- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dante0425
tag
Nagyon jó játék lett a Sine Mora, az ára is baráti, szóval megéri beszerezni

-
Szerintem is nagyon szórakoztató. Viszont az nem tetszik, hogyha párszol meghalsz (talán 8), akkor az egészet előlről kell kezdeni. Ennek mi értelme van? Miért nem elég az utolsó nagyobb fejezettől?
-
Lenry
félisten
Jets'n'Gunsból csak a zenét ismerem, de az tényleg jó

-
-
Ilsyde
őstag
Elso pár pályát megnéztem én is. Grafika szép, minden más átlagos. Kicsit erosnek érzem egy ilyen játékban ezt a sok káromkodást.
Nem vagyok tole elájulva, a Jets'n'Guns még mindig százszor jobb
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Mister_X
nagyúr
Metacriticen az Xboxos verzió 83-on áll (user: 73), ami nagyon jó. Viszonyításképpen:
Codename Panzers: Phase One - 81 (user: 87)
Codename Panzers: Phase Two - 80 (user: 76)
Nexus: The Jupiter Incident - 77 (user: 90)
Haegemonia: Legions of Iron - 75 (user: 88) Furcsa, hogy egyes régiókban Haegemonia, máshol Hegemonia volt
King Arthur - 79 (user: 80)
Crysis: Warhead - 84 (user: 78)Reméljük, hogy még hasonló jókat fognak összehozni hazánk fiai!

-
v!ct0y
veterán
Nekem akkor is ez az etalon

[link] -
Billentyűvel vagy joy-al toljátok, akik nehéznek vélitek? Én billentyűzettel kb csak az első pályát tudtam megcsinálni, gamepad-el meg simán haladok.
Amúgy meg ha a Story mód nehéz, nézzétek meg az Insane módot
-
nanorambo
őstag
Nagyon hangulatos és szép a grafika, meg az egész játék egyben van. Viszont egy kicsit átestek a ló túloldalára a nehézséget illetően.
-
Közben sikerült feltennem windows alá a PS3 gamepad-et, így azért sokkal könnyebb az irányítás
Kár hogy valami coop lehetőség nem került bele. -
shenmuedc
tag
Csak mozis szélesvásznú megjelenítés van? Nem lehet valahogy 16:9?
-
sto1911
veterán
Nagyon jo jatek, remek a magyar hang is, az atvezeto narraciok is szinvonalasak, es erdekes a tortenet is (bar meg csak a 3. fejezetig jutottam el) Nagyszeru a latvany, egy hibaja van, hogy kicsit nehezre sikerult (vagy en koptam el az idok soran).
-
Tök béna vagyok az ilyesmi játékokban, de ez nagyon tetszik, simán jó kezdőknek is. Mondjuk gamepad-el sokkal egyszerűbb lenne, lehet valahogy beüzemelem a PS3-ast a PC-re.
-
Chapel
addikt
Én sosem voltam ilyen scrollos shootemup player, de ez nagyon hangulatos és gyönyörű a graf is!
Szerintem többi időt fogom vele tolni mint pl. új MohWF-el, amit 3-4 pálya után meguntam, pedig max graf, minden ultra...

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jövedelem
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)