- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
válasz
Gabesz87 #2968 üzenetére
Baj nálam nincs jelen esetben mivel ellentétben veled, én tisztában vagyok azzal milyen áldozatokat hoznak azok az emberek akik ingyenesen fejlesztenek/javítgatnak applikációkat a nagyérdeműnek és emiatt tisztelem minden erőfeszítésüket amit az ügy érdekében tesznek. Pontosan ezért eszembe nem jutna ócsárolni bárkinek a munkáját azért mert éppen valami nem működik. Teszem hozzá, ebben az esetben az RTL platform változott, az appal semmi gond nem volt a váltás elött.
Az arcommal kapcsolatban meg ne csodálkozz, amilyen az adjon Isten...
Hogy lásd, egy jó szándékú fórumtaggal van dolgod, a Kodinerdses kérdésedre a válaszom a következő. Nem találkoztam sem ebben sem a Kodi-s topikban ilyen hibával. Lehet elállítottál valamit magában az appban vagy esetleg az Androidban. Megpróbálhatsz egy cache, végső esetben egy data törlést (ilyenkor a kodis beállításaid/addonjaid elszállnak).
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS i5-8400H MX130 16GB 256GB NVMe új akku gar
- Latitude 7400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest