Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
Szia!
Én már egy éve használom az Arch linuxos Goflexnet-emet nagy megelégedéssel, de sajna behalt egy rendszerfrissítés után, és rosszabb a helyzet, mint amire számítottam (azt hittem újratelepítem az Arclinuxot és kész). Újraindításnál a led néhány mp. múlva narancs aztán zöld színű, (a HDD hangja is olyan mintha egészségesen indulna) ez azt mutatja h bebootol a linux (?). A hálózaton megkapja a szokásos IP címét "alarm" névvel, de még pingelni sem tudom, ssh-n természetesen nem elérhető. Semmilyen hálózati funkciója sem elérhető. Megnéztem a HDD-n az ssh configot, de nem látok semmi olyant, ami tiltaná a bejelentkezést vagy a modult. Sajnos úgy tűnik, hogy csak egy tartalék Archlinux rendszerrel lehetne bebootoltatni a Goflexnet-et, mivel az U-boot át van írva. Vagy esetleg soros kábelen, de ahhoz meg kellene program és tartalom is. Én sajnos nem csináltam ilyen tartalék rendszert, nem is gondoltam igazán át a működést, mikor lecseréltem az eredeti rendszert. Látom te okosan csináltál egy tartalék rendszert ilyen esetre, de azt nem tudom, megkaphatnám-e ezt tőled, és rá tudom-e másolni egy pendrive-ra, úgy hogy onnan az én gofelxnetem is bebootoljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Társasjáték topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest