- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
cskamacska
üzenetére
aahh, deutschland

-
xTc
aktív tag
Ingyenes lett a Team-Fortress 2! [link]

-
Serpiko
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Szúrnám

-
cskamacska
addikt
Szerintem ti már nem is izgultok.

Pedig már csak 45 perc!

-
Serpiko
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
szoktam az általad említett topikokban garázdálkodni. Itt csak izgulunk mivel a topikot nem szabad össze izgulni semmivel.
-
Doki16
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Téves. FAIL!
-
SenorGrande
senior tag
Karácsonykor 1,49 €-ért vettem EP2-t Steam-en! A többi rész is ilyen áron volt.
Ha érdekelnek az akciók, érdemes napi szinten követni a Steam, és az Eredeti játékok - best buy topikokat. Ebbe a kettőbe írogatjuk be az akciós/kihagyhatatlan ajánlatokat, éppen ingyenes játékokat.
-
Doki16
addikt
LOL nem gondoltam, komolyan, hogy megcsinálod

Ha jól ismerem a steamet és követik az eddigi tendenciákat akkor olyan 20-a körül sztem lesz nyári akció. De ne vedd szentírásnak a szavam. Különben is miért nem kérdezed meg Gabe bácsikádtól?

-
xTc
aktív tag
Remélem lesz valami filléres akció, mondjuk egy HL2 episode one, two jól esne 2-3 euró környékéért. Ezek még hiányoznak a gyűjteményemből, nem is játszottam, mert nem akarom elrondítani az élményt warez verzióval.
-
Serpiko
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Hívom az öreget csak tegnap nagyon berúgót szegénykém. Másnaposan nehezen jegyzi meg a dolgokat. Közeledik a 19 óra juj-juj!

-
cskamacska
addikt
Már csak 2 óra 13 perc, de lesz ám héz közepi őrület is!

xTc: Várhatóan nyáridító zakció hó végén.
Serpiko: Egy Dreamfall/The Longest Journey -75%-ot nem tudnál elintézni Gabe bátyádnál?

-
Serpiko
addikt
Minden nap van este 19 órakor a napi ajánlat nevű akció. Ezen kívül őrület a hétközepén illetve a hétvégi ajánlat szokott még lenni. A többi az meglepi, de egyik bajtársunk Doki mondta múltkor, hogy lesz nyári akció olyan amilyen volt már tavaly nyáron is. szerinte az mostanában lesz és mint tavaly két hétig fog tartani. JE! Alig várom!
ui:nekem 2005 az accountom.
-
xTc
aktív tag
Csatlakozom, 2004 óta van steam accountom. Igaz, hogy főleg csak a counter-strike nevű kultuszjátékot játszottam, de megtalálható még egy kis hl2,portal,dod, company of heroes is. :-) Mostanában lesz valami akció?
-
Anonim vessző függők klubja mikor indul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony Xperia XZ2 4/64GB ezüst/ 12 hónap jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest