- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Lalikiraly: Derail Valley
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugynok
senior tag
Vitát én nem generáltam, véleményt nyilvánítottam, ahogy láthatod másnak is szemet szúr a szakmai ferdítések, és össze-visszaság.
" nekem a legfontosabb az, hogy kerek egész legyen a
cikk."Pont nem az, erről beszélek, hogy nem tények, hanem csak légből kapott dolgok vannak benne címlapos írásként.
-
dugynok
senior tag
A véleményemet csak leírhatom tán, nem? Szakmaiság meg nemsok van a cikkben, nem csak az én igényeimet nem elégíti ki. Hatásfokról valami? Számítások? Másfelől félreinformáló hatása is van szerintem a "cikk"-nek azáltal, hogy semmi pontos információ, csak hasraütés szerű dolgok. Egy sima blogba elmegy, de véleményem szerint címlaposnak gyenge.
Örülök, hogy te ezt igényesnek tartod, számomra ez nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- ASUS TUF Gaming FX505DT
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Huawei watch GT5
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest