- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
MINDENKINEK: FRISSÍTETTEM A CIKKET; VANNAK SZÉP DIAGRAMOK, AMIKEN MÁR JÓ AZ ELRENDEZÉS, LÉPTÉK STB
Igen, a Google Maps olyan...csak hát szegény ember vízzel főz.
A telefonos GPS mérésnél viszont óriási különbségek lehetnek. Egy Galaxy S7-et vittem anno és...ööö..asszem a Mi Fit-tel rögzítettem a futásokat és tű pontosan oda rakta a GPS-nyomvonalat, amerre mentem. Ezek után furcsa is volt, hogy az óra kevésbé pontos.A pontosságról még annyit, hogy ha az órán rögzítettet nézem Garmin Connectben, akkor picit megy ide-oda a nyomvonal, nyilván pontatlan kissé, DE pont a tó körüli futópálya 1 km és 1-2 méteres pontossággal mindig ugyanott jelez az óra, hogy mentem egy újabb km-t, tehát ebbe se tudok nagyon belekötni.
A futópályát nem tudom se lementeni, se feltölteni se semmi. Nem is értem hogy találták ezt ki. Tehát egy rögzített futásból tudok csak egy szakaszt kiemelni és azt mondani, hogy na az a szegmens az az.
Elég sok kört megtettem sok futás alkalmával, míg a lehető legpontosabb 1km-t ki tudtam választani
Gondolom Garminon kívül lehetne ezt sokkal ép eszűbben is kivitelezni..Le a kalappal, ha 4:30-akat futsz. A nyáron összejött egy 10km ~4:50-es idővel, de a 4:30 még túl gyors nekem hosszabb távra. Mondom ezt úgy, hogy általában lazán körözök mindenkit, aki éppen akkor fut, tehát gondolom csak gyorsabb lehetek az átlagnál
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az előző irományomban szépen körvonalaztam, hogy a Garmin Venu SQ (és igazából mindegyik Garmin, amiben minimum az...
- Elektromos cigaretta 🔞
- Home server / házi szerver építése
- Ford topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ukrajnai háború
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest