- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
válasz
Majko102 #9883 üzenetére
Helló.
A különbségeid nézve, tudnál mutatni egy screenshot-ot hogy a 3g/4g stb ikon mennyivel van közelebb az említett Balti romhoz képest? Nekem balti van fent, flashtoolal raktam fel, viszont itt valóban kicsit messze van, ha arányaiban szépen el van helyezve a CE-ben, unalmas óráimban lehet feldobnám a CE-t
Itt a fotóm hogy a Balti rom-ban hol helyezkedik el. Ha kérhetlek készítenél egyet akkor nekem? (feltéve ha CE van fent neked)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Gmail
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Renault, Dacia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest