Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
válasz
Gabesz87 #2968 üzenetére
Baj nálam nincs jelen esetben mivel ellentétben veled, én tisztában vagyok azzal milyen áldozatokat hoznak azok az emberek akik ingyenesen fejlesztenek/javítgatnak applikációkat a nagyérdeműnek és emiatt tisztelem minden erőfeszítésüket amit az ügy érdekében tesznek. Pontosan ezért eszembe nem jutna ócsárolni bárkinek a munkáját azért mert éppen valami nem működik. Teszem hozzá, ebben az esetben az RTL platform változott, az appal semmi gond nem volt a váltás elött.
Az arcommal kapcsolatban meg ne csodálkozz, amilyen az adjon Isten...
Hogy lásd, egy jó szándékú fórumtaggal van dolgod, a Kodinerdses kérdésedre a válaszom a következő. Nem találkoztam sem ebben sem a Kodi-s topikban ilyen hibával. Lehet elállítottál valamit magában az appban vagy esetleg az Androidban. Megpróbálhatsz egy cache, végső esetben egy data törlést (ilyenkor a kodis beállításaid/addonjaid elszállnak).
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat alaposan felújította a 2015-ben még játékkonzolnak szánt rendszert, ma már inkább multimédiás eszközként tekint rá a cég.
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Fujifilm X
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest