Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
huberpe
aktív tag
bubus66 kolléga segítségével sikerült visszataknyolni a 4.4.4-et. köszi. egy kérdésem lenne. ezt a szájbavert rendszerfrissítés ikont hogy lehet eltüntetni az értesítési sávból?
-
huberpe
aktív tag
válasz
aszti75 #7850 üzenetére
csináltam gyorsan egy képet, a középső egy hónappal ezelőtti kitkat kép, míg a két szélső már lollipop. a balnál még külön kivágtam egy részletet amin érezhető a pasztelles, olajfestményes végeredmény. érdemes 100%-ra belenagyítani. a te két képednél is ugyanez van amúgy, nagyíts rá pl. a hölgy hajára vagy a háttérben lévő bokorra. totál nincsenek részletek. nem értem, hogy mit tudtak így elbaszni rajta.
ezt a tisztítást amúgy kipróbáljuk, bár nem ez az oka szerintem. -
huberpe
aktív tag
rákérdeznék mégegyszer, hogy valakinek sikerült e orvosolni az 5.1.1-el járó csodálatosan szar képeket produkáló kamera hibát? a nyilvánvaló vissza a a kitkat-hez opción kívül.
-
huberpe
aktív tag
sziasztok
az 5.1.1 utáni első fényképek egész vállalhatók voltak, de ma nálam is jelentkezett ez az "olajfestmény" effektus. csodálatos.több kamera app-al is kipróbáltam, az eredmény mindenhol lehangoló.
valaki talált már erre megoldást? -
-
huberpe
aktív tag
sziasztok
tegnap frissítettem barátnőm teleronos készülékét 5.1.1-re. amit itt többen is írnak, a hangszórók sokkal gyengébben szólnak mint előtte (hívásnál nincs változás szerencsére). erre talált már valaki megoldást?
a gps-t most fogjuk kipróbálni, bár jelzem, hogy kitkaton is elég sűrűn dobálta a jelet az utóbbi hetekben. -
huberpe
aktív tag
sziasztok!
létezik valami app, ami működésre bírja az alsó led csíkot, hogy ott jelenjenek meg az értesítések?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest