- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Megoldva. A betűkészlet mappát (-OS meghajtója-:\Windows\Fonts) teljes egészében át kell másolni valahová, mindegy, hová. Majd belépni az új helyre másolt mappába, mindent kijelölni, jobb gomb, telepítés. Várni pár percet (nekem több mint 500 típus volt), majd újraindítás, és lőn csoda, és boldogság. Köszönöm a tippeket!
-
Samus
addikt
Most leszedtem egy fix-t kaptam más betűket, de a kövérség megmaradt. Találtam egy megoldást, újra kellene telepíteni a fontokat. El is navigálok a betűkészletekhez, de nincs Betűkészlet telepítése menüpontom. Megörülök. Olvasom a leírást itt, megcsinálom addig, hogy nyomjak ALT-ot, majd a fájl menüből válasszam a betűkészlet telepítését, de ilyen NINCS nálam. Másnál van? Megnéztem a Microsoft ide vonatkozó oldalát (új betűkészlet telepítése), ugyanezt írja, de nincs ilyen opció nálam...Tököm tele van már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest