Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz hajospeti #11 üzenetére
MDR-EX85LP-vel szoktam zenét hallgatni, Sony vagy Cowon mp3 lejátszóval esetleg Technics HiFivel, 320 kbs MP3 az átlag.
A mélyek sehol, csak közép és magas.
Számomra egyszerűen csalódás volt 10 ezer Forintért ez a fülhallgató.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Geri Bátyó
addikt
válasz hajospeti #14 üzenetére
Az a lényeg, hogy neked megfelel. Én is csak azt mondtam, hogy találkoztam már jobbal is.
Minden esetre 4k-t mindenképpen megér (6.5-7k már sok lenne érte).
Használd egészséggel."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Bluegene
addikt
válasz hajospeti #35 üzenetére
mik derülnek ki, akkor mégse olyan gagyi az a sennheiser
és h lehet vki olyan láma h annak néz egy kínai másolatot, persze h sikítva tépte ki
ha igazi Sennheiserrel lett volna dolga, mást mondott volna
egyébként is igen durva bánásmódot feltételez mégha kínai is, látszik h hogyan van megtörve a jack dugó felett, basszus, a zsebben jól meg volt az törve párszor
szal vigyázni kell ezekre és hosszú ideig jók maradnak
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
ttower
aktív tag
válasz hajospeti #37 üzenetére
[link] felirat mindkettőn látható, a füles ettől függetlenül elemeire hullott, és megkérnélek mindkettőtöket hogy mielőtt teljesen hülyének néztek kérjétek ki az én véleményem is a dologról.
Bluegene nincs megtörve a jack dugó felett. a borítás nyúlt meg mindenhol. ha akarod csinálok egy képet ahol látszik hogy a dugónál erősen meg van nyúlva, a füleseknél erősen meg van nyúlva, és a kábel közepén is egykét helyen. arra pedig mérget merek venni hogy nem a vezeték ment össze. nálam egy fülhallgatónál követelmény az hogy kibírja ha bekerül a telómmal egy zsebbe. ez elbukott elég csúfosan. azóta egy MX 95 VC Style II-t használok aminek az összes hibája hogy megkopott az egyik fülhallgatója, de ez használat közben nem meglepő.
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
ttower
aktív tag
válasz hajospeti #39 üzenetére
másfél éven keresztül napi legalább 4-5 órát használtam. ebből legalább 2 óra edzés volt(futás/bringa). a kábelszakadás illetve az eltört fülespánt már a használaton kívüli időszakban keletkezett. használat közben csak a kábel burkolata nyúlt meg irreális mértékben, és valamilyen szinten megkeményedett és levált a belső vezetékről. amikor használtam megtörni nem tört, tökéletesen vízálló (esőben tesztelve), kényelmes, nem esik le a fülemről, csak egyedül a kábel minőségébe kell belekötnöm, mert az én példányom esetében ez irreálisan gyenge minőségű volt.
Bluegene nem ütöttem vágtam. sportoláshoz használtam. ha akarod mindenáron bebizonyíthatod hogy nem tudok vigyázni rá, mert nem vitrinben tartom, de nálam a fülhallgató használati tárgy. ha nem felel meg egy típus keresek másikat (jelen esetben a mx95). másnak lehet jó, mert nem használja ilyen "extrém" körülmények közt, mint sport.
[ Szerkesztve ]
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest