Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
LouiS22 #1708 üzenetére
Megszállott módon már csináltam egy táblázatot, listázva a kommersz márkák 7.1/7.2 erősítőit visszamenőleg is az előző évekből, amik támogatják a DOlby Visiont, Atmost, minden HD hangforumátumot, van valamilyen auto hangkalibárciós megoldás benne, netrádió. Ezen kívül nem igen van más elvárásom, nagyjából már a belépő kategória is tud mindent, ami kell nekem. 5.1 rendszerem van + nemrég egészítettem ki Front height hangfalakkal (ennek kapcsán pont arra gondoltam, hogy ezek talán használhatóak lennének Atmosra is majd, bár nyilván nem a legideálisabb Atmos megoldás). Azt mondják az erősítő újkori árának 2x-ese legyen a hangfalszett (SUB nélkül). Na most ezt a teóriát követve ha én egy középkategóriás erősítőt veszek, akkor a mostani TAGA szettemet is cserélhetném. Én nem vagyok annyira audiophil, nekem tökéletesen megfelel a mostani rendszer, nincs szükségem feltétlen komolyabb vasra. De persze ha árban, használtan akad egy jobb, akkor nem zárkózom el tőle. Amúgy meg köszi a választ, leírást!
Házimozis topikot gyűlölöm, ott kb. szóra sem méltatnak, olyan sznob áradat van, hogy inkább nem is írok.
De hogy ne csak OFF-oljak: ahogy írtam, TV-re közvetlenül kötve a Shieldet ott a DV kapcsoló. Viszont hiába kapcsoltam be, és indítottam el a Halálos Iramban 9-et (F9.The.Fast.Saga.2021.DC.2160p.UHD.BluRay.REMUX.Dolby.Vision.SL.DDP.7.1.HEVC-HUN-UFO971), még csak HDR sem aktiválódik. Próbáltam KODI-val, PlexKodiConnect-el, VLC-vel, de nem ment. Plusz egy LG DV Promo videót is próbáltam, de az sem ment DV-el. Ennek vuiszont nem értem az okát. A TV DV képes (Hisense 65U8QF), HDMI formátumot átállítottam Standard-ról Megújult-ra).
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat alaposan felújította a 2015-ben még játékkonzolnak szánt rendszert, ma már inkább multimédiás eszközként tekint rá a cég.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Chrome
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest