Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
L7wy
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
9:48 tiszta bölcsész XDXDXD "az biztos hogy amcsi űrhajós, mert az oroszoknak ceruzája van"
-
selenge
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
itthon sajnos lehet hogy ez a helyzet, viszont kínában, és ezt biztos forrásból tudom egy 3 nyelvű szinkrontolmács 5-10ezer dolláros órabérben dolgozik, és max 2-3 órát egy nap (hozzáteszem, bele is fájdul a feje)
-
Csemike
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
"Úgyhogy üzenem a mi kis bölcsész tanoncunknak," Erre a szarkazmusra feltétlenül szükség volt.

Azért mert te a Suzuki gyárban dolgozol, nem tudhatsz mindent.
Vagy HR-es vagy?Szerintem is félre lehetne már tenni ezt a bölcsész=semmirekellő hozzáállást. Valakik valamikor valamiért kitalálták, de ettől még nem feltétlenül van alapja. Ennyi erővel Radnóti és József Attila is semmirekellő, mivel nem voltak mérnökök és semmi kézzelfoghatót nem tettek le az asztalra. Társadalmi hasznosságuk és szellemi örökségük viszont felbecsülhetetlen. Ilyen szempontok is vannak ám, nem csak olyanok, amik számokkal mérhetőek.

-
hoffman_
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ennyire nem látok a dolgok mélyére, nyilván nem vagyok otthon minden téren
Ettől függetlenül áll, amit írtam, a lényegen nem változtat. Más kérdés, hogy most akkor ki ferdít 
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy HR-es vagy?
Ettől függetlenül áll, amit írtam, a lényegen nem változtat. Más kérdés, hogy most akkor ki ferdít