Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anulu79 #45176 üzenetére
Én 4 napja vettem egy Z1 compact-ot aztán kicsinek bizonyult és oda adtam asszonynak, és nem volt kérdés,hogy 30 körül mit lehet venni
Szerintem még mindig nagyon jó telefon !
Nem bántam meg, de azért jövőre veszek egy Z3 c-t
Nekem akku is bírja szuflával, játékok simán futnak rajta...full gyáriba használom és nem tapasztaltam semmi negatívot... -
2o1i
senior tag
válasz
Anulu79 #11429 üzenetére
Nekem amióta megvan a telefon (nyár) a kesztyűs mód be van kapcsolva, de még soha nem fordult elő az általad leírt probléma.
Ha kikapcsolom, akkor engem inkább az idegesít, hogy kevésbé érzékeny az érintésre...(Az is igaz, hogy tokban hordom. Lehet amiatt kevésbé tud megnyomódni a bekapcsoló gomb.)
-
viralmind
aktív tag
válasz
Anulu79 #11427 üzenetére
En ilyet nem vettem eszre,esetleg nezd meg nincs-e aktivalva a kesztyus mod,el tudom kepzelni hogy akkor feloldodik a kepernyozar es elinditasz veletlenul valamit akkor is ha zsebben van a telefon.
Viszont en is kerdeznek ,hasznalom az applock alkalmazast a domobile lab cegtol.Teljesen rendben mukodik semmi hiba,viszont a wake lock detector szerint rendkivul sokszor ebresztgeti a telefont ,ez gyakorlatilag azt jelenti hogy 1 nap alatt tobb 10.000x.Viszont az akksit nem szopja,nem vettem eszre hogy ettol hamarabb merulne a telefon ,csak erdekesnek talalom, hogy ennyiszer ebresztget.Igazabol nem ertek hozza hogy ez az ebresztgetes mit jelent ,esetleg van aki rajtam kivul hasznalja ezt az alkalmazast,es nala is ennyiszer ebresztget?
-
dave0825
őstag
válasz
Anulu79 #11393 üzenetére
Igen, a wifi nekem is kicsit, de (nem tudom lehetséges-e) reménykedek benne, hogy szoftveresen (4.3) javítják, ha lehet.
Reméltem, hogy lesz benne legalább egy olyan wifi, mint az U-ban. Ismerősnek (nyomdában, ahol dolgozunk) olyan távolságról is volt wifije, ahonnan én még csak álmodni se mernék -
Cha-b
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Fotó állvány eladó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest