- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
angyalpc2 #21 üzenetére
"De igazándiból mit rontott el a frissítés szoftveres oldalon az OS-ben?"
Errol nincs jelenleg publikusan elerheto informacio. Azert vazoltam fel a biztonsagi gyuruk koncepciojat, mert az magyarazatot adhat, hol tortent a hiba. A Crowdstrike azt allitja, hogy a frissitett channel file nem kernel szinten fut, viszont a hatekony es gyors vizsgalatok erdekeben mindenkeppen a ring 0-ba kell nehany hookja az agentnek. Tulkeppen magara iranyit nehany rendszerhivast, mielott az OS tenylegesen elkezdene vegrehajtani a kodot, majd a sajat vizsgalatai befejeztevel visszaadja a vegrehajtast az OS-nek. A ring 0 kivetelevel, ha egy program mellenyul - peldaul illegalis memoriaterulethez nyul -, a Windows lelovi a processt. Mivel itt BSOD tortent, a hibanak a ring 0-ban kellett tortennie."És miért nem miden windows 10 gépet gépet?"
Ezt a kerdest nem egeszen ertem, nincs minden Windows-os gepen Falcon Sensor. A Falcon egy ugyanolyan security platform, mint a SEP, vagy a Defender, vagy barmelyik masik EDR.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 13/13 mini/13 Pro/13 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest