Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Megoldva. A betűkészlet mappát (-OS meghajtója-:\Windows\Fonts) teljes egészében át kell másolni valahová, mindegy, hová. Majd belépni az új helyre másolt mappába, mindent kijelölni, jobb gomb, telepítés. Várni pár percet (nekem több mint 500 típus volt), majd újraindítás, és lőn csoda, és boldogság. Köszönöm a tippeket!
-
Samus
addikt
Most leszedtem egy fix-t kaptam más betűket, de a kövérség megmaradt. Találtam egy megoldást, újra kellene telepíteni a fontokat. El is navigálok a betűkészletekhez, de nincs Betűkészlet telepítése menüpontom. Megörülök. Olvasom a leírást itt, megcsinálom addig, hogy nyomjak ALT-ot, majd a fájl menüből válasszam a betűkészlet telepítését, de ilyen NINCS nálam. Másnál van? Megnéztem a Microsoft ide vonatkozó oldalát (új betűkészlet telepítése), ugyanezt írja, de nincs ilyen opció nálam...Tököm tele van már.
-
Király!
Irigység van.
-
McKane
senior tag
legalább nem kell erőlködnöd az olvasással..
-
caizzz
senior tag
torold a Windows\System32\FNTCACHE.DAT fajlt es restartolj. hatha.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest