- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Google Maps-et felejtsd el, az ilyen szinten nagyon nem pontos. Az OpenStreetMap alapú rendszerek (Strava, AllTrails stb.) lényegesen jobbak, és azokon nagyon sok ösvény is fent van.
Akár telefon, akár óra, nem lesz igazi a GNSS mérés. (Ezt gondolom a saját nyomvonalaid szórásán is látod - pedig ez sík terep, és túl sűrű erdő sincs feletted.)OFF: Esetleg elkérhetem a tó körüli tracked? (A Garminról nem tudom letölteni.) Néztem, és eléggé elnagyolva van felrajzolva a térképre.
Igen, a szubjektív, relatív erőfeszítés fontos. Van, amikor egy fárasztó nap, x időjárási front, mittoménmi mellett ha meggebedsz sem jön össze az 5:00/km. Aztán máskor meg laza örömfutásból megcsinálod a 4:30-at.
Én úgy olvastam mindenfelé, hogy a heti adag nagyobb részét a lassú tartományban kellene futni - még annál is lassabban, mint ahogyan azt a legtöbben gondolják. Annál kisebb pulzussal, mint ahogyan az még bőven kényelmes, vagy amitől úgy érzed, hogy "na, most edzettem valamit".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged