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#24083) KISDUCK válasza Armahun (#24082) üzenetére


KISDUCK
addikt

Köszi a tippet, de én sose használtam a dupla koppos ébresztést, számomra felesleges funkció szóval ez így marad ez után is. Bár ezt a funkciót vették volna ki a legújabb compactból és nem a jack aljzatot.

[ Szerkesztve ]

(#24084) AtHoS válasza KISDUCK (#24083) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Ha a dupla koppra gondolsz, akkor azt kivették a jack aljzattal együtt. Már az XZ1C-nél sincs jelen, ha jól tudom

read-only mode on the forum

(#24085) Williamgrant válasza AtHoS (#24084) üzenetére


Williamgrant
veterán

Jack van, dupla kopp nincs. :D

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#24086) Bogya75


Bogya75
tag

Sziadztok!
Rootolt telefont is javít a T-mobil?

Samsung A71

(#24087) Bogya75 válasza Bogya75 (#24086) üzenetére


Bogya75
tag

Az alsó navigációs gombok nem működnek. Szervíz vagy van valami más megoldás. Gyári visszaállítás nem hozott eredményt.

Samsung A71

(#24088) nrbrt.1111


nrbrt.1111
csendes tag

Sziasztok!

Z3compact érintőkijelző közepe hibás ,a készüléket nem tudom feloldani.
Számítógépen keresztül be tudnék-e lépni a készülékbe?
Természetesen a kódot tudom a képernyőzárhoz.

(#24089) nrbrt.1111 válasza nrbrt.1111 (#24088) üzenetére


nrbrt.1111
csendes tag

Amit próbáltam :

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=476N_vtelen.png

viszont a bibi,hogy a zárolás opciónál nincs kód váltási lehetőség. :

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=5172343.png

(#24090) quailstorm válasza nrbrt.1111 (#24089) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Dugj be USB OTG-n egy egeret.

(#24091) metalstorm válasza Williamgrant (#24072) üzenetére


metalstorm
aktív tag

Köszi a gyönyörü válaszodat! :) Rengeteget romoltam, főztem és még régen ZTE Blade-re saját romot is csináltam. De igen az ADB csomag és a 6-os pontól kicsit magas. De keresek máshol leírást hátha ott nem hülyéznek le... Szép volt! :( :R

(#24092) Szirtimorc válasza metalstorm (#24091) üzenetére


Szirtimorc
aktív tag

Életemben nem ROM-oltam soha semmilyen telefont, de a leírás alapján simán ment...

(#24093) Gyb001


Gyb001
senior tag

Sziasztok.

Kissé elázott ma egy ilyen telefon, strandon vízalá merítették, van értelme vele foglakozni ha a sim foglalat kinyítása után kifolyt belőle a víz?

A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station

(#24094) KISDUCK


KISDUCK
addikt

Valaki használ a telefonhoz gamepadot, esetleg olyat amibe belefekszik a telefon és mintaha egy PSP lenne?

szerk.:
#24093 Gyb001: nyisd ki az összes ajtót rajt és kikapcsolt állapotban hagyd néhány napig száradni. Nekem kb. 5 nap után gyógyult fel egy beázásból a telefon.

[ Szerkesztve ]

(#24095) Williamgrant válasza metalstorm (#24091) üzenetére


Williamgrant
veterán

Ahogy érzed. Nem fogok pitizni senkinek hogy vigyázzon a telefonjára ha nem tud egy nyamvadt dos parancsot értelmezni.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#24096) MrChris


MrChris
nagyúr

Ma kivételesen az oldalsó gombbal indítottam a kamerát és fekete képet mutat. Az előlapi müxik. Kipróbáltam más programmal de úgy se jó. Sehogy se ad képet. Újra indítottam, reszeteltem kisgombbal, de nem segít. Van ötlet mi ez?

(#24097) quailstorm válasza MrChris (#24096) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Valszleg letört a szűrőkondenzátor. Legalábbis ez szokott lenni.

(#24098) MrChris válasza quailstorm (#24097) üzenetére


MrChris
nagyúr

Elképzelhető, mert a 7végén reptettem. :D Majd átolvasom aztán ha lesz időm szétszedem, de baromi picinek néz ki a javítandó rész.

[ Szerkesztve ]

(#24099) quailstorm válasza MrChris (#24098) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Akkor 100%, hogy ez lett.
Hát én láttam ilyet, prototípus nyákoknál használt átkötést aki meg tud csinálni, azt ezt is.

(#24100) Williamgrant válasza quailstorm (#24097) üzenetére


Williamgrant
veterán

Sima kamera szalag kipattanás és kamera törésre is csinál pont ugyanilyet.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.