- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttower
aktív tag
válasz
hajospeti #39 üzenetére
másfél éven keresztül napi legalább 4-5 órát használtam. ebből legalább 2 óra edzés volt(futás/bringa). a kábelszakadás illetve az eltört fülespánt már a használaton kívüli időszakban keletkezett. használat közben csak a kábel burkolata nyúlt meg irreális mértékben, és valamilyen szinten megkeményedett és levált a belső vezetékről. amikor használtam megtörni nem tört, tökéletesen vízálló (esőben tesztelve), kényelmes, nem esik le a fülemről, csak egyedül a kábel minőségébe kell belekötnöm, mert az én példányom esetében ez irreálisan gyenge minőségű volt.
Bluegene nem ütöttem vágtam. sportoláshoz használtam. ha akarod mindenáron bebizonyíthatod hogy nem tudok vigyázni rá, mert nem vitrinben tartom, de nálam a fülhallgató használati tárgy. ha nem felel meg egy típus keresek másikat (jelen esetben a mx95). másnak lehet jó, mert nem használja ilyen "extrém" körülmények közt, mint sport.
-
ttower
aktív tag
válasz
hajospeti #37 üzenetére
[link] felirat mindkettőn látható, a füles ettől függetlenül elemeire hullott, és megkérnélek mindkettőtöket hogy mielőtt teljesen hülyének néztek kérjétek ki az én véleményem is a dologról.
Bluegene nincs megtörve a jack dugó felett. a borítás nyúlt meg mindenhol. ha akarod csinálok egy képet ahol látszik hogy a dugónál erősen meg van nyúlva, a füleseknél erősen meg van nyúlva, és a kábel közepén is egykét helyen. arra pedig mérget merek venni hogy nem a vezeték ment össze. nálam egy fülhallgatónál követelmény az hogy kibírja ha bekerül a telómmal egy zsebbe. ez elbukott elég csúfosan. azóta egy MX 95 VC Style II-t használok aminek az összes hibája hogy megkopott az egyik fülhallgatója, de ez használat közben nem meglepő.
-
Bluegene
addikt
válasz
hajospeti #35 üzenetére
mik derülnek ki, akkor mégse olyan gagyi az a sennheiser
és h lehet vki olyan láma h annak néz egy kínai másolatot, persze h sikítva tépte ki
ha igazi Sennheiserrel lett volna dolga, mást mondott volna
egyébként is igen durva bánásmódot feltételez mégha kínai is, látszik h hogyan van megtörve a jack dugó felett, basszus, a zsebben jól meg volt az törve párszor
szal vigyázni kell ezekre és hosszú ideig jók maradnak
-
banhammer
veterán
válasz
hajospeti #11 üzenetére
MDR-EX85LP-vel szoktam zenét hallgatni, Sony vagy Cowon mp3 lejátszóval esetleg Technics HiFivel, 320 kbs MP3 az átlag.
A mélyek sehol, csak közép és magas.
Számomra egyszerűen csalódás volt 10 ezer Forintért ez a fülhallgató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Fülhallgató...de milyen?!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest