Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
webdeejay
aktív tag
én nem azzal csinálom egy olyan egyszerű oknál fogva, hogy nálam invalid version-t ír ki a capture it vagy mi, és én ezt használom:
http://demor.atw.hu/qscreensnap.sis (mivel már nem tudom, hogy honnan töltöttem le, ezért feltettem magamhoz )
-
Apollyon
Korrektor
Hello!
A képernyőképeket hogy csinálod? Sosem volt Symbianos/UIQ telefonom így nem nagyon vágom az ilyesmit.. Van rá egy program, vagy mi?
Üdv#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
spedyboy
senior tag
grat! és örülök, hogy ihletet tudtam neked adni!
üdv.-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
groth99
csendes tag
Én csak gari elvesztős megoldást találtam az se-portal.hu-n
Metalt a népnek \m/
-
groth99
csendes tag
Karit majd én is veszek,csak előbb a piszkos anyagiak...vagyis legyen fizetés Ugyanis egy fillérem se maradt belőle,anővéremtől/szülőktől meg nem akarok kölcsön kérni,nem akarok rászokni erre. Nekem HPM-62 füles van,az is egész jól szól - bár az AKG fejhallgatómmal nem ér fel,de az nagy,ez meg kicsi és mikrofonja is van Szoftverfrissítés talán jó lenne erre is,bár nem hinném,hogy a kedves Vodkafon sűrűn dobálja ki az új verziókat... Leginkább az ikonokat cserélném le,már irritál a sok piros-fehér ikon
Metalt a népnek \m/
-
webdeejay
aktív tag
a K800 jó telefon, ismerősömnek is van k800-a, de nekem nem tetszik, szerintem túl vastag(bár az M600 túl széles ) az m2-t én is hiányoltam, a használt teló csomagban nem adtak ilyet hozzá, de manapság viszonylag olcsón is lehet venni 512-1 gigás karikat, csak nézz szét az apróhirdetések között...amúgy én jelenleg az m600-at egy hpm-70 fülessel használom, nagyon jól szól, és most frissítettem szoftvert, úgy néz ki, hogy sokkal gyorsabb mint a régi
-
groth99
csendes tag
Ezelőtt én is ilyen telefonról álmodoztam, aztán - természetesen - semmi nem lett az álmokból, viszont múlt héten lecseréltem az előző telómat egy Sanyi Erikszon K800-ra. Nagyon jó kis teló,és ez is legalább olyan szép,mint az M600 Persze vannak hibái (kamera takarólap elmozdítása lezárt billentyűzetnél is bekapcsolja a kamerát; ha a joy-t mozgatom sötét kijelzőnél,akkor semmi sem történik,csak ha valamelyik másik gombot nyomkorászom,stb),de igazából egyik sem jelentős hiba,ezeket meg lehet szokni,ennyi kompromisszum még belefér De az már súlyos hiba,hogy nem adtak hozzá M2 kártyát
Metalt a népnek \m/
-
addikt
Így van, ez pár hónappal előbb kijött, mint a P990.
Én tavaly nyáron vettem, de a sebessége hagy némi kívánnivalót maga után. Kezdetben alig volt rá felhasználói szoftver, ma már azért jobb a helyzet, de más Symbian platformhoz képest még mindig csekély... Firmware frissítés már nincs hozzá, se támogatás, így maradt benne 1-2 bosszantó hiba (pl. ébresztő hangereje nagyon alacsony, a böngésző rettenetesen lassú, java programok lassabban futnak, mint pl. egy nem okostelefonon, a nem natív programok 90%-a nem támogatja a qwerty billt/érintőképernyőt/soft keyeket). Stylus belső tartó pöcökje műanyag, így egy idő utűn letörik. Amúgy masszív, már többször "dobtam el" mozgólépcsőn, lépcsőn, betonon, alig látszik rajta, csak egy újraindítás kellett neki, mert a SIM elmozdult
Ami a legrosszabb, hogy az üzenetkezelés borzalmasan lassú...
Bízom az X1-ben, az lesz az utód nálam
-
Mr X
veterán
Kis kiegészítés:
Tudtommal a Sony Ericsson P990i volt az első telefon UIQ3 rendszerrel.
-
MODERÁTOR
Mobilarena-n van róla egy teszt. Az elég átfogó...
Ha még csak tegnap kaptad meg, akkor még lesz mit kitapasztalni a telefonon.Én januárban vettem (szintén használtan [akkor volt 8 hónapos] de gyönyörű állapotban), kb. 1 hét volt, mire alaposan kiismertem. Az enyém fehér, elég feltűnő jelenség.
Tanulmányozd, használd, meglátod nem döntöttél rosszul, mikor megvetted.
Harrrr!!!!
-
cizoe
őstag
Szia! Szerintem ez bőven elég lett volna egy fórumhozzászólásnak. Sztem egy teszt kicsit ennél több. De a telohoz grat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest